![]() |
Цитата:
|
Сложно найти горнолыжника, который любит ломов.
И это не логический конец. Это путь минимального сопротивления. Но не подписаться под этим было бы глупо. И ещё одно. Если бы Экстрим пошел таким путём, под зверненням хватило бы только моей подписи, уж поверьте. P.S. Экстрим делал это не из-за рекламы, кстате :) |
Звернення це, звісно, добре. На звернення у визначений термін буде дана відповідь.
Щось на зразок: Шановні добродії, дуже своєчасне звернення, ситуація дійсно така, про це нам відомо, вжмваються такі-то заходи, висловлюємо впевненість, що дана проблема буде вирішена найближчим часом. Тим не менш, це також один із шляхів боротьби з ломами. Вважаю, що не менш правильними будуть дії, запропоновані на нашому форумі, які спрямовані на підняття рівня культури самих відпочиваючих. Шлях довгий, але також ефективний, хоч результати можуть проявитися не відразу. Підтримуючи дії скієрян, не забуваймо про власні ідеї (флаєри, школа імені Альбертовича :D, тощо). Питання краще вирішувати одночасно з різних сторін (гуртом і "ломів" легше бити :)). |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
тим більше, це війна не з Буковелем, а з ломами. в ЛПЗ на теритоії франківської області звозять травмованих лижників і з Яблуниці, і з Буки, тому інформація про травми ніяк не пов"язана саме з Букою, це загальнонаціональний рух, завтра ви можете поїхати в Славське чи ще кудись, і там тежмає бути адекватний рівень безпеки катання. це 1. по друге, я вже казала, головні лікарі лікарень такі ж лижники як і ми, правда, катаються не в білих халатах, а в лижних костюмах :Yahoo!:переконана, вони посприяють в отриманні такої інфи. в будь-якому разі, інфа буде достовірною, можете не воррі. третє: ЛПЗ не обов"язані питати дозволу в Буковелю на надання такої інформації, хіба Бука видав головним лікарям кілька безкоштовних абонементів і вони прикинуться шлангами (подивлюсь). держава теоретично теж зацікавлена у зменшенні травматизму , тому що на утримання кожного хворого в лікарні держава витрачає колосальні суми (не дивлячись на те, що хворі практично лікуються за свій кошт) і рахує кожен ліжко-день, проведений хворим у палаті. |
і ще дані травмпунктів...
|
Цитата:
|
Ну реклама, рекламой…..Мне этого поверьте не надо, я сама по себе реклама…:)
Кстати тем не равнодушным из г. Ивано-Франковска, кто не сможет присутствовать сегодня на встрече, мой т. 80964303828. Звоните, если надо подъеду, привезу письмо и приложение для сбора подписей. Подписи собираю до субботы, потом думаю с Альбертовичем встретимся на Буке, так сказать для логического завершения своей миссии. |
Цитата:
Про статистику. Це дуже цікава штука, але треба надзвичайно точно до неї підходити, інакше висновки цікаві отримуються. Достатньо визнати наявність проблеми ломів. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Также я брендменеджер Элана в Украине и главный вдохновитель extreme.com.ua :)
Чем могу быть полезен? |
Цитата:
|
Цитата:
2jordik такчто смело обращайтесь! |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 22:03. |