Драгобрат 13-14 квітня 2013 року був настільки різноманітним по погодним умовам, що можна написати погодний альманах.
І так, все по порядку.
Субота 13 квітня.
- Туман, дрібний дощик, туман, сонечко (на 10 хвилин), дрібний сніжок, туман, дощ, крупа (щось подібне на град, але мягке), сильний дощ, легкий дощ, і так майже на 18 години вечора. А потім почалося просвітлення, майже перед заходом сонця.
Снігу багато, але він був нереально важким, схил біля головного підйомнику Драгобрата, впринципі був досить таки катабельним, до речі там того дня проводили змагання, в честь завершення зимового сезону, було весело і цікаво. Інші схили були мало катабельні, на одних гори розбитого снігу, на других мокрий пухляк, по вязкості подібний на болото - заїхав туди і там зупинився.
. Задоволення від каталки мабуть отримали тільки широколижники і сноубордисти. Я неначе черепаха пересувався по цій воді, увесь мокрий, але не було виходу, закривати сезон треба. На вершині карпат того дня катало 5 чоловік.
Крісло працювало цілий день. До речі працювало тільки два підйомники, центральний бугель Драгобрата і крісло вершини карпат.
Неділя 14 квітня.
День почався із невеликої хмарності і сонечка. Згодом сонця стало більше а хмаринок менше, Повилізали із-за хмар гірські хребти і навіть дозволили себе зфотографувати, я навіть умудрився клацнути Говерлу і Петрос.
Близниці і Жандарми, постійно то вилізали із-за хмар, то ховались. Одним словом, день був класний і веселий. А на вершині Стогу, навіть була невелика завірюха. Мело, як у січні
Стан снігу трохи кращий ніж у суботу, принаймі було видно, куди їхати.
Сніг тяжкий, схили розбиті, все липне і затягує. Склалось таке враження, що Драгобрат не хотів мене відпускати від себе. Полюбив я це місце, як мені там добре. Буду приїзджати ще і ще.
Але найбільший плюс цього вікенду - була весела і душевна компанія.
Вот так я закрив сезон 2012/2013 - найкращий сезон у моєму житті.
ДЯКУЮ ДРАГОБРАТ, до зустрічі в наступномі сезоні.
Більше фотографій тут.
ГОРНОЛЫЖНЫЙ ФОРУМ
P.S.: Нова версія карти, упорядкував траси.
dragobrat-2013_v24.jpg - Бесплатный хостинг для хранения изображений