![]() |
обговореняя в чаті :evil:
|
Цитата:
Но не в этом проблема того обращения. Основная проблема - оно, мягко говоря, неправильное как по форме, так и по содержанию. А потому бессмысленное. Хотя засветиться и попасть в прессу возможно и позволит. |
Мда..... Мягко говоря это "Звернення"- "Письмо" Отстой. Смысл этого письма можно было выложыть в одном абзаце и без всего этого пафоса и никому не нужной рекламы.
|
не зважаючи на вірну критику листа до адміністрації, починаю збір підписів. прохання в чаті обговорити дату і місце. Пропоную середа барчелко на Куліша 12 з 18:00 до 20:00. Подальше обговорнення в чаті. мій № 243-03-63, або 8-067-137-21-83 Віктор
|
скіеряни зробили собі цим зверненням рекламку , хоча я і на скіері підписана. не в тому суть. без згадки про сайт і з більш чіткою першою, вступною частиною, лист би був нормальним. сама почала минулої середи писати звернення, застрягла на тому, що не маю цифр по травматизму. зібралась протягом цих двох тижнів роздобути ці дані, тому що писати лист в міністерства треба їхньою мовою, а не загальними фразами. каже Альбертович, що Вовчиця у Франику підписи збирає. можу допомогти.
|
Народ да ни один курорт в украине не даст вам ету статистику (правдивую) Почему? Да потому что никто не захочет делать себе анти рекламу и поднимат уровень другим.
Как вы вообше ето представляете? Какой то курорт пишет вот у нас в етом году 1000 пострадавшыв из них 250 переломы остальное ушыбы и садины. А другой напишет а у нас 500 и не одного перелома. Тем самым делая себе рекламу. Тад что не дождетесь вы етих данных. Ето лично мое мнение. Неготовы украинские курорты работать честно! |
як варіант можна дізнаватись дану інформацію через рятувальні загони які обслугоують даний курорт... але це теж не дуже просто справа...
|
Як вариант, это получится ОБС.
|
Сегодня 26 января в 19.30 в г. Ивано-Франковске, на "Панораме Плаза", 2 этаж в 19.30 я буду с письмом по поводу, принятия мер для обеспечения безопасности отдыха на горнолыжных курортах Украины. Нужны Ваши подписи!!!!Жду Всех не равнодушных к данной проблеме!!!
|
2 powder: сама знаю, що курорти не дадуть інфи, її беруть у лікарнях і у відділеннях травматології і хірургії. існує поняття медстатистики. в анамнезі хвороби такі речі, як травма на лижах, документується і записується в історії. можна витягнути статистику з останній місяць, можна за рік ітд. питання?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
приклад... з драгу і буки всі травмовані звозяться в яремче або франківськ... як розрізнити який потерпілий з якого курорту ?!?!? чи давати загальну статистуку по регіону ?!?!.... дані по курорту потрібно збирати безпосередньо на курорті.. а там ванм ніхто інчого нескаже...
|
Народ, смотрите глобальнее: что нам даст эта статистика? Зачем напрягаться и искать её, а?
|
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 08:55. |