![]() |
ну пошлете той лист... і він буде одним з сотень в міністерствах... ну подивляться.. і шо ?!результату 0... лист я читав всі редакції починаючи від самого початку... і вважаю що він нінащо не влине... добре що хоть логотип скієра зняли... виб ше пішли пікетувати міністерства з плакатами... як на скієрі не зрозуміють шо той лист нічого не дасть...
P.S.а ви любитель більше писати і менше робити ?!?! |
Цитата:
Яремчанської ЦМЛ від 9.02.2009р. № 147 за підписом головного лікаря цієї лікарні. |
от ви і самі підтвердили мої слова... травматизму на лижах в загальному...
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
у мене глюки з поштою, зараз спробую ще раз.
2 неон - прочитай спочатку УВАЖНО текст звернення, а потім вже роби пропозиції. метою листа не було представити загальний травматизм в регіоні, я не збираюсь робити роботу за когось, хто вгорі, це і не потрібно, метою було звернути увагу на існування проблеми, підтвердивши це конкретними цифрами. ну почиай уважно листа, все зрозумієш. |
я все зрозумів... можливо ви незрозуміли про що я пишу... ви присвоюєте травматизм з цілого регіону одному курорту... цу може свідчити про
1) те що ви хочете зробити антирекламу ГК "Буковель" 2) ви "нерівно дихаєте" до даного ГК і цьому є багато підтверджень : Цитата:
Цитата:
Цитата:
2адмін: перенеси в Колибу... ато наглий офтоп пішов... |
Так, тільки за один січень 2009 року до найближчого лікувального закладу –Яремчанської центральної міської лікарні – за медичною допомогою внаслідок травм, отриманих під час катання на ГК «Буковель» та в с. Яблуниця
читай уважно, кажу ж тобі. справа в тому, що ці курорти знаходяться на території моєї області і я знаю куди і до кого зверттись по інфу. а ти, я так бачу, зі Львова. ану-ка дістань нам аналогічну інфу по травматизму, отриманого під час катання на лижах за січень місяць з 2006 по 2009 роки з найближчої лікарні до якогось із гл курортів Львівщини. |
знов нето... у всьому листі всі посилання на буковель... ну так напишіть в листі шо травматизм не тільки на буковелі... в вас в регіоні багато курортів і 90% з них користуються послугами яремчанської лікарні.
в вас там тростянком активно підписи збирав от в них і питайтесь... вони в курсі.. |
понял, бум шото решать
|
Цитата:
1. Вот УЖЕ собрано какое-то количество подписей, а текст все еще почти готов. Вы что же, считаете, что серьезный вес имеют мнения людей, подписывающих некие обращения "в темную"? 2. Вы все еще считаете, что проблема в популяризации правил катания и установке камер? Вы считаете что большинство ломов - это ломы по вдохновению или по незнанию и вообще-то они катаются достаточно хорошо, чтобы не быть ломами? 3. Вы действительно не замечаете тех изменений, которые произошли в сознании, и гланое, в делах администрации Бука по решению проблемы безопасности на их склонах? |
Цитата:
|
факти:
1) оголошують правила по гучномовцю 2) їздять рятувальники в "патрулях" 3) особисто бачив як тіж рятувальники догнали, зупинили і роздупляли лома... |
А Вы думаете, что это они от "просто так" стали делать? Извиняюсь, не стал рыться в переписке, ув. Neon, Вы должны признать, что к проблеме ломизма администрация Бука стала уделять гораздо БОЛЬШЕ внимания после того, как данная тема была обсуждена не только на одном сайте, и присутствие на форумовке представителей администрации Бука явное тому подтверждение.
Не факт, что без некоего катализатора, коим, ИМХО, стали обсуждения на горнолыжных форумах администрация предприняла бы какие-то меры. |
Цитата:
И вот, по отчетам, на Буке УЖЕ есть патруль, который может как-то воздействовать на нарушителей. Для меня изменение психологии администрации - налицо. И такое изменение очень радует. ПС. Насколько я слышал, позитивную роль сыграло посещение курорта в начале января Литвином. Так что, DiFox, не надо переоценивать "роль масс в истории", подписанты все еще почти готового письма вряди кого-то сильно могут напугать |
Мнение людей, которые высказались в данном письме, повлияет хотя бы на руководство горнолыжных курортов. Они так же читают прессу, форумы и пытаются понять что нужно клиентам. Если этого они делать не будут, то на следующий год кататься будут сами. Ситуация в стране заставляет как то вертеться. Мы лыжники сейчас в праве требовать все, безопасность в первую очередь.
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 00:21. |