![]() |
Цитата:
|
Griig всё сказал. Я поддержу :) Бери. Не пожаллеешь :)
|
Всім привіт! Хто що знає про ELAN Black Perla QT + EL 7.5 2010/2011 ?
Думаю як варіант для дівчини, ТТХ 155 ріст, 52 кг ваги, "впевнений початківець" |
Оу, еще один вопрос может несколько не корректен по теме, дошли слухи, что на заводе в Словении (куда я собственно и отправляюсь),можно купить лыжи Елан по нормальной цене в евро и с 15-20% скидкой....
Вранье??? |
Цитата:
Elan гарний вибір:good: |
Цитата:
Проверь, потом нам расскажешь :) |
Цитата:
Модель уточните или ссылку? Не нашел в коллекции 2011. |
Цитата:
Full Power Cap, Monolite Woodcore, Fiberglass Для "впевненого початківця" дней на 10-15/сезон-два точно хватит. ИМХО: Для 155/52 лучше 146 см (лыжа мягкая), да и радиус 10,7 против 11,2 у 140 см, геометрия получше. До 150 Евро можно брать запросто. P.S. Но вот ELAN Black Perla Fusion 06/07, была песня. У меня две дочки по наследству с удовольствием откатали. |
Цитата:
|
Добрий день.
Підбираю лижі для дівчини. Підкажіть дудь ласка, чим технічно відрізняються жіночі лижі Elan від чоловічих? Якщо дівчина має зріст 172 і вагу 60, то чи можна їй придбати лижі з розділу для чоловіків? Зупиняє фраза "для підготовлених чоловіків". Рівень катання дуже впевненого початківця, або середній, три роки катання. Купуються для підготовлених схилів і маневреного карвінгу. Місця: Буковель, Протасів. Важливо щоб лижа гарно врізалася в схил. Швидкість середня. І ще підкажіть з якої категорії вибирати waveflex XTI чи просто waveflex? Дякую. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 07:00. |