Буковель отзывы, жильё, трансфер, цены |
31.12.2011, 23:33
|
#381 (посилання)
|
Всегда на форуме
Зараз: поза форумом
Снаряга: salomon: Roker2 11-12 \K2 obSETHed 11-12/Volkl Recetiger Speedwal Uvo SL 15-16\Stumpjumper FSR/Cube
|
Цитата:
Коментар від igrus
е покидает желание встретить НГ в крепах
|
женская логика победила.. сижу в сауне дома "логика" крошит оливье...
одно радует - 3 дня отменной каталки ( спасибо буковелю и населению, что такое предсказуемое) 2-й день мини паудердей (10 - выше больше снега) закрытую единичку периодически расписывал (отдавая абон жене ) весь день (с 8.10 до 19.20) на Рокер 2 - другие-новые ощущения. устал конечно, но значительно меньше чем в первый раз на мокром снегу. каталкой доволен, но сцуко мало!!!
всех с Новым и надеюсь (знаю) - СНЕЖНЫМ Годом!
Востаннє редагував igrus: 01.01.2012 о 01:20.
|
|
|
|
+
Krava, Sheridan, Влад2010, Pertutto, dr_che, Константин, Natusik, Julian, Витек, A888, griig, wissem
:)
malder, Olddog |
01.01.2012, 15:21
|
#382 (посилання)
|
Новичок
Снаряга: прокатные
|
Здравствуйте! В прошлом году была на Плае, но в этом году хотела бы побывать на Буковеле. Скажите пожалуйста, есть ли условия для неопытных лыжников с инструктором, ибо я не хочу оказаться в нелепой ситуации как в Славске. Сколько стоит аренда лыж с инструктором?
Заранее спасибо.
|
|
|
01.01.2012, 15:54
|
#384 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: salomon: Roker2 11-12 \K2 obSETHed 11-12/Volkl Recetiger Speedwal Uvo SL 15-16\Stumpjumper FSR/Cube
|
Цитата:
Коментар від Angellok
Здравствуйте! В прошлом году была на Плае, но в этом году хотела бы побывать на Буковеле. Скажите пожалуйста, есть ли условия для неопытных лыжников с инструктором, ибо я не хочу оказаться в нелепой ситуации как в Славске. Сколько стоит аренда лыж с инструктором?
Заранее спасибо.
|
после 8.01 приезжайте, а то цены могут неплохо испортить впечатления
|
|
|
01.01.2012, 16:33
|
#385 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: Armada JJ 2014 года рождения,
Elan, зеленые такие 2010 г. рождения, TECNICA DRAGON 100.
|
Цитата:
Коментар від Angellok
Заранее спасибо.
|
И звините не удержался, я думаю арендованый инструктор еще и с лыжами, (блин мысли пошлые).Хайте меня за оф топ))
|
|
|
02.01.2012, 14:18
|
#386 (посилання)
|
теоретик detected
Снаряга: Magfire 10, waveflex 12
|
Буковель, перше число.
Напиватися на НР шось не було бажання (ну так зорі стали), відповідно тре було придумати відмазку. Відмазка була придумана - їдем першого на Буковель :-). Тим більше, легенди розказували, що першого на трасах - пустка + Бук ніби на сайті писав, що акційні абони низького сезону будуть діяти ще першого числа..
Отож, 7 ранку, виїзд з Тернополя. 10.50 - вже в Буковелі. 3 год 50 хв - так ще ніколи на заїжджав. Воно й не дивно - дорога пуста, за весь час лише 2 чи три автобуси, одна маршрутка і лише один гонщег на нісані, який на швидкості під 160 обігнав мене в районі Монастириски. Попутні почали з'являтися лише в Яремче, і то їх відносно прото обгонив.
Дорога - суха, трохи сніжку було традиційно в районі Бучачу, зовсім трохи, на об'їзні Франика теж (трошки більше) та починаючи з Микуличина. В Яблулиці народ вже починав їхати обережніше. Яблуниця - бо даю перевагу верхній дорозі, навіть якщо нижня вільна.
Перший та останній пост гайців - в Микуличині.
Народу, дійсно, в той час було не так й багато. Солом і гомора лише на сімці, на решту - практично пустка (знову ж, на 14 та 13 не був). Траси притрушені тонким шаром свіжачка, майже фантастика. За цілий день не розбиті, без традиційного післяобіднього могулу. Підвис на дальних чорних, іноді для розслабону трохи по сусідніх червоних. Стан трас та їх інколи безлюдність дозволяли навіть глибоко карвити на чорних, без боязні спіймати пригоди.
