Опреативна інформація з Буки і мінізвіт за катання вчора, 30 січня.
Саме головне - СНІГ є !!!!
Натурального снігу мало , завдяки морозу пушки валять цілодобово.
Штучний сніг -га*но !
Зараз стабільний мінус і буковельці стараються настріляти якомога більше снігу. Я їх розумію адже знову може бути відлига ... То що працюючі пушки створююить незручності в катанні то байка. Найгірше те що вчорашній штучний сніг лежить льодижками а сьогоднішній пісочком. Пісочок той нагадує пляжний, лижа залізає по ботинок.
Той мікст створює меганекомфортні умови катання. На однному з таких участків наш товариш зловив на борді наружний кант і борд заліз в сніг майже на 40 см. В результаті перелом ребер. Я не виню в цьому тільки буковельців але за день я бачив багато випадків падінь іменно під працюючими пушками.
Не знаю куда ділись кваліфіковані ратракчики але траси підготовлені кепсько. Ще 12, 13 ,15 можливі а от 8-і , 5 так собі. 5Fвся в мінібуграх, дуже не сподобалась.
Як завжди, особливо радують очікувальники перед турнікетами та після них. Типу я тут Васю\Колю\Галю чекаю і мені на@рати на те що не можете пройти до витяга. Також радують бажаючі сфотографуватися на верхній станціі 12 підомника, прямо біля висадки на вузькому повороті...
Каталкою незадоволений та може не пішло тільки нам ..
Бажаю всім приємного катання!
Бережіть себе , ломів достатньо.
це Ендре ще до падіння
нові маски GIRO
чи то ми перекатались чи Трутень шось наплутав з ялинкою