Events: made in Ukraine соревнования, фестивали, вечеринки и прочие правильные мероприятия |
15.04.2010, 17:45
|
|
Загублена в Montenegro
Зараз: поза форумом
Снаряга: Elan Snow Blades, K2 Miss Demeanor, Giant Revel 0
|
Lemberg Inline session
Lemberg Inline session. Місто Львів. Дата 24-25 квітня.
Ну то як, вам сподобалося на Ungvar Inline session? Хтось поліз в комору, дістав свої роли. Хтось навіть із Європи приїхав? Було, правда? А ми, львів’яни, завтикали... І тепер запрошуємо вас покататися до Львова.
Отож зміст - дводенний збір представників нашої роллер-тусовки у Львові. Ролики брати обов’язково!
День перший (сб) - обкатуємо наш скейтпарк, опісля збираємося всією бандою на каву/чай/пиво!
День другий (нд) - обкатуємо два-три стрітових споти. Їх опис та розташування тут.
Ну що ж, роллер-тур extreme.com.ua продовжується!
Хто приєднується?
А приєднуються Кияни:
- waterboy
- Fenyx
- CLS
- wissem
- Matrix_grek
Ще дорогі гості з Ужгорода:
- Yurez
- klepakoff + Юля
- Admin + Рыжик
- Vredinka
- Sheridan
- Kashtan
- Moric
Представниця Одеси:
- Natusik
Харків:
- Pilot
І підтягуються Львівські:
- Jolie
- Kayja
- Neon
- Rain
- Netka
- Bob_Kneissl
- Muadib
- slown
- kuma
Востаннє редагував Kaya: 16.04.2010 о 11:55.
|
|
|
|
+
Neon, Natusik, Vredinka, waterboy, Afro Samurai, Sheridan, Yurkis, Rio, Kateryna, CLS, Junior, Ира, Rain, klepakoff, Jolie, griig, Yurez, li_, Sanches, Muadib, Danik, Dolce, Bob_Kneissl, Pilot, wissem, kuma, Schummi1, Moric |
26.04.2010, 10:06
|
#191 (посилання)
|
добрая фея
Снаряга: Elan Mag Spice, Elan Vario
|
Думаю, что выражу общее мнение... Девченки, Kayja и Jolie! Респект и +100 в карму за идею и организацию такого праздника! Вам не то что памятник - Аллею Славы нужно забабахать
И отдельное спасибо шаманам за отличную солнечную погоду
Посмотрев в субботу на всех вас, начала задумываться о покупке роликов
|
|
|
26.04.2010, 10:17
|
#192 (посилання)
|
extreme.com.ua
Снаряга: вдома
|
Спасибо всем, что приехали! Отлично откатали!
Вотербою надо поменять ник на роллербой. Чувак, ты жжош! Ты ПРО! =))
Клёпа, спасибо, что дал потестить ролики! Натусик, спасибо за мини-обучение! Дэн, тебе отдельное спасибо за ролы!
вы все супер! Отличные выходные!
|
|
|
26.04.2010, 10:45
|
#193 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Völkl Katana
|
|
|
|
|
+
Bob_Kneissl, Yurkis, Rain, Yurez, Neon, @}->--, Kaya, klepakoff, Metr, kuma, griig, Matrix_grek, waterboy, Natusik, Jolie, wissem, Константин, Kateryna, Malaya, dudunyk, Зёбра, SMR, Fenyx, inney, Dimalew, Hooseinovich, Vredinka, Vyacheslav, Rio, Moric, Sanches, Schummi1, Afro Samurai, Irinka&AlexTitoff |
26.04.2010, 11:05
|
#194 (посилання)
|
Загублена в Montenegro
Снаряга: Elan Snow Blades, K2 Miss Demeanor, Giant Revel 0
|
Такого задоволення від компанії і каталки я й не очікувала.
Ніби і активний, але такий спокійний відпочинок.
Я і мабуть решта учасників також, надзвичайно вдячні всім, хто зібрався і приїхав, хто сміливо вчився, хто натхненно вчив, хто закривав очі на синці і невдалі приземлення.
