Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Буковель (https://extreme.com.ua/forum/36-bukovel/)
-   -   extreme.com.ua против ломов (https://extreme.com.ua/forum/bukovel/1968-extreme-com-ua-protiv-lomov.html)

Albertowych 26.01.2009 00:23

обговореняя в чаті :evil:

UncleStas 26.01.2009 00:27

Цитата:

або після підпису ставимо ссилку на сайт, або перед підписом.
Зачем? Есть текст, есть лицо, уполномоченное подписями под этим текстом. Кто такие подписанты - значения не имеет. Никакого.

Но не в этом проблема того обращения. Основная проблема - оно, мягко говоря, неправильное как по форме, так и по содержанию. А потому бессмысленное. Хотя засветиться и попасть в прессу возможно и позволит.

Powder 26.01.2009 06:17

Мда..... Мягко говоря это "Звернення"- "Письмо" Отстой. Смысл этого письма можно было выложыть в одном абзаце и без всего этого пафоса и никому не нужной рекламы.

Albertowych 26.01.2009 14:08

не зважаючи на вірну критику листа до адміністрації, починаю збір підписів. прохання в чаті обговорити дату і місце. Пропоную середа барчелко на Куліша 12 з 18:00 до 20:00. Подальше обговорнення в чаті. мій № 243-03-63, або 8-067-137-21-83 Віктор

jordik 26.01.2009 16:02

скіеряни зробили собі цим зверненням рекламку , хоча я і на скіері підписана. не в тому суть. без згадки про сайт і з більш чіткою першою, вступною частиною, лист би був нормальним. сама почала минулої середи писати звернення, застрягла на тому, що не маю цифр по травматизму. зібралась протягом цих двох тижнів роздобути ці дані, тому що писати лист в міністерства треба їхньою мовою, а не загальними фразами. каже Альбертович, що Вовчиця у Франику підписи збирає. можу допомогти.

Powder 26.01.2009 16:17

Народ да ни один курорт в украине не даст вам ету статистику (правдивую) Почему? Да потому что никто не захочет делать себе анти рекламу и поднимат уровень другим.
Как вы вообше ето представляете? Какой то курорт пишет вот у нас в етом году 1000 пострадавшыв из них 250 переломы остальное ушыбы и садины. А другой напишет а у нас 500 и не одного перелома. Тем самым делая себе рекламу. Тад что не дождетесь вы етих данных. Ето лично мое мнение.
Неготовы украинские курорты работать честно!

Neon 26.01.2009 16:25

як варіант можна дізнаватись дану інформацію через рятувальні загони які обслугоують даний курорт... але це теж не дуже просто справа...

vik 26.01.2009 16:32

Як вариант, это получится ОБС.

Volchica 26.01.2009 16:55

Сегодня 26 января в 19.30 в г. Ивано-Франковске, на "Панораме Плаза", 2 этаж в 19.30 я буду с письмом по поводу, принятия мер для обеспечения безопасности отдыха на горнолыжных курортах Украины. Нужны Ваши подписи!!!!Жду Всех не равнодушных к данной проблеме!!!

jordik 26.01.2009 17:08

2 powder: сама знаю, що курорти не дадуть інфи, її беруть у лікарнях і у відділеннях травматології і хірургії. існує поняття медстатистики. в анамнезі хвороби такі речі, як травма на лижах, документується і записується в історії. можна витягнути статистику з останній місяць, можна за рік ітд. питання?

vik 26.01.2009 17:12

Цитата:

Коментар від jordik (Коментар 15520)
2 powder: сама знаю, що курорти не дадуть інфи, її беруть у лікарнях і у відділеннях травматології і хірургії.

Кто под ней подпишется? Не создавайте себе проблем.

jordik 26.01.2009 17:29

Цитата:

Коментар від vik (Коментар 15521)
Кто под ней подпишется? Не создавайте себе проблем.

що означає "Підпишеться?" це офіційна інформація, вона є цілком законною . подається у формі різних звітів в те ж таки міністерство і обласні управління. крім того, головні лікарі лікарень, хірурги і травматологи - такі ж лижники з прагненням безпеки, як і ви.

Neon 26.01.2009 17:32

приклад... з драгу і буки всі травмовані звозяться в яремче або франківськ... як розрізнити який потерпілий з якого курорту ?!?!? чи давати загальну статистуку по регіону ?!?!.... дані по курорту потрібно збирати безпосередньо на курорті.. а там ванм ніхто інчого нескаже...

Sheridan 26.01.2009 17:35

Народ, смотрите глобальнее: что нам даст эта статистика? Зачем напрягаться и искать её, а?

vik 26.01.2009 17:38

Цитата:

Коментар від jordik (Коментар 15525)
що означає "Підпишеться?" це офіційна інформація, вона є цілком законною . подається у формі різних звітів в те ж таки міністерство і обласні управління. крім того, головні лікарі лікарень, хірурги і травматологи - такі ж лижники з прагненням безпеки, як і ви.

Под официальной информацией подписывается должностное лицо, которое есть ответственным за то, что информация правдивая. В случае обнародования статистики по травмам на н-ных курортах, не исключено, что Вас попросят рассказать об источнике данной инфы. На кого сошлетесь? На ОБС? Сомнительно, что такую инфу дадут просто во всеуслышание, не спросив разрешения у тех, чьи интересы это затрагивает. Потому не заморачивайтесь на статистике. Это война с ветряными мельницами.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 08:55.