Буковель отзывы, жильё, трансфер, цены |
08.10.2008, 13:07
|
#11 (посилання)
|
Всегда на форуме
Зараз: поза форумом
Снаряга: ......
|
по 3,5 неакціні НЕ ПОЛУЧИТСЯ.
пів дня 130
день 214
два дня 382
якщо на 30 підьомів тоді
відповідно
4,33
7,13
6,36
за підьом.
|
|
|
08.10.2008, 13:27
|
#12 (посилання)
|
Дельтапланерюга
Снаряга: Elan Magfire 82Ti, Icelantic Nomad 105
|
Цитата:
Коментар від Albertowych
по 3,5 неакціні НЕ ПОЛУЧИТСЯ.
|
Я опирался на прошлосезонные цены (точно не помню, но сильно не ошибусь):
Карточка на 1 выходной день безлимита подъёмов - около 136 грн.
Карточка на 2 выходных дня безлимита - около 217 грн.
217 грн. / 60 подъёмов = 3,62 грн./подъём
Прошу обратить внимание, что стоимость подъёма в 3,5 грн. мною была обозначена как приблизительная.
Но суть даже не в этом. Акции, ИМХО, предлагают подъёмы по гуманным ценам.
|
|
|
08.10.2008, 17:35
|
#13 (посилання)
|
Всегда на форуме
|
|
|
|
11.10.2008, 09:07
|
#14 (посилання)
|
Райдер-Байкер
Снаряга: ARMADA JJ + Full Tilt StMr.
|
Цитата:
Коментар від Albertowych
Оце ж і я про те, що купивши абонемент катаїшся нахаляву (майже)
Подивимось які ціни будуть на інших Українських Г/Л курортах.
|
Думаю що конкуренти Буковеля не зможуть дати нижчих цін і кращі умови.
Це по типу того що великі мережі типу Кишені чи Метро , володіючи великими фінансовими ресурсами пропонують кращий вибір і помалу душать маленькі маркети та базарчики.
Я ЗА Буковель (тільки НЕ в новорічні свята та вихідні). В ті дні там тіснувато ...
|
|
|
17.11.2008, 23:36
|
#15 (посилання)
|
Посол Тростянкома, Бордер
Снаряга: Elan Race SL Waveflex 160 - 2009г;
Сноуборд Flow Solitude WX 164 - 2008г;
|
Единственный минус Буковеля это наличие большого количества ратраков которыми они каждый день ратрачат склоны делая их скучными
Когда я в прошлом году после снегопада попал на неотратраченную целину на 16 трассе я открыл для себя Буковель. И вообще на горе "Довга" есть интересные внетрассы при наличии реального снега.
Хотя в пору руководству Буковеля задуматься и оставить несколько целинных чёрных трасс и сделать могульную трассу. Чтоб Буковель наконец перестал ассоциироваться с попсовым курортом. Все внешние данные для этого там уже есть.
|
|
|
19.11.2008, 08:53
|
#16 (посилання)
|
Райдер-Байкер
|
Цитата:
Коментар від Sera
Хотя в пору руководству Буковеля задуматься и оставить несколько целинных чёрных трасс и сделать могульную трассу. Чтоб Буковель наконец перестал ассоциироваться с попсовым курортом. Все внешние данные для этого там уже есть.
|
А чому ти думаєш що керівництву Бука це потрібно ? Наскільки я бачу їх дії та чую їхні висловлювання то Бук робить ВСЕ щоб стати самим масовим (читай "попсовим") ГК України. Чайникам , масовому клієнту та олігархам з лижами вартістю за півтори тишчі дол чи евро могул та ФР не потрібні. Їхні траси якраз ідеально підходять для загального ознайомлення з лижною справою та приємного проводження часу. А могул та фрірайд ??? А для чого лишній гемор та травматизм ??? В сезоні 20067 було евакуйовано з схилів біля 1500 травмованих. Пораховано тільки тих кого звозили рятувальники в акях а не всх що звертались в травпункт. Вот і POWDER не дасть збрехати. В сезоні 2007\8 таких було вже більше 2,5 тищ...
|
|
|
20.11.2008, 10:34
|
#17 (посилання)
|
Всегда на форуме
|
Як я і передбачав цієї суботи відкриття не буде, зато згідно цього прогнозу, якому я чомусь вірю, починаючи з суботи будуть всі умови для нормального засніження хоча би трьох трас: 1, 2, 5.
|
|
|
20.11.2008, 16:21
|
#18 (посилання)
|
Адепт Харбариума
Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
|
Официальное заявление Буковеля:
"Шановні друзі,
раді Вас повідомити, що у зв’язку зі значним зниженням температури, 18.11.2008 р. ми розпочали процес снігонапилення наших схилів. Погодні умови дозволяють ефективно використовувати наші снігові системи, тому вже в найближчому часі можна сподіватись на відкриття більшості схилів.
За прогнозами метеорологів сприятлива для снігонапилення погода буде зберігатись ще до кінця тижня, а вже з початку наступного метеорологи обіцяють на природні опади у вигляді снігу.
Так що катання вже не за горами. Сподіваємося, що за сприятливих погодніх умов, відкриття сезону катання може відбутися вже 29-30 листопада. Очікуйте на офіційну дату відкриття на нашому сайті і до скорої зустрічі на засніжених буковельських схилах.
Країна Буковель запрошує Вас."
Уже целая КРАИНА! Интересно, какой курс евро к валюте краины Буковель?
|
|
|
20.11.2008, 18:35
|
#19 (посилання)
|
Всегда на форуме
|
Цитата:
Коментар від Sheridan
Официальное заявление Буковеля:
Интересно, какой курс евро к валюте краины Буковель?
|
Буковельска валюта називаєтся СПУСК. Курс залежить від часу пркупки, і швидкості витрачання тих СПУСКІВ. Для мене курс стновить приблизно 3,62грн.
То Funcarver
Виявляєтся Буковель озброєна країна, крім гармат має ще й рушниці.
Гармата дрібнішим і більше стріляє?
|
|
|
22.11.2008, 09:06
|
#20 (посилання)
|
Райдер-Байкер
|
Цитата:
Коментар від Albertowych
Буковельска валюта називаєтся СПУСК. Курс залежить від часу пркупки, і швидкості витрачання тих СПУСКІВ. Для мене курс стновить приблизно 3,62грн.
То Funcarver
Виявляєтся Буковель озброєна країна, крім гармат має ще й рушниці.
Гармата дрібнішим і більше стріляє?
|
Десь позаминулої зими чув що Буковель має закупити якісь нові гармати що можуть працювати при меншому мінусі, тобто при температурі вищій за 5 морозу. Вот тоді і зявилися гармати з тонкою довгою трубою (напевно, їх називають рушницями ), може вони й менш продуктивні за жовті гармати та горки насипають пречудові.
|
|
|
Тут присутні: 3 (учасників - 0 , гостей - 3)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 0 | 0 | 0 | 41 (72%) | 15 (26%) | 1 (2%) |
---|
Yesterday | 0 | 5 | 42 | 141 | 41 (72%) | 15 (26%) | 1 (2%) |
---|
Month | 5 | 103 | 3718 | 12284 | 2312 (61%) | 1433 (38%) | 56 (1%) |
---|
|
|
|