![]() |
Мене цікавить чи при такій вазі можна Elan SL Waveflex Race-по горбах чи тіки slx-ножки слабенькі. Лижки обіцяють в Польщі дешевше чим в нас, а ще є такі FISCHER RC4 Worldcup SC Pro, FISCHER RC4 Superrace SC. Підскажіть де можна почитати про вагу слаломок. Дякую.:friends:
Додано через 1 годину 20 хвилин Нічого не знайшов про вагу 100 і Elan SL Waveflex Race. Може хоча скажете різницю у вазі 1-єї лижі, між sl і slx. |
Так що купувати Elan SL Waveflex Race чи slx .:(
|
Оф тор.
Есть такая поговорка или пословица у япошек (более подробно об этом написано в "Сакура и Дуб", автора не помню) - "если думаешь да или нет - значит нет", ну или как-то так. А то SL или SLX. Поразвелось гурманов блин.:bad: |
Цитата:
|
О, да! По сравнению с ней, Атомик тебе покажется мягким. Спроси Юрца))))
|
Бро, Racetiger Speedwall SL и Racetiger Speedwall SL R WC немножко разные вещи. SL-ку не тестил, поэтому ничего не могу по ней сказать... а вот SL R, да ... "мягенькая" лыжка :crazy:
|
Мазепа, глянь 1:35 на этом видео. Расколбас и верхняя слаломка :)
YouTube - ELAN RACE WAVEFLEX |
Sheridan,дякую. Дивився. Я зрозумів так. У SLX повздовжна жорсткість більша ніж у SL. Зважаючи на 100кг.,прогинати буду і одну і другу лижу. Мене цікавить, як поведеться sl без х в повороті (і в прогинанні теж) з такою вагою. По ідеї контроль повинен бути кращий чи я помиляюся. І чи буде при виході з повороту пружинний ефект:) (вистріл).Чесно,дизайн sl подобається більше. Замучив усіх,вибачайте. Хочу слаломки для наших горок.:)
|
Я рекомендую SLX. Из-за веса.
|
У темі 1 додатків
Завод Elan, Cловения, 8 января 2011.
Вкладення 11738 |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 12:43. |