Дуже дякуємо Ужгородчанам за привезену погоду.
Ден, Діма - дякуємо вашим бандам за уроки і рівень катання. Коли кругом всі таке творять - майже нереально стояти на місці.
Ден - патички рулять! Дякую і за них.
Я сьогодні просто не можу рухатися. Ані руками, ані ногами. То мабуть непоганий знак.
Особисто я дуже-дуже-дуже хочу ЩЕ !!!
|
|
|
|
+
klepakoff, Muadib, Matrix_grek, Neon, waterboy, Natusik, Yurez, @}->--, Yurkis, Jolie, wissem, Bob_Kneissl, Константин, Kateryna, Malaya, Зёбра, Fenyx, Vredinka, Vyacheslav, Sanches |
26.04.2010, 11:08
|
#195 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: MOMENT Night Train, Black Diamond Zealot
|
Было супер! Погода - солнце, жара, вечером приятная прохлада. Волны запаха от цветущих деревьев. Яркая, яркая весенняя зелень. И масса прекрасной архитектуры.
Приятно вместо аватар увидеть живых людей и ВСЕ оказались еще позитивней, чем производят впечатление на фото! Кстати, некоторых бы не опознал никогда
Девчонки-львівянки прирожденные организаторы и еще очень симпатичные
Ролики "зацепили" всех.
Пару фоток со вчера (вобще ждем фоток от CLS, фотомастера экшина )
Ден имитирует - Да я просто покататься вышел...
Matrix_grek. Планка все выше.
Врединка - рекорд взят!!!
|
|
|
|
+
Muadib, Bob_Kneissl, kuma, klepakoff, Matrix_grek, Rain, Neon, Kaya, Natusik, Sheridan, @}->--, Yurkis, wissem, Jolie, Yurez, Константин, Kateryna, Malaya, Stephan, Джигит, dudunyk, Зёбра, Fenyx, inney, Dimalew, CLS, Hooseinovich, igrus, Vredinka, Vyacheslav, Rio, Moric, Keks, Sanches, JAS, Irinka&AlexTitoff |
26.04.2010, 11:16
|
#196 (посилання)
|
Володар Грабовця
Снаряга: Atomic GS 10 166см 08р, Atomic Neox 310, Tecnica Diablo Flame HF, Elan RC 195см, Marker M4-15
|
|
|
|
|
+
Muadib, klepakoff, Neon, Matrix_grek, Rain, Metr, waterboy, Kaya, Natusik, Yurez, Sheridan, @}->--, Yurkis, wissem, Jolie, griig, Константин, kuma, Netka, Kateryna, Malaya, dudunyk, Зёбра, SMR, Fenyx, inney, CLS, Dimalew, Hooseinovich, igrus, Vredinka, Vyacheslav, Rio, Moric, Keks, Sanches, Afro Samurai, Irinka&AlexTitoff |
26.04.2010, 11:42
|
#197 (посилання)
|
Координатор Форума
Снаряга: Dynastar Sweet Trouble, Atomic Race SL 10, Fischer Competition RC 4, боти Tecnica Viva Inferno Crush
|
Ииии, мене переповнюють емоції та враження! Насамперед хочеться подякувати усім, хто зібрався та приїхав до нас, показав клас свого катання та довів, що можна і треба спробувати вчитись, освоювати нові вправи і трюки, заряджаючи своєю енергетикою інших! Компанія зібралась суперова і при наявності таких людей покатушки просто не могли не пройти якнайкраще!
Kajya, ти супер, мені було дико приємно з тобою щось організовувати та домовлятись, твоєї енергетики, позитиву та відкритості вистачило б на десятьох . Ріспект усіх львів"янам, хто прийшов - п. Богдану, який Kneissl, за фоторепортаж, Антону-Neon'у за підтримку, Катерині із сім"єю, Роману (Muadib) та усім, хто приєднався що у перший, що у другий день .
Стосовно гостей, то мені навіть не вистачає слів, щоб щось сказати - гості у нас були неперевершені:
- waterboy - не хлопець, а мега-мега-мега позитивна пружинка!
