Гірськолижний форум
Горные лыжи ArmadaГорные лыжи Armada Горные лыжи Elan Маски и одежда Oakley Горнолыжные маски Bolle
Защита Dainese Термобельё Craft Спортивные носки X-Socks Термобельё X-Bionic
Реєстрація Головна Розділи Нові Біржа Транспорт
МОБІЛЬНА ВЕРСІЯ : НАШ FACEBOOK : RSS : Гірськолижний форум > Горнолыжные курорты > Горнолыжные курорты Украины > Буковель > Буковель сезон 2009
Буковель отзывы, жильё, трансфер, цены


Зачинена тема
 
Параметри теми Пошук у темі
Старий 28.12.2008, 17:55   #101 (посилання)
Всегда на форуме
 
Аватар для igrus
 
Зараз: поза форумом
Звідки: хмельницкий

Снаряга: salomon: Roker2 11-12 \K2 obSETHed 11-12/Volkl Recetiger Speedwal Uvo SL 15-16\Stumpjumper FSR/Cube
сижу в панораме,холод собачий где-то -15.с утра -22,а я опять лоханулся,экип одел легкий трассы укатали до жести,так кто едет правте канты
людей много,но работает все
сегодня открыли на двойке новый сортир,школу ну и все шо сгорело
ну в общем все ОК,жесткая подложка на буке есть.еще бы снега вооще кайф будет:-)
  Share with Facebook
Старий 29.12.2008, 11:13   #102 (посилання)
Новичок
 
Аватар для feeljazzy
 
Зараз: поза форумом
Звідки: киев

Снаряга: ELAN Black Magic ,2007
Вчера вернулись с Бука. Впечатлений просто тьма! Сами аборигены говорят что не видели давно такого снега! Ближе к выходным народу значительно больше. Среди понравившихся трасс - 5, 8 и 2. Кататься лучше всего с самого утра с 8.30 и на вечерней каталке после 6ти. Народу в разы меньше, а соответственно и ломов! Всем собирающимся на бук в ближайшее время желаю также классно откататься!
  Share with Facebook
Старий 29.12.2008, 11:45   #103 (посилання)
Загублена в Montenegro
 
Аватар для Kaya
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Львів

Снаряга: Elan Snow Blades, K2 Miss Demeanor, Giant Revel 0
Ми теж на вихідних були на Буці.

З паркуванням тяжко прийшлося. Виїзд на верхні ряди був просто в кризі, авто позастрягали і заблокували дорогу. Прийшлося викручуватися.

Все решта - супер. Я на Буці вперше була, по розповідях готувалася до гіршого. Ті всі черги не такі вже й великі. Ціни теж не занебесні. Трас купа - вибирай що хочеш. Класно коротше.
Потішило і вечірнє катання (теж вперше): людей помірна кількість, траса в нормі, навіть романтично якось. Одне задоволення.

На другий день мороз -21 нас трошки збентежив, але ми поїхали на траси, що вже освітлені ранішнім сонечком. До обіду всюди вже було тепло. Ніхто не померз і покаталися теж класно.
В обід, правда, траси були досить стесані, місцями до землі. Нарешті пошкробала свій ідеальний скользяк :-). Але воно того було варто, мабуть, бо покаталася вдоволь і отримала купу емоцій і позитиву.

Всім того ж.
  Share with Facebook
Старий 29.12.2008, 12:44   #104 (посилання)
Координатор Форума
 
Аватар для Jolie
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Lviv, Ukraine

Снаряга: Dynastar Sweet Trouble, Atomic Race SL 10, Fischer Competition RC 4, боти Tecnica Viva Inferno Crush
Вставлю і я пару копійок щодо цих вихідних. Як на мене, погода була взагалі чудова - саме такою і повинна бути справжня карпатська зима - з морозами, сонцем, легким вітерцем і засніженими соснами. Саме за такою зимою я скучаю вже далко не один рік; ми просто вже звикли до відлиги і хляпавки, до болота і його слідів на лижах, черевиках і екіпі...



Стосовно стану трас. Було просто дуже жорстко. Я спочатку не доганяла, що робиться з лижами і чого мене заносить і несе на кожному повороті; потім зняла лижі, оглянула і, переконавшись, що канти як були гострі, так і лишилися, зрозуміла, що це просто жорсткі замерзлі траси, від яких я, на жаль, уже встигла відвикнути (лижі нормальні, це я лох). Хоча це не завадило мені на особливо вузьких і небезпечних ділянках трас гідно спуститися; пригадую, при спуску разом з JuraBike з траси 11D на 11Е є така вузька ділянка. При виїзді у поворот викат траси був трохи з льдом, людей заносило; Юра поїхав далі, а я якраз робила спробу ефектно повернути і виїхати так, щоб не зачепити дівчину і хлопця, які обережно намагалися з"їхати вниз. Досі пам"ятаю їхні перелякані лиця; вони, бідолахи, певне сприйняли мене за лома, відчувши, що позаду них щось несеться (хоча, якщо чесно, я для них не становила небезпеки, так як крім них і мене на трасі не було нікого).

