Цитата:
Коментар від vitalik0303
(Коментар 114670)
Бук,14 лютого,піднявся на 8 підйомнику,час-після обіду.Роблю спуск по трасі 8Б. Бачу на середині схилу в ряд стоять лижері в манішках,а інструктор спустився на метрів 25 нижче.Верхній починає рух,на верх траси не треба дивитися-там же ж ніколи нікого немає,крім мене) і наші траєкторії співпадають.Щоб уникнути зіткнення,я покидаю межі траси,підлітаю,лечу уже без лиж.Думаю,треба і палки викинути.Групуюсь,приземлення на горби,удар головою об щось,відчуваю в шиї сильний хрусткіт,в очах стало темно,я тоді ще подумав:"Хорошо,что в каске")))приходжу до тями,збираю свою екіпіровку,голова не крутиться,шию повністю заклинило,вирушаю додому.Катання моє закінчилось на той день:aggressive:.На ніч намазую шию чудо маззю "Долобене",п"ю одну таблетку "Солпадеїну".Зранку встаю-як нічого не було:). 15-16 лютого без пригод.
|
Віталік0303, а Ви - ломяра. Пояснюю чому. Ширина 8б - метрів 40, а то й вище. Школярики в ряд стоять не впоперек схилу, а повздовж. Причому з краю. Займаючи по ширині максимум метрів 2 з половиною. Школярик, що виїхав - ще метрів 2 в ширину, нехай і рухомих, але відносно повільний - все таки школярик. Тобто на 40 метрів було зайнято по ширині максимум метрів 5. Для вас вльних було 35 метрів. але ви умудрилися майже влетіти в школярика. Я розумію, що школярик саме швидше учився карвінку і не особливо дивився вверх (хоча то швидше виняток, а не правило - тих школяриків першим ділом учать дивитися вверх перед початком руху і перечікувати таких як ви).
Крім того, група таких школяриків стоїть в місці, яке добре проглядається зверху - во ізбєжаніє, як кажуть наші північні сусіди.
Тобто ви могли бачити їх зазделегідь, мали кучу вільного місця для маневру чи відторможування - але все таки умудрилися получити кучу пригод, нехай і для себе.
пс. школярики з манішками - то саме швидше мастер скі скул, ніби з Києва. В той же час там ше був актів-спорт, але ті їздили без манішок. і з обережністю на трасах в останніх ніби все нормально поставлено. Наскільки я знаю - в них школярики пригод не мали, хоча їх двох інструкторів таки троха потовкли ломи (один з мастер скул :-(). втім, інструктори в першу чергу пильнують за безпекою школяриків, а не власною..
|