Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Буковель (https://extreme.com.ua/forum/36-bukovel/)
-   -   extreme.com.ua против ломов (https://extreme.com.ua/forum/bukovel/1968-extreme-com-ua-protiv-lomov.html)

Neon 12.02.2009 11:38

ну пошлете той лист... і він буде одним з сотень в міністерствах... ну подивляться.. і шо ?!результату 0... лист я читав всі редакції починаючи від самого початку... і вважаю що він нінащо не влине... добре що хоть логотип скієра зняли... виб ше пішли пікетувати міністерства з плакатами... як на скієрі не зрозуміють шо той лист нічого не дасть...

P.S.а ви любитель більше писати і менше робити ?!?!

jordik 12.02.2009 11:43

Цитата:

Коментар від Neon (Коментар 17822)
втому і справа шо в космос...

--- це вони типу фільмів передивились.. "під час зйомок фільму незагтинуло жодного звірятка" ...

та і всі їхні дані по травмам фігня... вони нічим не підкріплені... якщо травмпунк в яремче то не тільки з буковеля... і з драгу ітд. ітп.

Дані по травматизму на лижах підкріплені ОФІЦІЙНОЮ відповіддю
Яремчанської ЦМЛ від 9.02.2009р. № 147 за підписом головного лікаря цієї лікарні.

Neon 12.02.2009 11:49

от ви і самі підтвердили мої слова... травматизму на лижах в загальному...
Цитата:

травматизму на лижах
а в вашому листі написано
Цитата:

Яремчанської центральної міської лікарні – за медичною допомогою внаслідок травм, отриманих під час катання на ГК «Буковель»
абоуточняйти дані по травматизму саме на буковелі... або пишіть про загальний травматизм в регіоні... там курортів як мінімум десяток... і чому якщо вже взялись за статистичні дані то вони тільки по одному регіону... як робити то робити нормально...

bog74 12.02.2009 11:56

Цитата:

Коментар від jordik (Коментар 17828)
Дані по травматизму на лижах підкріплені ОФІЦІЙНОЮ відповіддю
Яремчанської ЦМЛ від 9.02.2009р. № 147 за підписом головного лікаря цієї лікарні.

На дружньому сайті я просив тебе відправити варіант листа на мою пошту.

jordik 12.02.2009 12:22

у мене глюки з поштою, зараз спробую ще раз.
2 неон - прочитай спочатку УВАЖНО текст звернення, а потім вже роби пропозиції. метою листа не було представити загальний травматизм в регіоні, я не збираюсь робити роботу за когось, хто вгорі, це і не потрібно, метою було звернути увагу на існування проблеми, підтвердивши це конкретними цифрами. ну почиай уважно листа, все зрозумієш.

Neon 12.02.2009 12:41

я все зрозумів... можливо ви незрозуміли про що я пишу... ви присвоюєте травматизм з цілого регіону одному курорту... цу може свідчити про
1) те що ви хочете зробити антирекламу ГК "Буковель"
2) ви "нерівно дихаєте" до даного ГК

і цьому є багато підтверджень :

Цитата:

Яремчанської центральної міської лікарні – за медичною допомогою внаслідок травм, отриманих під час катання на ГК «Буковель»
Цитата:

Створити окремий пост міліції на території ГК «Буковель» і зобов’язати оперативно реагувати на порушення, що виникають під час відпочинку громадян;
Цитата:

Забезпечити постійне чергування бригади невідкладної медичної допомоги на території найбільшого в Україні гірськолижного курорту «Буковель» в лижний сезон
ви акцентуєте увагу тільки на буковелі... чому ?!?!?! це що єдиний курорт україни ?!?!?