Працювали усі витяги, крім 1R (шкода, бо я люблю цей витяг і ці траси - як правило, людей там небагато). У плані черг і кількості людей на трасах знов ж таки "вигравали" траси 8, 11 і 16 підйомника (звичайно, крім тих, що були закриті, зокрема 16С і 16D). У чудовому стані, як на мене, були траси 5H і 12А. Трохи розчарували льодяні грудки на 8-мці, після чого мною було прийняте рішення перебиратися на 13-й підйомник - за словами друзів, його відкрили саме у суботу, в п"ятницю він не працював.

І якраз на трасах 13-го витяга почалося саме задовлення - відсутність льоду, відсутність льодових грудок, відсутність поодиноких камінчиків і практично до 15-ї години відсутність черг. Для катання на кантах саме воно .

З нотаток - запрацювала "Панорама" на верхніх станціях 14 і 15 витягів.
Буковеліські прокати цього разу здивували своїм хамством та безвідповідальністю; зокрема, у прокаті біля 5 підйомника персонал залишав взуття людей просто біля лавок (не було ні камер зберігання) і авторитетно заявляв, що за залишені клієнтами чоботи і черевики вони відповідальності не несуть!

Стосовно людей. Безмовно, рада була познайомитися з усіма тими, хто плановано і незаплановано цих вихідних зависав на Буковелі .

Рада була познайомитися з усією командою "еланівців" (Deep Silent, Funcarver, Admin, Deema, соррі якщо когось забула), привітати Deema з днем народження і злякатися мощі усієї еланівської компанії ; познайомитися в реалі з скромняжкою Neon'ом (думаю, він не образився, що я назвала його лампочкою - Антон, якщо що, не обіжайся, я ж любя :aha, А 888 та побачитися в реалі з Mydreyski (Ігором Мудреєм), перетнутися з ANNDY (так вот ти какой!) та погомоніти і разом катнути з гуру буковелівського форуму JuraBik'ом (Юра, вітання!). Якщо чесно, я того дня трохи була розгублена, оскільки мій телефон просто розривався - телефонували друзі, які погубилися по схилах, знайомі зі Скієра, навколо було багато народу, який я бачила вперше, тому й не дивно, що у мене від цього всього через півгодини йти обертом голова . Тому й Sheridan, певне був правий, що я замість каталки намагалася зосередитися де я і що зі мною (но ці слова я довго пам"ятатиму і я абідєлась, так і знай !). А лізти на непідготовлені траси чогось було лячно (боялась провалитися у сніг).

І ще величезне прохання до усіх, хто робив фото зі мною - дуже прошу, вишліть їх мені на мою електронну пошту joliebox[гав]gmail.com - дуже хочеться мати фото у оригінальному форматі!

Було, звичайно, і багато негативу у цій поїздці, однак сьогодні про негатив щось не хочеться згадувати, оскільки погода просто затьмарила увесь поганий настрій!

Кому цікаво, є кілька пейзажних фотографій: Верхня станція 11 підйомника - вид на г. Довгу - Bukovel: open season! (29.11.2008) - Jolie на Gallery.ru (нові фото - починаючи з цієї вказаної світлини).
  Share with Facebook
Старий 29.12.2008, 23:21   #105 (посилання)
Давно на форуме
 
Аватар для Mudrik
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Буковина

Снаряга: Armada AK JJ, Elan Speedwave 12 Віке: KTM
Відганяв Сб і Нд на Буковелі. Більше сподобалось в Сб, були свіжі траси необкатані в пухляку. Одна з яких 16 C,D по яким спробували порозсікати з Шеріданом і Адміном.
В Нд була чудова погода, сонячно і морозно, без опадів. Досить гарні пейзажі на гори. На жаль нічого не вдалося зняти, оскільки був зайнятий в ролі інструктора для своєї дружини, вона вперше ставала на лижі.
Задоволений на всі 100:ok: і сама природа сприяла цьому! Давно вже не було такої зими! Хто її ще не побачив, гайда встигнути!
  Share with Facebook
Старий 30.12.2008, 16:39   #106 (посилання)
Райдер-Байкер
 
Аватар для jurabike
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Ивано-Франковск

Снаряга: ARMADA JJ + Full Tilt StMr.
про пухляк

знайшов ще таку фоту

  Share with Facebook
Старий 31.12.2008, 01:59   #107 (посилання)
Новичок
 
Аватар для Juliana80
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Киев

Снаряга: прокатные :)
Форумчане! Сорри, что не совем в тему, но может кто знает где купить акционные скипасы, чтобы попасть под этот их новогодний сюрприз?
Наверняка кто-то скупает больше, чем надо.
Пасиб.
  Share with Facebook
Старий 02.01.2009, 13:33   #108 (посилання)
Прогрессор
 
Аватар для Roman111
 
Зараз: поза форумом
Звідки: Каменец-Подольский

Снаряга: Elan Flow 6.2 2008
З Новим роком!

