Ой не зліться, люди добрі. Я то не для того, щоб подразнитися.
Просто поділитися.
Вихідні провела на Буці - просто су-у-у-у-у-у-упер. Мега-супер-пупер.
На двійці і на п"ятірці були найдовші "черги" - такі от як на фото вище.
На решта пійомників зі схилу заїжджаєш, і навіть не зупиняєшся - прямо на вертушку. :ok:
Стоянка просто порожня. Перший ряд відкритої парковки наполовину порожнім був. Це правда на двійці. На п"ятірці було багато машин, але то зовсім не те багато, що було два тижні тому.
Субота: вітру нема, трошки пасмурно, де-не-де сонечко.
Неділя: вітру нема, сонце.
Питанням температури не задавалася, було комфортно і з морозцем.
Схили в суботу трошки постесувані були, але ще раз - то зовсім не так постесувані, як було два тижні тому
. А в неділю їх не було кому стесувати, деякі відратрачені стояли - майже незаймані, вісімка наприклад.
Як же я накаталася
От чесне слово, катаєшся і таке враження, що для тебе спеціально так усе підготували. Якось не виріться навіть.
В суботу 21 спуск, бо в 11 почали. В неділю 24 спуски.
На вечірньому так і не були. Ну і ладно, і так досить.
Один раз збила людину - лом я проклятий
. І я винна, і так по-дурному, я там мало не провалилася із сорому під сніг. А люди замість того, щоб карту вимагати, стали мене обтрушувати, переживати, як я. Дабл соромно.
Під кінець вчорашнього дня, оскільки кататися за тих умов можна було де завгодно, скільки завгодноі і як завгодно, ми трошки помучилися.
І тут же почалися приколи. З кріселка падали втрьох, но то треба писати ціле оповідання про те, як нас парапєтік ворожий з другом розлучив, і він (друг) кричав нам, щоб ми почекали. І ми переповнені доблесної відданості боролися аж із шістьма злобними кріслами
, валилися під ними, но не здавалися - без колеги таки не поїхали.
Но там більше було гону, аніж неадекватності. Насміялися принаймі.
Але таки вирішили не ризикувати і в змученому стані не їздити далі. Тільки акуратненько спустилися.
Шкода, що вже закінчився святковий сезон - тепер люду буде купами. Ех.
Я навіть працювати не хочу. Така різниця: тут якесь існування, а там Життя.
PS: Спрбую вибити фотки і викласти.