Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Буковель (https://extreme.com.ua/forum/36-bukovel/)
-   -   extreme.com.ua против ломов (https://extreme.com.ua/forum/bukovel/1968-extreme-com-ua-protiv-lomov.html)

A888 26.01.2009 17:42

Цитата:

Коментар від jordik (Коментар 15509)
скіеряни зробили собі цим зверненням рекламку , хоча я і на скіері підписана. не в тому суть. без згадки про сайт і з більш чіткою першою, вступною частиною, лист би був нормальним. сама почала минулої середи писати звернення, застрягла на тому, що не маю цифр по травматизму. зібралась протягом цих двох тижнів роздобути ці дані, тому що писати лист в міністерства треба їхньою мовою, а не загальними фразами. каже Альбертович, що Вовчиця у Франику підписи збирає. можу допомогти.

Я Вам скажу больше. SKIER может и делает себе рекламу. Хотя по большому счёту эта реклама должна быть НАШЕЙ. Тем не менее, ребята со SKIER доводят дело до логического конца. В чём их поддерживаю. Даже не ожидал за последние два дня, познакомится в Одессе с незнакомыми мне людьми, которым близко к сердцу наши желания в борьбе с "ломизмом":good:

Sheridan 26.01.2009 17:46

Сложно найти горнолыжника, который любит ломов.

И это не логический конец. Это путь минимального сопротивления. Но не подписаться под этим было бы глупо.

И ещё одно. Если бы Экстрим пошел таким путём, под зверненням хватило бы только моей подписи, уж поверьте.

P.S. Экстрим делал это не из-за рекламы, кстате :)

Roman111 26.01.2009 17:50

Звернення це, звісно, добре. На звернення у визначений термін буде дана відповідь.
Щось на зразок: Шановні добродії, дуже своєчасне звернення, ситуація дійсно така, про це нам відомо, вжмваються такі-то заходи, висловлюємо впевненість, що дана проблема буде вирішена найближчим часом.
Тим не менш, це також один із шляхів боротьби з ломами.

Вважаю, що не менш правильними будуть дії, запропоновані на нашому форумі, які спрямовані на підняття рівня культури самих відпочиваючих. Шлях довгий, але також ефективний, хоч результати можуть проявитися не відразу.

Підтримуючи дії скієрян, не забуваймо про власні ідеї (флаєри, школа імені Альбертовича :D, тощо).
Питання краще вирішувати одночасно з різних сторін (гуртом і "ломів" легше бити :)).

A888 26.01.2009 17:54

Цитата:

Коментар від Sheridan (Коментар 15533)

И это не логический конец. Это путь минимального сопротивления. Но не подписаться под этим было бы глупо.

И ещё одно. Если бы Экстрим пошел таким путём, под зверненням хватило бы только моей подписи, уж поверьте.

Ден! Да не спорю. Согласен с тобой на все 100. Вообще не тебе отвечал. Просто поставим +1 :friends:

A888 26.01.2009 17:58

Цитата:

Здесь я с тобой согласен на все 100

jordik 26.01.2009 17:59

Цитата:

Коментар від vik (Коментар 15531)
Под официальной информацией подписывается должностное лицо, которое есть ответственным за то, что информация правдивая. В случае обнародования статистики по травмам на н-ных курортах, не исключено, что Вас попросят рассказать об источнике данной инфы. На кого сошлетесь? На ОБС? Сомнительно, что такую инфу дадут просто во всеуслышание, не спросив разрешения у тех, чьи интересы это затрагивает. Потому не заморачивайтесь на статистике. Это война с ветряными мельницами.

лікарняно-профілактичні заклади подають офіційну звітність щодо смертності, народжуваності,кількості вибулих зі стаціонару ітд...(купа показників). джерело інформації - "згідно даних ЛПЗ таго-то такого". більше ніхто не вимагає.
тим більше, це війна не з Буковелем, а з ломами. в ЛПЗ на теритоії франківської області звозять травмованих лижників і з Яблуниці, і з Буки, тому інформація про травми ніяк не пов"язана саме з Букою, це загальнонаціональний рух, завтра ви можете поїхати в Славське чи ще кудись, і там тежмає бути адекватний рівень безпеки катання. це 1.
по друге, я вже казала, головні лікарі лікарень такі ж лижники як і ми, правда, катаються не в білих халатах, а в лижних костюмах :Yahoo!:переконана, вони посприяють в отриманні такої інфи. в будь-якому разі, інфа буде достовірною, можете не воррі.
третє: ЛПЗ не обов"язані питати дозволу в Буковелю на надання такої інформації, хіба Бука видав головним лікарям кілька безкоштовних абонементів і вони прикинуться шлангами (подивлюсь).
держава теоретично теж зацікавлена у зменшенні травматизму , тому що на утримання кожного хворого в лікарні держава витрачає колосальні суми (не дивлячись на те, що хворі практично лікуються за свій кошт) і рахує кожен ліжко-день, проведений хворим у палаті.

jordik 26.01.2009 18:08

і ще дані травмпунктів...

jordik 26.01.2009 18:09

Цитата:

а ви крутииий?..:secret:

Volchica 26.01.2009 18:10

Ну реклама, рекламой…..Мне этого поверьте не надо, я сама по себе реклама…:)
Кстати тем не равнодушным из г. Ивано-Франковска, кто не сможет присутствовать сегодня на встрече, мой т. 80964303828. Звоните, если надо подъеду, привезу письмо и приложение для сбора подписей. Подписи собираю до субботы, потом думаю с Альбертовичем встретимся на Буке, так сказать для логического завершения своей миссии.

Roman111 26.01.2009 18:15

Цитата:

Коментар від jordik (Коментар 15545)

Суть в тому, що кількість підписів не впливає на розглядання звернення.

Про статистику. Це дуже цікава штука, але треба надзвичайно точно до неї підходити, інакше висновки цікаві отримуються. Достатньо визнати наявність проблеми ломів.

Sheridan 26.01.2009 18:15

Цитата:

Коментар від jordik (Коментар 15545)

Юрист.

jordik 26.01.2009 18:33

Цитата:

Коментар від Sheridan (Коментар 15549)
Юрист.

ой, судячи з ваших фоток я подумала, що ви професійний спортсмен і тестер лиж, чим і заробляєте собі на хліб! цілком серйозно..:oops:

Sheridan 26.01.2009 18:34

Также я брендменеджер Элана в Украине и главный вдохновитель extreme.com.ua :)

Чем могу быть полезен?

A888 26.01.2009 18:48

Цитата:

Коментар від jordik (Коментар 15558)
ой, судячи з ваших фоток я подумала, що ви професійний спортсмен і тестер лиж, чим і заробляєте собі на хліб! цілком серйозно..:oops:

Это кстати совершенно не мало. Побольше нам таких спортсменов, может жизнь в Украине была бы легче.

Sera 26.01.2009 19:26

Цитата:

Коментар від Sheridan (Коментар 15561)
Также я брендменеджер Элана в Украине и главный вдохновитель extreme.com.ua :)

... а также просто хороший человек.
2jordik такчто смело обращайтесь!

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 22:03.