- Vredinka - спритна, невгамовна, позитивна красуня із родзинкою .
- Natusik - добра та відважна, щира та спокійна, склалося враження, що я тебе дуже давно знаю.
- wissem - ти дуже крутий! З такою легкістю та грацією, певно, ніхто не катався.
- Metr - захват! І легкість, і скромність, і щирість - хочу зими і хочу до вас на Боржаву.
- CLS - справжній талант завжди скромний, але так видовищно за ним, талантом, спостерігати! Бережи ножку, Лідок :wink:.
- Matrix_grek- відкритий і позитивний, не переживай, по Львову ще погуляємо та пофоткаємо! Все ще попереду :ok:.
Ужгород:
- klepakoff - це МЕГА! Ріспект Дену, що явив міру таку звізду як Кльопа, без нього було б не так гамірно і весело .
- Yurez - звізда номер два, але теж звізда .
- Admin і Рижик - за ваші щирі та відкриті поспішки, від яких ставало тепло всім навкруги .
- Kashtan - хорошо, вправно, створював тон на майданчику.
Вибачайте, якщо когось забула, однак я не сумніваюсь, що у пам"яті у мене залишилися ви всі, так само як і ці два чудові дні, проведені з вами!
Дякую за підтримку, за те, що з вашою допомогою все вийшло та за підказки, поради, підтримку, завдяки якій у Львові на одного роллера стало більше .
Цього разу майже не фотографувала, кілька фоток закинула у пікасу, глянути можна тут - Веб-альбоми Picasa - Yulia - Lemberg Inlin...
|
|
|
|
+
waterboy, klepakoff, griig, wissem, Yurkis, Natusik, Bob_Kneissl, Yurez, Metr, Matrix_grek, Константин, Muadib, Kaya, kuma, Kateryna, Malaya, dudunyk, SMR, Зёбра, Fenyx, inney, CLS, Vredinka, Vyacheslav, Rio, Moric, Keks, Sanches, Schummi1, Afro Samurai, Irinka&AlexTitoff |
26.04.2010, 11:51
|
#198 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: ARMADA AR7, ARMADA TST, SEBA FR2, NORCO SHORE ONE + 888sl ata
|
Вы ВСЕ, абсолютно ВСЕ!!! просто МЕГАСУПЕР!!!
СПАСИБО!!!
|
|
|
|
+
Bob_Kneissl, waterboy, Natusik, Yurkis, Jolie, Sheridan, Muadib, @}->--, Kaya, kuma, Kateryna, Yurez, Fenyx, Vredinka, Moric |
26.04.2010, 11:53
|
#199 (посилання)
|
АКУЭНА!!!
Снаряга: ARMADA AK JJ, Felt Q520, Suzuki M800 Intruder
|
Ребята!
Всем респект и уважуха!
Все было класс!
Не могу подробней изложить впечатления и эмоции....
Успеваю только плюсовать....
Готовимся к Рабинович Драйв в Одессе???
|
|
|
|
+
Natusik, griig, Bob_Kneissl, Jolie, Yurkis, wissem, waterboy, Sheridan, Muadib, @}->--, Kaya, kuma, Kateryna, Fenyx, Vredinka, Neon, Moric, Keks |
26.04.2010, 11:59
|
#200 (посилання)
|
Координатор Форума
Снаряга: Dynastar Sweet Trouble, Atomic Race SL 10, Fischer Competition RC 4, боти Tecnica Viva Inferno Crush
|
За проханням Діми залила свої фото на файлообмінник - заходьте, скачуйте: скачать 2010-04-26, Picture.rar
|
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 0 | 0 | 0 | 39 (76%) | 12 (24%) | 1 (2%) |
---|
Yesterday | 1 | 0 | 34 | 89 | 39 (76%) | 12 (24%) | 2 (2%) |
---|
Month | 7 | 61 | 3257 | 8935 | 2096 (64%) | 1139 (35%) | 35 (1%) |
---|
|
|
|