Як кажуть - як Новий рік зустрінеш... .
Тому вирішив зустріти перший день нового року зробити дійсно святковим
і 1 січня відкатав на Буковелі з 9.00 до 16.15.

Це було навіть не свято - а справжня зимова казка.

Мороз та сонце, підготовані схили, всі підйомники крутяться для одного тебе, сказати що на трасах людей мало - нічого не сказати - їх там взагалі майже немає, день каталки коштує 43 грн. (тобто майже безкоштовно).
Що ще можна додати до мрій гірськолижника? (хіба що про цілину, фрірайд тощо).

Ну а тепер трохи прози.

Зранку -16 градусів. Вдень -10. Окрема подяка термобілизні Крафт .

5-й підйомник запустили десь о 8.45. Відкритими були чайникштрасе та 5Н.
Крутилися всі підйомники хоча зранку на деяких трасах було максимум пару чоловік. З чорних трас відкритою бачив тільки 22А.

Людей до 11 години - практично нема до 13 - зовсім мало, після обіду з 13 до 14 - звідки Вас стільки взялося (хоча навіть після обіду людей було приблизно як у хороші вихідні).
Стан трас якщо зранку чудовий (опустимо заради свята деякі незначні недоліки) , то після обіду ну ващє... (мабуть треба було не обідати ). Сині траси з трас для чайників перетворилися на траси для екстремалів.
Приз найкращій трасі (у порівнянні з 11-ми, 13, 12, 14, 8, 5) я би присудив 15-й. Сонце, відсутність камінців та бугрів, жорстке більш-менш однорідне покриття, проходиться на одному диханні (людей ж бо нема ).

Коротше кажучи - купа задоволення, вдало розпочатий Новий рік та інший позитив, чого і всім ВАМ бажаю.
  Share with Facebook
Старий 02.01.2009, 18:37   #109 (посилання)
Всегда на форуме
 
Аватар для igrus
 
Зараз: поза форумом
Звідки: хмельницкий

Снаряга: salomon: Roker2 11-12 \K2 obSETHed 11-12/Volkl Recetiger Speedwal Uvo SL 15-16\Stumpjumper FSR/Cube
:ok:
Цитата:
Коментар від Roman111 Переглянути коментар
Вар'яти це так м'яко кажучи "придурки"? Виявляється що є.
Сегодня(писал вчера) совершил преступлене,в такой солнечный день не поехал на бук. Но после бани с прорубем и утренней ванны,новогодним шашлыком в саду у хозяйки,танцами у елки в Яремче организм категорически отказался нагибаться за ботами и засовываться в экип. Предыдущие три дня были сказочными,с понедельника свежий снежок 15-20см я своим торнадо погонял пушок вторник и срену серьезные уроки давал супруге,по повоу сброса пяток и правильной закантовке.ей очень понравилось катать без палочек
завтра не думаю,что будет много людей.усиленно готовили 5н 8 под подъем...
сегодня с утра людей не много,в обед добавилось.пробки около 16.00 как на заезд,так и на выезд.по встречке любят ездить как вице-премьеры(Васюнек сурый мурано с!У! на заднем стекле)предположительно так и артисты (Понамарев на ланкрузер 100 черный)точно
  Share with Facebook
Старий 03.01.2009, 06:39   #110 (посилання)
Всегда на форуме
 
Аватар для igrus
 
Зараз: поза форумом
Звідки: хмельницкий

Снаряга: salomon: Roker2 11-12 \K2 obSETHed 11-12/Volkl Recetiger Speedwal Uvo SL 15-16\Stumpjumper FSR/Cube
не,надо домой съездить,проведать, кота покормить
воще на праздники сдесь столько клоунов соблалось и с мигалками и без,что иногда аж смех пробирает.все нормальные катают с 8.00,а с обеда начинается дурдом как на склонах,так и на дорогах.все надо ехать,смотреть на цирк
  Share with Facebook
Зачинена тема Є непрочитані сторінки Головна Новi 




Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
 

Ваші права у розділі

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній коментар
Буковель сезон 2010 Bob_Kneissl Буковель 761 17.05.2010 19:33
Буковель закрытие сезона 2009 Sheridan Буковель 25 17.04.2009 13:26
Красия сезон 2009 Sheridan Красия 350 05.04.2009 21:31
Пилипец сезон 2009 Sheridan Пилипец-Подобовец 51 23.02.2009 10:48

При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
New UsersNew PostsVisitsPageviewsSearch EnginesDirect TrafficReferring Sites
Today0207422687 (82%)18 (17%)1 (1%)
Yesterday31011259581 (72%)30 (27%)1 (1%)
Month125304291250752733 (63%)1437 (33%)191 (4%)