![]() |
Дякую за пораду. Скористаюся обов язково. Чи підходить моя вага під ці лижі.
|
Цитата:
До вашої ваги добре підійдуть СВ14, але ніяк не СВ10. Ціна, звичайно, буде раза в два вище. |
Що краще спідвейв 10 чи Магфайр74+EL.
Добавлено через 6 минут А магфайр78ТІ+ЕLX 12.0 FUSION. |
Цитата:
Цитата:
|
4250гр дякую МФ-78ТІ є тільки 1 68-довжина . Мій ріст 1 79-підійдуть вони мені.:agree:
|
Люблю швидкість слалом середні короткі дуги. Сьогодні був на Плаї- гора не здивувала не змучився після великої перерви-15 спусків що здивувало багато людей слабо їздять багато травм перше такого не було. Їздив на атомік рейс джі ес 1 68- вроді справився черевики нордіка-вузька нога. ЯКЩО МЕНІ КУПИТИ ЕЛАН СПІДВЕЙВ 12 розумію що під мою вагу 98 потрібно 14-не потяну а яка їзда буде на 12. Може ще хтось щось підскаже.
|
Цитата:
Але... 98 кг... важко дати раду... :pardon: Хіба що, десь раздобути для тест-драйву, як кажуть?:unknown: |
буду шукати для тест-драйву дякую
|
Нарешті визначився і зробив висновок :oops: Такі Елан МФ10, краще чим хед суперШара Спід.
Чим? Кєди хліпкі, при загрузці носка хлопають задніки :D, при нормальній швидкості в повороті на кантах і центральній стойці - хлопають носочки, Раскалбас впевнено проходять тільки в передній стойці ( МФ10 - по барабану ріже любе), геометрія у Кедів така сама (майже) як МФ10. Лід МФ10 тримає краще. Сорі мож не в цю тему. Але хочу розказати про свої враження. |
Блин, ты меня удивил, Альбертович :(
Эти лыжи даже сравнивать нельзя - Хэд немного выше по уровню. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 23:46. |