![]() |
Waterboy, не переживай о минусах. Основная причина, почему ты их получил - стиль подачи инфы и эмоции. Лично я тебя отлично понял и поставил плюсик. Но не в этом кино. Был бы я моложе - поступил также как и ты. Так что всё ОК. Ты молодец и мужик. Ты сделал всё верно.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Зустрів кортеж на обїздній трасі біля Ужгороду(на бугрі біля шашличної (тобто блок-поста ДАЙ)). дааааа:( ломи ще ті.:No::No::No: Валили під 120-160 на всі дві полоси, наглості повні труси.:shock: Ліпше на лижах зустріти лома ніж таких на трасі, навіть якось тоскно на душі стало. ми тут голови морочим собі щоб зробити для виховної роботи з ломами на лижних трасах, а тут круче. Хочу сказати шо я дуже люблю лижи! коли ти на лижах ні би світ міняється, їдеш собі, катаєшся (пофіг ломи... і т.д.). сідаєш у машину і розумієш казка закінчилась. настає сурова реальність з таким вот беспределом. я думаю ломи не тільки на лижних трасах нас оточують. ті шо на лижних то так мелоч... |
судячи з вищесказаного, добрий приклад і мудрі слова на ломів не діють. не доходять. вертаємось до улюбленого методу, який так люблять слов"яни - сила. сила і страх. тільки не треба писати, що давайте достукаємось до їх сердець і умів, давайте роздамо фантики з правилами. деякі з них читати толком не вміють або не хочуть. і не будуть читати- циніки, егоїсти з переконанням, що вони найкращі - знають і вміють все. правила будуть читати ті, хто і так їх дотримується. тому на майбутнє, якщо щось і друкуватимемо, то варто буде вказати алгоритм дій на випадок травми з вини лома, включивши туди пункт про виклик міліції і тд.шоб баялісь.
це мене понесло, нє па дєцкі...але Альбертовича так критикували на буковельському форумі якісь, напевно, ломики, а він все правильно робив. |
Цитата:
а серйозно маю 2 питання: 1)як ви визначили їхню швидкість 120-160? 2) яке обмеження швидкості на наших дорогах, бо не пам"ятаю і сама більше 110 не їхала ніколи. |
Цитата:
1. Наверное на глаз + -. В начале марта предел. скорость КМУ увеличена но решение не вступило в силу, ГАИ против. |
Цитата:
дороги для автомобілів - 90 автобани - 120 Розглядається підвищення нижнього ліміту, як вже було згадано вище, на 10-20 км. Я за на 20 км. І тоді б я ніколи не порушував :) А то постійно знак 60 на хорошому куску дороги вліплять :punish: |
обмеження 110
сам їхав 100-110, а виглядало ніби пішки йшов:unknown: |
Цитата:
дороги общего назначения - 90 дороги для автомобілів - 110 автобани - 130 |
Неприятно удивлен "знанием" нормативки :(
Почитайте, может нечто новое кто узнает ... ПДД 12. Швидкість руху. Авто МЕТА. Автоправо. |
Цитата:
Трошки загнався, дякую за виправленя!!:) |
Если верить поступающим сверху данным, то посещаемость сайта начала расти. А глянешь на последние темы, которые которые бросаются в глаза на главной - а там чего только нет;)
Посему принял волевое решение апдейтить несколько особо важных (на мой взгляд)прошлогодних тем, с которыми хотелось бы познакомить вступающих в наше славное лыжебордерское братство:) P.S. Может и рановато, конечно. Но лучше ,чем поздно! |
Первое правило лыжников: "Желтый снег есть нельзя" )))
|
Цитата:
Сори.
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 07:40. |