Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Другие архивы (https://extreme.com.ua/forum/88-drugie-arhivy/)
-   -   Колыба 2011 (https://extreme.com.ua/forum/drugie-arhivy/8843-kolyba-2011-a.html)

Ramon 19.02.2011 05:35

В Кабардино-Балкарии обстреляли туристическую группу из Москвы.

Как сообщается, нападение произошло в Баксанском районе республики.

В результате обстрела автомобиля, в котором туристы из Москвы ехали из аэропорта Минеральных Вод на один из курортов Приэльбрусья, погибли: Денис Белоконь, 1976 года рождения, Вячеслав Кара, 1984 года рождения, и Ирина Патрушева, 1973 года рождения. Валерий Белоконь и Сергей Ефремов, также находившиеся в машине, получили ранения. В каком состоянии находятся пострадавшие, не уточняется.

В Кабардино-Балкарии обстреляли автомобиль с туристами из Москвы » Новости России – Корреспондент

Добавлено через 31 секунду

RIP...

Добавлено через 10 минут

Очень крутое видео от Red Bull team

THE ART OF FLIGHT

Netka 19.02.2011 17:43

У темі 1 додатків

We are the champions - my friends
And we'll keep on fighting - till the end
We are the champions, We are the champions
No time for losers
'Cause we are the champions - of the world

http://io.ua/17268368i.jpg

Ви вже забули про масовий психоз від Нетка&Milka?
Таке важко забути:D Несправедливе завершення конкурсу, ті 1500 зароблених балів, підозріла перемога конкурента, недоспані ночі в процесі голосування...цілий тиждень дикого азарту, хтось вірив, хтось приколювався і казав, що я збожеволіла...
Масова розсилка листів кожному із вас, з 9 по 21 сторінки Колиби завалено меседжами типу:

Цитата:

Коментар від Netka (Коментар 105338)
от посилання на мого сніговичка!
MILKA. Стань альпійським сніговиком!

хочу чоколядок!!! =))

Цитата:

Коментар від Netka (Коментар 105424)
Новий день, чекаю знову ваших голосів, і так щодня аж до неділі включно))! кожен голос дуже важливий!....мені вже сняться ті чоколядки ))))))))

Цитата:

Коментар від Netka (Коментар 105745)
Доброго ранку усім, хто бере участь в акції : "Нетка Vs Milka: масовий психоз" )))))))
Настав іще один день, який наближає мене до чоколядок!))

Цитата:

Коментар від Константин (Коментар 106049)
Цитата:
Сообщение от Volchica Посмотреть сообщение
Netka! еще +2! У Тебя уже 285 голосов!!!! ААААААА продолжаем голосовать! В который раз, докажем. что у нас форум самый дружный!!!
Уже больше
Это становится фобией,голосую каждый день

Цитата:

Коментар від MIC (Коментар 106279)
Всі за Netku і чоколядки!!!
2 Netka. Повторю завтра та післязавтра голоси

Цитата:

Коментар від jordik (Коментар 106292)
УВАГА!УВАГА!УВАГА!
щоб догнати шоколадного конкурента мікусю, потрібно 96 голосів.
поки-що варіант такий:

до 22 год створюємо ще по 6 доп. електронних адрес і 16 чоловік протягом години ! (1 раз на 10хв) наздоганяють тоту розфуфирену мілкусю.
На форумі зараз 78 чоловік, всі свої, народ, виділіть годинку, пліз, на таке чоколядове діло!!!

Цитата:

Коментар від Netka (Коментар 106747)
Усім дякую за допомогу і підтримку в конкурсі "масовий психоз Нетка Vs Milka" )))
Хто не був вчора ввечері з нами, виглядало усе так: мегазгуртований народ цього форуму активно весь вечір працював над голосуванням, дуже азартно вболівав, складав стратегічні плани на останні години конкурсу, з дикою оперативністю реагував на усі розподілені обов"язки, аська просто вибухала від к-сті повідомлень )))) це було дуже-дуже весело!

Далі була постісторія...Іще декілька днів після конкурсу я вела переписку з центральним офісом Мілки в Україні, намагаючись вияснити яким чином вони перевіряють правдивість голосування, яким чином може перемогти конкурент, який з'являється в голосуванні в останні 2 дні і т.п. Заключним листом я написала їм, що дуже здивована таким несерйозним підходом з їхньої сторони до організації таких акцій і т.п. Минув місяць. Акція вже закінчилась, і мені подзвонили з Мілки!!!!!

