![]() |
Та хз. Щойно через вайфай та сама операція проканала. Та пофіг на все, головне метр снігу!
|
Форуму ріспект за швидкодію, сиджу з тел, грузиться нормально і чекати довго не треба, хоч звичайний мобільний інтернет. Сьогодні у Львові трохи сніжить тому заодно всіх вітаю!!!:Yahoo!:
|
Цитата:
Для подверждения протестируйся вот здесь Encoding test page, и с мобильного и с WiFi. Поле "Ваш ник" для статистики, в поле "Текст для проверки" введи его же. О результатах сообщи сюда. Но оговорюсь сразу, если через GPRS результатом будут кракозябры, то пока помочь не сможем. :aggressive: |
Цитата:
|
Цитата:
А с ником все верно. Если сильно напрягает, пиши в личку, поменяем. От ошибки входа спасет, но вот постить не сможешь. |
При спробі перейти на деякі під форуми, наприклад на Горнолыжные курорты Украины, мене кидає на сторінку з повідомленням шо такого розділу не існує...
|
С какой страницы ходишь?
|
Деколи з головної, деколи з того розділу пробую Горнолижные курорты, деколи з якоїсь теми вверху там маленьке меню....воно якось хитро - то працює то нє...тому неможу толком сказати steps to reproduce...сиджу з телефона..
|
У меня тоже бывает. Отправляет на страницу с адресом: http://extreme.com.ua/forum/a
Обычно из раздела "Форумы". При перезагрузке страницы со второго-третьего раза заходит нормально. Потому и не писал сюда. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Шо я хотів ше сказати, в мене по обставинах склалось так шо ці 2-3 тижні можу зайти сюди тільки з телефону через звичайний мобільний інтернет...деколи грузить норм..деколи ні...так от було б круто мобільна версія форуму, а ще краще - аплікуха для андроїду....зайшов собі..все зручно, навігація , адекватне розширення...і тд... Думаю даному форуму під силу найняти шарючих чудаків щоб таке замутили...ну як вконтакті аплікуха для андроїду (для тих хто вкурсі).. це була типу пропозиція)) |
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
Є проги для читання форумів на мобільних пристроях ForumRunner та Tapatalk.
Обидві форум підтримує. Обидві стоять на мобільці. Я їх регулярно юзаю, як правило ту, на яку іконку палиць попав. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 23:11. |