![]() |
В Кабардино-Балкарии обстреляли туристическую группу из Москвы.
Как сообщается, нападение произошло в Баксанском районе республики. В результате обстрела автомобиля, в котором туристы из Москвы ехали из аэропорта Минеральных Вод на один из курортов Приэльбрусья, погибли: Денис Белоконь, 1976 года рождения, Вячеслав Кара, 1984 года рождения, и Ирина Патрушева, 1973 года рождения. Валерий Белоконь и Сергей Ефремов, также находившиеся в машине, получили ранения. В каком состоянии находятся пострадавшие, не уточняется. В Кабардино-Балкарии обстреляли автомобиль с туристами из Москвы » Новости России – Корреспондент Добавлено через 31 секунду RIP... Добавлено через 10 минут Очень крутое видео от Red Bull team THE ART OF FLIGHT |
У темі 1 додатків
We are the champions - my friends And we'll keep on fighting - till the end We are the champions, We are the champions No time for losers 'Cause we are the champions - of the world http://io.ua/17268368i.jpg Ви вже забули про масовий психоз від Нетка&Milka? Таке важко забути:D Несправедливе завершення конкурсу, ті 1500 зароблених балів, підозріла перемога конкурента, недоспані ночі в процесі голосування...цілий тиждень дикого азарту, хтось вірив, хтось приколювався і казав, що я збожеволіла... Масова розсилка листів кожному із вас, з 9 по 21 сторінки Колиби завалено меседжами типу: Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Далі була постісторія...Іще декілька днів після конкурсу я вела переписку з центральним офісом Мілки в Україні, намагаючись вияснити яким чином вони перевіряють правдивість голосування, яким чином може перемогти конкурент, який з'являється в голосуванні в останні 2 дні і т.п. Заключним листом я написала їм, що дуже здивована таким несерйозним підходом з їхньої сторони до організації таких акцій і т.п. Минув місяць. Акція вже закінчилась, і мені подзвонили з Мілки!!!!! "Доброго вечора! Ми вітаємо Вас, дякуємо за участь в конкурсі від Мілки і хочемо нагородити Вас солодкими подарунками за активну участь. Ви - переможець із м.Львів!" - пролунало в моєму телефоні!:Bravo::Yahoo!::D:girl_dance: УРА!!! :Yahoo!::Yahoo!::Yahoo!::Yahoo!: Я завжди отримую те, чого прагну, чого чекаю, про що мрію... головне ДУЖЕ захотіти, дуже постаратись і хоч трохи повірити! :friends: http://io.ua/17268372m.jpg http://io.ua/17268706m.jpg Ось іще трохи радісних фоток Ще раз усім дуже-дуже дякую! Смачна чоколяда в першу чергу їде в Кам'янець-Подільський до нашого форумчанина dudunyk!!!, завдяки якому ми отримали, мабуть, 1000 з усіх 1500 голосів! іще декілька чоколядок захоплю з собою в Словаччину(Ясну) для спільного поїдання! )) А сьогодні Рейна чоколядовій дієті хана)))))) Ми вже приступаєм до обжорства)))) тепер на схилах гір шукайте Нетку і Рейна в новому образі Вкладення 12330 :ROFL::ROFL::ROFL: аааааа, в мене така ейфорія, ніби я вхопила самого Санту за бороду))))))) Міфи про те, що неможливо і нереально виграти, що це лохотрон, і що сир буває безкоштовний лише у мишеловці - відмазка лінивих! http://www.healthhabits.ca/wp-conten...yth-busted.jpg |
:acute: Я знав, що все вдастся! :good:
|
Netka, поздравляю!!!
Передавать конечно ничего не нужно. Остатки шоколадки (если доживут до марта) поделим на стопиисяткусочков в Ясне.:) |
Земляк з Мукачева посів друге місце на етапі кубку світу по фрістайлу!!! :Bravo:
FIS Freestyle Ski World Cup - Fonction Race Results |
для тех кто хочет ехать не только в низ :)
YouTube - Propellor-Powered Skis |
Netka, поздравляю!!! Умничка!
|
Всіх хто не байдужий до завтрашнього свята,в кого в памяті не стерлися ті дні. Всіх з днем СА - ВМФ . :beer:
|
Всем огромный привет!
Сорри, что так долго не появлялся на форуме, работы за гланды было и интернет не всегда под рукой..... Как же я соскучился по общению с Вами! Всех обнимаю! п.с. Пока минутка есть почитаю немного.... |
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
А вот нета действительно не было. Цитата:
|
Класно Баварія виграла.:Bravo:
|
Цитата:
|
|
фрирайдеры будьте осторожны! :)