Выбор горных лыж тесты, отзывы, выбор лыж и креплений |
08.01.2014, 21:53
|
#1001 (посилання)
|
Недавно на форуме
Зараз: поза форумом
Снаряга: прокатные :)
|
Lom, напевно не варто так категорично відноситись до думки цих людей. Відсоток попадання досить високий, враховуючи, що резюме було озвучено ще до офіційних результатів тестів. Делетантством це не можна назвати. Я і Ви, і більшість форумчан дивились їх тести, де вони міряють зі своєї "колокольні". Це є суб"єктивна думка і на це потрібно робити поправку. Да, з Амфібіо досить жорстко звучало. У Вас, до речі, це спільна любов, тільки в них до Амфібіо, а у Вас до Росігнол. І повторюсь, Елан в цьому сезоні виступив далеко не з кращим результатом, так що...
Не захищаю одних, чи критикую інших, а просто прагну об"єктивності. Заклювати легше всього. Чомусь більше ніхто не зняв подібного відео, на зрозумілій для більшості мові зі своєю думкою і зі своїм баченням. Напевно більшість форумчан з інтересом подивились і послухали б інші огляди, але їх нема.
Я переглядаю декілька форумів, тому є з чим порівняти, фраза: "преламати ноги" не додає поваги, швидше навпаки.( Lom, це я не Вам).
|
|
|
08.01.2014, 22:51
|
#1002 (посилання)
|
анти-лом.
Снаряга: Head Magnum, Salomon 24h
|
ternopole, моєї офіційної кваліфікації замало, щоб прийняти участь в тестах нових моделей. Але цілком достатньо, щоб визначити, що оцінки цих двох "експертів" - попадання пальцем в небо. Вони елементарно не вміють їздити на лижах, які оцінюють. Ну, подивіться самі. Серед відра балачок там таки є по кілька секунд "їхання". Якщо Ви сам хоч трохи вчились їздити на лижах, то напевне зрозумієте - при їзді глибоко на дупі з широко розчепіреними ногами, повертаючи не геометрією лижі, а ривком плечей и тої самої дупи, оцінити лижу неможливо. Категорично, взагалі, ніяк, ні з якого боку - просто неможливо. Тому гріш ціна кожному слову такої "об’єктивності", що в перекладі з толерантної мови на конкретну - примітивна брехня пари дилетантів. І я впевнений, що це не тільки моя думка.
|
|
|
08.01.2014, 22:59
|
#1003 (посилання)
|
Новичок
Снаряга: Nordica
|
Sheridan, спасибо за ответ,волнует ростовка 176,не лучше 168 при росте183 .Большая или нет разница в жесткости между 82 и 12,14 амфибиями?
|
|
|
09.01.2014, 17:00
|
#1004 (посилання)
|
Ne cede malis
Снаряга: Salo
Elan
|
Контрольный выстрел!
Остановился на 78-х и 12-ых. Талия у 12-ки уже чем у 78. Денис порекомендовал 12-ки, но они больше ориентированы на карвинг. То есть, "алмаунтиности" у 12-ки меньше чем у 78-х (талия у 78-х шире). Хотелось бы попытаться (хотя бы на этом этапе) взять лыжу на которой можно будет попробовать и легкий фрирайдик) По сему, мне кажется, что для таких целей логичней было бы взять 78. Как считаете?
Опять же, на вопрос TI или обычные, Денис порекомендовал обычные. Катаюсь уже 4 сезон, прошел лыжную школу, планирую повторить ее в следующем году. Мне кажется (или мне действительно кажется))), что я из 78, с такими темпами, быстро выросту. Может быть взять TI?
Был бы рад услышать Ваше мнение по этому поводу. Благодарю.
Пы.Сы.:если что-то напутал - не ругайте сильно)
|
|
|
09.01.2014, 17:40
|
#1005 (посилання)
|
Адепт Харбариума
Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
|
a.reder, 168 лучше для коротких дуг. 176 лучше на больших скоростях и разбитых склонах. Пожесткости в порядке убывания: 82, 14, 12
Yell_NW, я не помню ни твоего веса ни роста ни мест катания ни фоток... прости
|
|
|
09.01.2014, 17:48
|
#1006 (посилання)
|
Ne cede malis
Elan
|
Фоток не было. Вы прощены)))))
Рост - 168, вес - 66. Катался в основном на Буковеле. Возможно, буду кататься в Славском, в Пилиповце. в гудаури.
|
|
|
09.01.2014, 17:55
|
#1007 (посилання)
|
Адепт Харбариума
Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
|
Если возможно свершиться, то нужно 176. Если Гудаури наступит (хоть там и ратрачат неплохо), то нужно другие лыжи искать как бы...
78ТИ будут ок.
|
|
|
09.01.2014, 17:56
|
#1008 (посилання)
|
Ne cede malis
Elan
|
Спасибо большое!
|
|
|
09.01.2014, 18:05
|
#1009 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: ELAN :RipStick 182 2014 ......SL 165 2015 ... SLX 170 2017 ... ARMADA AK JJ 195
|
a.reder Отзывы по 82XTI писал уже дважды (чуть выше в ветке) катаю ее второй год и сейчас в том числе. Для Ваших параметров лыжа подходящая,берите не пожалеете ,рубает Буковельскую сегоднящнюю кашу на раз,но и в паре спусков с утра по ледку не пасует.А к господам "тестерам" лучше относится как к клоунам.
|
|
|
10.01.2014, 00:26
|
#1010 (посилання)
|
Новичок
Снаряга: Nordica
|
Всем большое спасибо !
|
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 3 | 9 | 18 | 7 (58%) | 5 (42%) | 1 (2%) |
---|
Yesterday | 0 | 3 | 167 | 662 | 84 (50%) | 81 (49%) | 2 (1%) |
---|
Month | 5 | 108 | 3866 | 13073 | 2355 (60%) | 1514 (39%) | 58 (1%) |
---|
|
|
|