Цитата:
Коментар від RomanVin
Модель Спайдера не особо понравилась. А по Коламбии - просвятите почему сразу откидываем? Она позиционируется как горнолыжная. Неужели меня не спасет в случае жесткого катания от жары (скорее всего жарковато может стать) ликвидация-сьем пуховой прокладки? Вообще пока понравилась продукция The North Face. Качественный пошив, разнообразие моделей и приемлемая цена.
Насчет магазина - спасибо, зайду посмотреть.
|
спайдер дорогі куртки, я би радив на "marker" глянути, сам маю маркер дуже задоволений, купив за 150 долярів свого часу(правда то сезонна скидка була), але щоб insulated ... і на лижні добре себе поводить, не потію і так можна вдіти... досить тепла, під мокрий сніг чи дощ не попадав, але я в таку погоду не катаюсь, здоров"я дорожче за лижі, сухий сніг тримає добре...
в мене трохи менші габарити, 184 десь, то хл розмір брав, трохи великувата, але на зиму добре, не сковує і ще можна щось вдіти тепле якщо мороз тисне...
лиш є одна проблема, ти навряд чи найдеш їх в Україні за притомну ціну, тай враховуючи курс доляр-гривня, то песець виходить повний... в США можна купити нормальну куртку в межах 100-200 долярів, якщо нема інтернешнл шіппінг напряму, то можна скористатись посередницькими послугами юкрейнекспрес(не рахуйте за рекламу, але користався їх послугами недавно, морем йшло десь 5 тижнів, зате завезли мою посилку батькам на поріг), наприклад...не зовсім дешево і швидко, зате гарантовано будете мати якісний товар, бо в Україні продають або китайський фейк або може і справжню торгову марку але за космічними цінами...