![]() |
сьогодні ходили "пробувати" фільм. За перші 5 хвилин мене порвало на шматки . Думаю що далі буде ще сильніше...
|
jurabike,
Цитата:
Вот это сила воли!!!:good: Я дома в районе полуночи решил родным "проанонсировать" фильм - так минут 20 заставляли себя выключить, чтоб нормально днём посмотреть:D |
нас вигнали з залу , бо мав бути Іван Сила )
|
Sheridan, А в шапке зачем их закрепили? ведь название темы "Украинская премьера INTO THE MIND "
|
SOUZmultFILM, Город Кишинев, Молдовская обл. Украина, так сойдет?)
|
Ещё на подходе Симферополь. Скоро анонс. И только Ужгород, потерявший меня, Дану, Джуниора, Врединку, Админа, Каштана, Дольче, Энбомба и Клёпу, уже ничего не может :(
|
Цитата:
|
А почему не может? Ужгород во Львов съездит.
|
Не будем грустить друзья. :) Скоро начнется ЗИМА. :skiing::newschool::slalom::boarder: Главное, что мы все на связи. Какая все таки классная вещь Internet. :)
|
мене таки дорвало . В гарному розумінні цього слова. Фільм таки неоднозначний , але в цьому і його зміст та філософія. Так , він не такий позитивно налаштованй як скіпорн (тощо) але особисто мені він сказав що :
- треба завжди вірити в свої сили ; - що райдер завжди райдер , де б і як він не їздив - хелі, бек чи по вельвету; - що треба кататись завжди ; - що багато хто катає на межі життя та смерті ; - та ще багато інших думок які заставляють задуматись , а потім взяти свої лижки та піти катати. всім снігу! про афтепаті промовчу , бо такої мараматичної поведінки адміністраціі пабу я ще ніколи не бачив. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 17:52. |