![]() |
@mr.korj, не ошибся я, видишь :) Оставайся. Мы просто все настолько измучены безграмотностью за 10 лет, что реагируем быстро и беспощадно.
|
Цитата:
А как назад добираться? Тоже заезд или ножками топать? |
Цитата:
|
А как там Затишок в 2015 году? В инете в основном отрицательно отзывы. Я там был в 2012 году, тогда понравилось.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Еще одна причина поселиться на 1 этаже :-)
|
Да ну их... я ужо другой выбрал...
|
Добрый день, лыжники и сноубордисты! Подскажите хороший отель недалеко от бугелей Оазы. Мой любимый отель "Янтры" уже полностью забронирован на НГ, приходится искать замену.
|
Цитата:
Чому запитую. Влітку на Івана були на Драгобраті, жили в Оазі, там же і їли. Ну і раз після вечері захотілось кудись піти на каву ( ну а як інакше, на одному місці сидіти нудно))).:wink: Янтри найближче, там іще не були - ідем. По дорозі зустріли кількох туристів, що ішли в Оазу в ресторан. Вони привітались, запитали, чи ще можна повечеряти, чи не закрито. Самі вони йшли з Янтрів. Коли почули, що ми ідем в Янтри на каву, то порадили цього не робити.)) Ми здуру не послухали ( ззовні все дуже гарно, знайомі там зимою жили, ніби ніхто не жалівся). :pardon: Зайшли, ресторанчик такий типу стильненький, світло приглушене. Замовили 2 кави і 1 чай. Готувалось замовлення хвилин 15, принесли. Чай - це вода, в якій плавали пару листочків з лісових ягід ( я люблю такий чай з листками, фруктами, але в лісі листя-трави море, не жалійте їх!!!). Кава - просто запарена кип"ятком, з фусою, у півлітровому горнятку. :crazy: Загальна вартість в районі 60 грн.:oops: |
Я жила там в марте 15 года. Мне очень понравилось. В принципе чаи и кофе там были на достойном уровне.
Кормили хорошо и достаточно сытно. Очень хотела остановиться в этом году у них же, но к моему большому сожалению, там все занято |
Значить, прийдеться списати на те, що було літо, туристів мало, справжній бармен у відпустці, замість нього сторож.:)
|
Цитата:
|
Добрый день. Подскажите пожалуйста гостиница " Верховина " как далеко находится от подъемника драгобрат Dopellmayer. Может кто-то отдыхал как гостиница вообще?
|
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 01:10. |