"Доброго вечора! Ми вітаємо Вас, дякуємо за участь в конкурсі від Мілки і хочемо нагородити Вас солодкими подарунками за активну участь. Ви - переможець із м.Львів!" - пролунало в моєму телефоні!:Bravo::Yahoo!::D:girl_dance:
УРА!!! :Yahoo!::Yahoo!::Yahoo!::Yahoo!:
Я завжди отримую те, чого прагну, чого чекаю, про що мрію... головне ДУЖЕ захотіти, дуже постаратись і хоч трохи повірити! :friends:

http://io.ua/17268372m.jpg

http://io.ua/17268706m.jpg

Ось іще трохи радісних фоток

Ще раз усім дуже-дуже дякую! Смачна чоколяда в першу чергу їде в Кам'янець-Подільський до нашого форумчанина dudunyk!!!, завдяки якому ми отримали, мабуть, 1000 з усіх 1500 голосів! іще декілька чоколядок захоплю з собою в Словаччину(Ясну) для спільного поїдання! ))
А сьогодні Рейна чоколядовій дієті хана)))))) Ми вже приступаєм до обжорства)))) тепер на схилах гір шукайте Нетку і Рейна в новому образі Вкладення 12330 :ROFL::ROFL::ROFL: аааааа, в мене така ейфорія, ніби я вхопила самого Санту за бороду)))))))

Міфи про те, що неможливо і нереально виграти, що це лохотрон, і що сир буває безкоштовний лише у мишеловці - відмазка лінивих! МІФ РОЗВІЯНО!

http://www.healthhabits.ca/wp-conten...yth-busted.jpg

Ramon 19.02.2011 18:06

:acute: Я знав, що все вдастся! :good:

dudunyk 19.02.2011 18:58

Netka, поздравляю!!!
Передавать конечно ничего не нужно.
Остатки шоколадки (если доживут до марта) поделим на стопиисяткусочков в Ясне.:)

Ramon 20.02.2011 20:32

Земляк з Мукачева посів друге місце на етапі кубку світу по фрістайлу!!! :Bravo:

FIS Freestyle Ski World Cup - Fonction Race Results

Powder 21.02.2011 09:37

для тех кто хочет ехать не только в низ :)
YouTube - Propellor-Powered Skis

Volchica 21.02.2011 09:50

Netka, поздравляю!!! Умничка!

vitalik0303 22.02.2011 23:23

Всіх хто не байдужий до завтрашнього свята,в кого в памяті не стерлися ті дні. Всіх з днем СА - ВМФ . :beer:

wwa 23.02.2011 11:57

Всем огромный привет!
Сорри, что так долго не появлялся на форуме, работы за гланды было и интернет не всегда под рукой.....
Как же я соскучился по общению с Вами!
Всех обнимаю!

п.с. Пока минутка есть почитаю немного....

Kateryna 23.02.2011 21:12

Цитата:

Коментар від wwa (Коментар 115550)
Всем огромный привет!
Сорри, что так долго не появлялся на форуме, работы за гланды было и интернет не всегда под рукой.....
Как же я соскучился по общению с Вами!
Всех обнимаю!

п.с. Пока минутка есть почитаю немного....

Уфффф... нашлась пропажа :) Я уж было подумала, что Вам настолько понравилось в Словакии, что Вы попросили политического убежища :). Только не понятно было, почему убежище предоставили без интернета :) С возвращением :)

wwa 23.02.2011 21:28

Цитата:

Коментар від Kateryna (Коментар 115735)
Уфффф... нашлась пропажа

Да я ведь пропал только в виртуальном мире... реальный почище виртуального закрутил!

Цитата:

Я уж было подумала, что Вам настолько понравилось в Словакии, что Вы попросили политического убежища . Только не понятно было, почему убежище предоставили без интернета

В Словакии действительно очень понравилось (правда мне всё что связано с горными лыжами нравится) но никаких убежищ. Мы туда будем отдыхать ездить.
А вот нета действительно не было.

Цитата:

С возвращением

Спасибо!

nep4uk 23.02.2011 23:37

Класно Баварія виграла.:Bravo:

vitalik0303 23.02.2011 23:43

Цитата:

Коментар від nep4uk (Коментар 115786)
Класно Баварія виграла.:Bravo:

Попробуй засни після таких матчів,а вчора РЕАЛ-ЛІОН. Емоції зашкалюють.:good:

Powder 24.02.2011 03:50

Magic button. Волшебная кнопка "Сделать всё хорошо"

Powder 25.02.2011 06:20

фрирайдеры будьте осторожны! :)
Ager Stefan Stubai drop PTTP on Vimeo

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 11:39.