Новачки далі "зажигали". 16С. Район десь відразу по обіді. Вже після лінії злому, нижче метрів на 3 в плузі бочком стоїть дитьо років 5, не більше. Метрів п'ять нижче якийсь мен, по віку - чи то надто юний дідусьо, чи то трохи припізнілий папаша. Підїжджаю ближче, питаю - ваша дітьо? - Ага.
Пробую пояснити, що дитьо тут не з'їде, а навіть якщо і з'їде, то є ше такі звірі, як буковельські ломи. Тут навіть збоку починає з'їздити відповідний екземпляр в позі встаючого з унітазу, правда, не самий яскравий представник - все таки іноді скребе п'ятками - типу пригальмовує. Ніби доходить, тим більше, пояснюю, що рядом є 16a, для дитьоті теж стрьомна, але не наскільки.
Ніби навіть починають підніматися вгору, до тої 16a.
Я лечу вниз, зразу на витяг. Десь посередині витягу - картина маслом: на самому крутячку дитьо розпластане з прискоренням суне донизу :-(, папаша/дідо зверху дрібними траверсами намагається догнати, але дітьо зсовує швидше. На моїх очах його суноло метрфів з 200. До того скільки - не знаю. Що то дітьо відчувало - одному богу відомо. На закінчені крутячку збоку стоїть якась пара лижиків, напевно робить робить розбір польотів по крутяку. Кричу з витягу, щоби пробували ловити дітьо. На щастя, до того не догодить, так як схил стає менш крутим і дітьо зупиняється ще до них, навіть не вилитівши з траси в ліс (ще мало шо лишилося). Дитьо лежить нерухомо. Через хвилину півтора горе-папаша підїздить до дітьоті, дітьо починає вставти. пронесло... отаке вот..
Самому вже з'їжджати по 16с для виховної бесіди не було бажання та часу - внизу двійки на мене чекала моя компанія, та й та парочка на схилі, що стояла - по всіх ознаках мала намір того папашу дочекатися...
Десь в районі другої-третьої масово почали з'являтися лижебордери, втІм до дальних вони не дуже й добралися, вони робили содом і гомору наприкінці для на двійці.
Біля четвертої - для пішохидників, до на двійці двохкріселці - сюрпрайз. Їх там набралося зверху стільки, що десь перед четвертою перестали пускати бажаючих на ту кріселку, черга на повернення з гори - напевно не менше, чим на грдину часу, дехто пішов навіть пішкодрала. через деякий час їх почали спускати і двійкою основною, відповідно вона почала дико підгальмовувати, троха підпортивши вечірку лижебордерам на двійці. Втім, одиничка - рядом і знову в відмінному стані. Правда, не всі про те догадувалися :-).
Двійка сама ж - значно менше розбита в порівнянні з 30 числом. Як для вечірньої двійки - практично не розбита :-)
Ще з сюрпрайзів. Відносно того, шо абоненти низького будуть діяти 1-го числа... Тут ніби так і не так. ваучери "всі дні", що були на мому гольді - все нормально, я власне катав і по них. а от звичайні абонементи (акційні всі дні) моїх колег - обломс...
на щастя, я прихопив декілька разових на святковий сезон, що прикупив літом по акціях - так що якось викрутилися і для них каталка не була спорчена.
Пс. В загальному - море позитиву...
пс2. пентюх мій троха продовжує бути поломаним, так шо далі без хвот :-(.
Додано через 59 хвилин
на букосайті мені зробили зауваження, що абоненти "все та відразу" не повинні були діяти 1-го в відповідності до аносу. В моїх колег все таки був один "все та відразу" та один "всі дні", який мав би діати. але тут найбільш ймовірно шо колеги виявилися поганими експерементаторами - не пустило по одному абоненту ("все та відразу"), вони рішили - шо не пустить і по другому...
мої "всі дні", записані на гольді - діяли.
пс. я свічки колегам не тримав, то все з їх слів, причому вони цілком могли й помилитися в своїх висновках ...
|
|
|
02.01.2012, 14:55
|
#387 (посилання)
|
-------------
Снаряга: Völkl Bridge '11, Marker Squire Demo, Salomon Course Carbonlink
|
Цитата:
Коментар від Ihor
Буковель, перше число.
