![]() |
Цитата:
|
Шановне панство, є питання в рамках ліквідвідації неграмотності.
1. На сторінці профіля є Recent Visitors ("крайні" відвідувачи?). У деяких відвідувачів стоїть +. Що це значить? 2. Для чого потрібні та як використовують "Нотатки учасників"? Користуючись випадком, хочу висловити компліменти деміургам форуму з приводу наворотів ресурсу. |
1. + - это твои друзья на сайте
2. Если не ошибаюсь - там можно хранить и быстро находить особо ценные посты (проверь:)) |
Дякую.
Друзі - точно. А для "хранить и быстро находить особо ценные посты" є така штучка як Favorite Posts. "Нотатки учасників" для чогось іншого :unknown: Якщо клікнути по "Нотатки учасників" - то попадаєш у розділ "Нотатка учасника для Танаic (наприклад)". Ще питання созріло. :) В деякіх темах, наприклад, Функциональность Нашего Форума, стоїть значок - олівець, і далі загадкове слово АTTACH ( прикреплять). Якщо клікнути по АTTACH - то відкривається віконечко, в якому нічого не має. Дивина :) |
Если щелкнуть по Attach, то открывается все вложенные приложения этой темы.
|
Цитата:
в цьому розділі користувачі форуму залишають для вас публічні повідомлення, які бачать всі. для цих повідомлень можна ставити плюси/мінуси :-, |
Спасибі, Wilson Payne.
Тепер зрозумів, навіщо потрібен пункт "Нотатка участника". :) Взагалі, мені потрібно було почитати ЧаПи :oops: Прочитав ссилку. Я не дуже добре володію українською, але, на мій погляд, НОТАТКИ ближче по значенню до "запис", а не до "замечания".:unknown: Тому що Замечания - зауваження. |
может объеденить темы:
Маска Ashbury Kaleidoscope - ГОРНОЛЫЖНЫЙ ФОРУМ и Горнолыжные очки (маска) - Страница 35 - ГОРНОЛЫЖНЫЙ ФОРУМ (закинуть тему про эти Эшбери в общую тему про маски) |
Почистила увесь розділ "Пилипец-Подобовец", гілки "Буковель проживание 2010" та "Драгобрат проживание 2010". До кінця дня планую ще помоніторити суміжні теми із даними розділами.
|
До Jolie
Свято праці - новими трудовими звершеннями :) |
Чё-та меня колбасит от этих объявлений в Бирже без фото, особенно с приписками "вышлю на мыло":evil: Реально жалко своего времени на ознакомление с такой объявой.
Не умеешь продавать - учись или сдай в комиссионку. Поэтому есть предложение: 1. Радикальное. Написать, что без фото тема будет удалена - и удалять, а не проводить разъяснительную работу. 2. Толерантное. Наверное, у кого-то реально нет возможности разместить фото. Тогда всех их размещать гамузом в теме "Продам (без фото)" |
"Вышлю на мыло" - так принято в ру- и уанетах уже лет 15. Если рассматривать конкретно наш случай, то подобная приписка реально уменьшает шанс продать свой товар. Но почему нас должно это беспокоить?
У меня третье предложение в твой список: забить :) |
В смысле, на тех, кто не размещает? Согласный! "НАФИК С ПЛЯЖА!":agree:
И ещё. Просто интересно: по какому принципу при добавлении в Карму за 10 плюсов пишется то на русском то на украинском?:unknown: Кстати, по-моему, правильно писать не "за коментарії" а "за коментарі" |
На кожному форумі є свої теми і правила "Продам"- "Куплю". В нас є "Біржа" і де дуже доступно все розписано:agree::
До уваги тих, хто публікує теми в розділі Хочу продати.Слово "Продам" писати не потрібно - Форум сам додасть його в назву теми. Приклад назви теми: лижі Elan Magfire 10 168 см 2007. Сама тема має неодмінно містити: 1. Повну назву товару, який Ви хочете продати. 2. ТТХ товару: розмір, ростовка, геометрія, жорсткість, особливості и т.п. . 3. Стан: скільки днів був у вжитку, пошкодження, сервісне обслуговування. 4. Реальне фото!!! 5. Ціна, можливість торгу. Ваші контакти. Коли ви продасте Ваш товар - не забудьте написати про це в темі. Вона буде закрита та переміщенна в Архів Біржі.В мене така пропозиція, якщо є певні правила, то їх потрібно дотримуватись, а для тих хто їх не виконує, додати пункт- При невиконанні даних вимог, пост користувача буде негайно видалений :agree:. Цим пунктом можна вбити двох зайців:wink:: 1.Зменшиться кількість неінформативних постів. 2.Збільшиться відповідальність користувачів при поданні оголошень, котрі захочуть продати свій товар:agree:. |
У меня опять возникла мысль удалить неактивных пользователей. Первый раз я сделал это осенью 2009. Тогда снес всех юзеров, которые не логинились до сентября 2008 года.
Минусы: количество юзеров написано на главной Форума. Удалив ещё часть, будет явно заметно, сколько нас реально. Многие конкуренты молятся на эту цифру. Но не я :) Плюсы: освободятся ники. В наших раскладах это серьёзный момент. Очень Что думаете? Я предлагаю снести тех, кто не логинился после 1 сентября 2009. М? Добавлено через 27 минут Done. Из 3756 осталось 2988. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 12:42. |