Буковель отзывы, жильё, трансфер, цены |
29.12.2011, 22:54
|
#371 (посилання)
|
Адепт Харбариума
Зараз: поза форумом
Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
|
Цитата:
Коментар від igrus
не покидает желание встретить НГ в крепах)))
|
Поддержал бы, если бы смог. Ненавижу оливье и водку! В поддержку движения встегнусь в крепы в Киеве...
|
|
|
29.12.2011, 23:10
|
#372 (посилання)
|
Новичок
Снаряга: Salomon XW Tornado Ti 2010
|
Цитата:
Коментар від igrus
людей нет, погоду заказал на завтра. живу где полет нормальный, можно сказать вообще почти даром
не покидает желание встретить НГ в крепах )))
|
А я таки, почти встречу. 31-го числа, планирую на Буку...
Востаннє редагував A.Tomba: 30.12.2011 о 15:53.
|
|
|
29.12.2011, 23:13
|
#373 (посилання)
|
Стропобалансер
Снаряга: K2 Public Enemy 176см
|
Цитата:
Коментар від Sheridan
В поддержку движения встегнусь в крепы в Киеве...
|
Асфальторайд? Зови меня .
Я тут с этой погодой собрался 1-2 Января открывать слэклайн сезон 2012 .
|
|
|
29.12.2011, 23:33
|
#374 (посилання)
|
Адепт Харбариума
Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
|
Цитата:
Коментар від Rio
Я тут с этой погодой собрался 1-2 Января
|
Рио, на ПДЛП будет РАЙ! Бери билеты и едь!
|
|
|
29.12.2011, 23:36
|
#375 (посилання)
|
Стропобалансер
|
Цитата:
Коментар від Sheridan
Рио, на ПДЛП будет РАЙ! Бери билеты и едь!
|
Я сначала по врачам .
|
|
|
29.12.2011, 23:52
|
#376 (посилання)
|
Адепт Харбариума
|
чоЧочо?
|
|
|
29.12.2011, 23:56
|
#377 (посилання)
|
Стропобалансер
|
Sheridan, ну у меня в начале Января либо все круто, либо конец лыжного и батутного сезона .
Добавлено через 53 секунды
А 1 день каталки где либо 1-10 Января для меня минус 2-3 дня каталки в более поздние даты.
|
|
|
30.12.2011, 12:54
|
#378 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Head iSupershape Magnum 177, 2011
|
А я буду на лижах 01.01.2012 , доречі вже вдруге першого числа катаю на Буковелі, цього року, як і два роки тому, зробили 1-ше число "не Святковим", + до обіду траси будуть майже порожні, + погода сприяє, правда буду пити тільки шапанське, але це для мене не є проблемою, так що буду радий зустріти можливо хоч когось ...
|
|
|
30.12.2011, 20:06
|
#379 (посилання)
|
Недавно на форуме
Снаряга: Volkl Tiger 2010, Elan M999,Ledge 2012
|
И я буду 01.01.12 на Буке. Может и встретимся...
|
|
|
31.12.2011, 15:57
|
#380 (посилання)
|
теоретик detected
Снаряга: Magfire 10, waveflex 12
|
пару слів за вчора, 30 числа.
Був на Буці десь на 10.30. Народу мінімум, каталка - прекрасна. Двійка виглядала нератраченою - але не виключено, щ з самого раня вельвет присипало свіжим вологим сніжком. Черги - вітсутні як клас, навіть на п'ятірці. За тринадцядку, чотирнадцятку не знаю - не був там. Виняток - сімка - там черга величенька - напевно почалося новорічне нашестя ньюлижебордерів.
Абоненти низького та звичайного сезону діяли (як і обіцяв Бук - ніби до 1-го включно). Але сюрпрайз - прокат спорядження вже пішов за цінами святкового сезону :-).
5h практично пуста - я там підвис найже на півдня - вдалося польотати на славу - відповідно не вдалося заскочити на 11 та 16 чорні, що ніби вдже відкриті - втім не дуже й жалкую - 5h була варта такоъ жертви.
Досить багато безшабашених новачків - на підйомник у на 5-ці розговорився з жіночкою, яка взагалі перший раз і сама - навіть не вміла зійти з п'дйомника - прийшлося повозитися з нею з десяток хвилин - не знаю, чи був толк від того возіння :-). Передав ту жіночку якісь симпатичній кобіті, яка стояла в майже ідеальному плузі, чекаючи на когось.
Я ту кобіту привів як приклад правильного плуга, а кобіта мала час та натхнення, та й виявилася з доброю душею - я й тим підло скористався і втік на каталку далі. Потім щось подумалося, що обличчя теї кобіти ніби знайоме - щось ніби схоже на хвоту Jolie, але лижі ніби не твінтіпи :-).
На 8Б на крутячку знайшов подружку (наскільки зрозумів львовянку) - яка мужньо зі шкидкістю 5 см на хвилину сповзала плугом - і то було за 40 хв до закриття витягів.... прийшлося звести її лижі вниз крутячка і почекати її. Лижі - по всіх ознаках якась слаломка елан, зі старіших (нові я ніби знаю), тобто явно не новачкввська. І по вазі ті лижі майже як мої вайфлекси 12 :-(.
Подружка внизу крутячка почала бити себе п'яткою в груди, що далі зможе їхати сама... не став перевіряти, віддав лижі, втім наступне коло по 8б її вже там не бачив.
Шановні кавалери, не лишайте таких сміливих та початкуючих жіночок без нагляду :-).
Вечірка - двійка розбита вчент. Але одиничка то повністю компенсувала - 1D + широченний низ 1A майже в нерозбитому стані, навіть було як побавитися в фанкарвінг, що власне й троха робив :-)
Каталка була на славу.
А, фоток ніц - то мій пентакс шось троха обламався...
|
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 0 | 0 | 0 | 43 (73%) | 16 (27%) | 1 (2%) |
---|
Yesterday | 0 | 5 | 42 | 111 | 43 (73%) | 16 (27%) | 1 (1%) |
---|
Month | 7 | 94 | 3670 | 11395 | 2281 (62%) | 1355 (37%) | 51 (1%) |
---|
|
|
|