... Бук ніби на сайті писав, що акційні абони низького сезону будуть діяти ще першого числа..
... Відносно того, шо абоненти низького будуть діяти 1-го числа... Тут ніби так і не так. ваучери "всі дні", що були на мому гольді - все нормально, я власне катав і по них. а от звичайні абонементи (акційні всі дні) моїх колег - обломс...
|
На сайті Бука було чітко написано: " повідомляємо Вас, що 1 січня 2012 року (неділя) будуть діяти абонементи "Економ" та "Всі Дні" (крім абонементів, придбаних за акціями "Все й одразу")" ( Новорічний подарунок від ТК «Буковель»25.12.2011 ).
Скоріше, передноворічна ейфорія і певна неуважність при прочитанні оголошення.
ПС. Все добре, що добре закінчується.
|
|
|
03.01.2012, 10:04
|
#388 (посилання)
|
Райдер-Байкер
Снаряга: ARMADA JJ + Full Tilt StMr.
|
новорічні радісні ціни на навчання - 2 години лише (!!!) 800 грн. Знайомі за сімю заплатили двушку ...
з 8 січня буде дешевше.
|
|
|
03.01.2012, 14:07
|
#389 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Head iSupershape Magnum 177, 2011
|
Ну як я й писав, 01.01.2012 провів весь день на Буковелі. Підйом в 5-30 , повііііііільне збирання і десь в 9-30 ми на трасі, як і передбачалось людей практично не має, турнікети пусті, траси в класному стані, звичайно не ідеал, є місцями трохи льоду, кільки з льоду на трасі, перепади рівнів, але в цілому на 4+, катались практично на всіх відкритих трасах, кататись можна в будь-якому стилі, чи ти хочеш карвити від краю до краю, чи заміряти швидкість на прямих всеодно, люди почали зявлятися десь після 13-30, і то скупчувалися вони на основних підйомниках типу 2, 13, 14, 7, 5, а в глибині на 8 та 11 було пусто до 16-00, коли мизвіддти виїхали щоб відпочити на 17-тому, доречі там спостерігається тенденція до утворення ряду могульних горбів під кріслом, особисто мені це подобається і я ввважаю що там могла б бути не погана траса для відпрацювання могульної техніки, адже траса там досить широка і дискомфорту іншими не мала б створювати. При паркуванні ми допустили грубу помилку, замість критого паркінгу коло 1-шого підйомника запаркувались на критому паркінгу в центрі ( через те що на першому немає туалетів , а от коли ми зібрались виїжджати то попали в пробку і 40 хвилин не могли зїхати з паркінгу, вперше за останні 2 роки попав на Буковелі в пробку.
Замітив кілька основних "тенденцій" Святкового сезону:
1. Дуже багато машин на російських номерах,на нашому поверсі було мабуть 50%.
2. Ціна екіпіровки райдерів помітно підвищилась, правда середній рівень підготовки самих райдерів відчутно знизився, весь час на підйомнику шукав для прикладу початківцю, лижника в карвінговому повороті,таких майже не спостерігалось ( окрім спасателів, вони дійснокатають дуже круто)
3. Кількість травмованих також зросла, особливо враховуючи те що людей практично не було.
Ну і останнє для себе зробив висноввок, що першого числа варто їхати навіть якщо прийдеться платити за катання по "святкових" цінах, бо так "вільно" я ще не катався ні в цьому році ні в попередньому ( можливо через те що в основному катаюсь на вихідних ).
P.s. Постів ДАІ майже не було, один пост тільки в Микуличині чи Татарові на зворотній дорозі, а приїхавши до дому я виявив що з просонку замість прав взяв з собою паспорт , отак повезло нам в цей день двічі, з катанням та з дорогою...
|
|
|
03.01.2012, 14:16
|
#390 (посилання)
|
анти-лом.
Снаряга: Head Magnum, Salomon 24h
|
Цитата:
Коментар від jurabike
новорічні радісні ціни на навчання
|
незалежно від кваліфікації інструктора? Цікаво, що роблять "помічники" інструкторів?
|
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 0 | 0 | 0 | 43 (73%) | 16 (27%) | 1 (2%) |
---|
Yesterday | 0 | 5 | 42 | 111 | 43 (73%) | 16 (27%) | 1 (1%) |
---|
Month | 7 | 94 | 3670 | 11395 | 2281 (62%) | 1355 (37%) | 51 (1%) |
---|
|
|
|