![]() |
Цитата:
Потрібні не лижники-профі, а бажання. І матеріально зацікавити для адміністрації немає проблем, навіть через абонементи на підйомник. Наприклад, за одного лома - п'ять підйомів безкоштовно. Ось таке собі полювання. :D Звісно, адміністрації не цікаво цим займатися, але враховуючи чисельні побажання трудящих, деякі зрушення починають проглядатися. |
Цитата:
Ковтун Олег Ярославович Тарасюк Сергій Миколайович Командир Івано-Франківського гірського пошуково-рятувального взводу. Пом. командира взводу. 78000 м. Ів-Франківськ вул.Франка,6 (03422) 2-21-65 ф. (03422) 2-33-17 0342- 77-94-63 дом. (03422) 2-21-65 (03422) 68632 (сусід) Савчук Михайло Васильович командир Ворохтянського АРП 78595, смт. Ворохта, вул. Данила Галицького, 41 (03434) 4-11-49 (03434) 2-22-01 (диспетчер пожежної частини) (03434) 2-22-04 дом. (03434) 41397 Ліхацький Василь Григорович командир Яремчанського АРП 78500, м. Яремче, вул. Дачна, 6, т\б "Гуцульщина" (03434) 2-22-08 дом.(03475) 44165 Кобилюк Василь Олексійович командир Верховинського АРП 78700, смт. Верховина, вул. Жаб’євська, 94/7 (03432) 2-19-41 (03432) 2-19-71 дом. skala2002@ukr.net Все контакты есть на оф. сайтах. В свободном доступе. |
Пришел на встречу в Киеве Тростян-ком и подписал письмо против ломов .
Рядом сидящий друг сказал :а зачем письмо ? Не лучше-ли (в Буковели) зайти , и поговорить ? +1! Частоту раций спасов не отдаст никто и никогда. Ибо засрут эфир , и потом произойдет случай , что драгоценное время для спасения будет потеряно. Телефон ... да ! Почему-бы на пропуске не указывать пусть и платный номер мобилки спас-службы? На Тростяне уже не первый год существует Патруль . Общественная , малобюджетная организация . Есть свои достоинства и недостатки . Работаем , исправляем . Я с рацией и в униформе катаю на отведенном мне склоне . В любой момент я могу вызвать спасателей , остановить бугель , задержать или передать приметы лома , оказать первичную медицинскую помощь . Буковель , берите и копируйте ! Делайте лучше ! Доводите до совершенства ! ... люди же гибнут ..... |
Братья, я тут всё пристрелил. До Чеслава не дозвонился, видать ведёт группу как раз. Господин Матюшенко был слишком катагоричен. Чтобы рассуждать трезво - нужно выслушать всегда обе стороны. Но, в любом случае, Наш Форум не место для ругани и выяснения отношений.
Уж простите, кого задело. У нас другие цели. |
Цитата:
|
З"явилась ідея, вирішив викласти! Отже слухайте!
Пропозиція "Як вирішиити питання по правилам катання зі схилів"! На мій погляд, буде ефективним способом впровадити ПАСПОРТ чи ПОСВІДЧЕННЯ для катання (зі сторони Буковеля). Як він повинен діяти? Видається Посвідчення одноразаво, за наявності паспорта громадянина, куди вносяться всі координати лижника-бордера і зберігаються в електронному вигляді в базі даних. Після чого видане посвідчення є своєрідним абонементом на катання (по типу VIP), куди можна ставити необхідну кількість спусків і т.д. Поповнення даного SKI-PASSA тільки по пред"явленню посвідчення про особу. При порушенні правил поведінки на схилах, на дане посвідчення фіксуються бали за порушення (+вносяться в базу даних Бука) під впливом Буковел.наглядачів які за цим слідкують на схилах або ж добровольців (типу нас) які отримали відповідний дозвіл. Через певну кількість нагромадження балів - посвідчення вилучається. За грубі порушення - вилучається відразу. Поверненню не підлягає, тільки за умови проходження школи навчання на Буковелі і отримання відповідного талона "Пройшов навчання". При повторному порушенні - дорога на Буковель закрита"CLOSE". Ось так! Думаю спосіб буде ефективним! Можливо щось іще потрібно відкоригувати в запропоновоному, але головний задум є. Це щось подібне на Посвідчення водія і ДАІшників, думаю повинно теж діяти. Що ви про це думаєте? PS: Ще накласти камер-радарів з фіксацією швидкості! |
Камеры-да.
Паспорт такой - нереально. Бизнес умрет |
|
Цитата:
|
Просто человек спрашивал про телефоны именно КСС. А кто знает, кто может просветить - чьими силами проводятся спас. операции на склонах Бука? У бука свои спасы, или на месте постоянно дежурят люди из КСС?
|
Цитата:
Служба порятунку ГК "Буковель": +380 50 140 08 90, +380 67 342 40 08 По-моему эти же номера написаны на скипассах, может кто-нибудь посмотреть, у кого они есть под рукой? |
У Бука свои спасы, у меня там хороший знакомый работает.
В принципе, любой приличный лыжник может туда на работу устроиться. Жилье предоставляют, кормятся в "Коммунизме" почти даром. |
Цитата:
Не розумію я цієї бесіди шановні. Навіщо засмічувати форум всіляки домислами? На кожному буковельськлму скіпасі (абонементі)надрукований телефон рятувальної служби "Буковелю". Куди і треба у випадку чого і дзвонити. Крім того рятувальники постійно патрулюють схили. А державна КСС - ну є така формально десь в Франківську або у Ворохті, якщо подзвоните може за 5-6 годин приїдуть і почнуть просити лижи на прокаті. |
Мало того, что они есть, так они еще и приезжают очень оперативно.
|
Цитата:
наші львівські рятувальники цілу зиму обслуговують куроти нашої області.. в основному захар , трост і інші траси славська... аналогічна ситуація з рятувальниками закарпатської, франківської і чернівецької області... я б на вас подивився з яким фанатизмом ви працювалиб за ту мізерну зарплату що вони отримують...:evil: |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 15:43. |