2адмін: перенеси в Колибу... ато наглий офтоп пішов...

jordik 12.02.2009 13:04

Так, тільки за один січень 2009 року до найближчого лікувального закладу –Яремчанської центральної міської лікарні – за медичною допомогою внаслідок травм, отриманих під час катання на ГК «Буковель» та в с. Яблуниця
читай уважно, кажу ж тобі. справа в тому, що ці курорти знаходяться на території моєї області і я знаю куди і до кого зверттись по інфу. а ти, я так бачу, зі Львова. ану-ка дістань нам аналогічну інфу по травматизму, отриманого під час катання на лижах за січень місяць з 2006 по 2009 роки з найближчої лікарні до якогось із гл курортів Львівщини.

Neon 12.02.2009 14:22

знов нето... у всьому листі всі посилання на буковель... ну так напишіть в листі шо травматизм не тільки на буковелі... в вас в регіоні багато курортів і 90% з них користуються послугами яремчанської лікарні.

в вас там тростянком активно підписи збирав от в них і питайтесь... вони в курсі..

jordik 12.02.2009 14:41

понял, бум шото решать

UncleStas 12.02.2009 21:41

Цитата:

Коментар від jordik (Коментар 17816)
народ, зайдіть на скіер, я там нарешті "виголосила" доповнену і майже готову до запуску (в космос) редакцію нашого звернення. повний текст листа

Мне просто интересно мнение организаторов

1. Вот УЖЕ собрано какое-то количество подписей, а текст все еще почти готов. Вы что же, считаете, что серьезный вес имеют мнения людей, подписывающих некие обращения "в темную"?

2. Вы все еще считаете, что проблема в популяризации правил катания и установке камер? Вы считаете что большинство ломов - это ломы по вдохновению или по незнанию и вообще-то они катаются достаточно хорошо, чтобы не быть ломами?

3. Вы действительно не замечаете тех изменений, которые произошли в сознании, и гланое, в делах администрации Бука по решению проблемы безопасности на их склонах?

Albertowych 12.02.2009 21:57

Цитата:

Коментар від UncleStas (Коментар 17906)
..........
3. Вы действительно не замечаете тех изменений, которые произошли в сознании, и гланое, в делах администрации Бука по решению проблемы безопасности на их склонах?

Можете навести факти?

Neon 12.02.2009 22:09

факти:
1) оголошують правила по гучномовцю
2) їздять рятувальники в "патрулях"
3) особисто бачив як тіж рятувальники догнали, зупинили і роздупляли лома...

DiFox 12.02.2009 22:21

А Вы думаете, что это они от "просто так" стали делать? Извиняюсь, не стал рыться в переписке, ув. Neon, Вы должны признать, что к проблеме ломизма администрация Бука стала уделять гораздо БОЛЬШЕ внимания после того, как данная тема была обсуждена не только на одном сайте, и присутствие на форумовке представителей администрации Бука явное тому подтверждение.
Не факт, что без некоего катализатора, коим, ИМХО, стали обсуждения на горнолыжных форумах администрация предприняла бы какие-то меры.

UncleStas 12.02.2009 23:11

Цитата:

Коментар від Albertowych (Коментар 17908)
Можете навести факти?

В течение пары лет, что я талдычу о ломах вообще и необходимости их ловить и изолировать в частности, я неизменно получал ответ - нельзя, нужны изменения в законодательстве, поскольку лом тоже заплатил денежку и катается как умеет. Такой ответ от GoodUncle я получал что два года назад, что еще в начале этого сезона.

И вот, по отчетам, на Буке УЖЕ есть патруль, который может как-то воздействовать на нарушителей. Для меня изменение психологии администрации - налицо. И такое изменение очень радует.

ПС. Насколько я слышал, позитивную роль сыграло посещение курорта в начале января Литвином. Так что, DiFox, не надо переоценивать "роль масс в истории", подписанты все еще почти готового письма вряди кого-то сильно могут напугать

Keks 13.02.2009 00:01

Мнение людей, которые высказались в данном письме, повлияет хотя бы на руководство горнолыжных курортов. Они так же читают прессу, форумы и пытаются понять что нужно клиентам. Если этого они делать не будут, то на следующий год кататься будут сами. Ситуация в стране заставляет как то вертеться. Мы лыжники сейчас в праве требовать все, безопасность в первую очередь.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 00:21.