Цитата:
Коментар від korefan
|
«Я вам не скажу за всю Одессу», але особисто я, якщо вибирати саме з цих двох акційних варіантів Salomon-a до 10000 грн, що є на цьому сайті, взяв би Salomon XDR X80 ST L40053400, бо, як на мою любительську думку (професійні лижники може порадять інакше), талія 74 – це вже не зовсім слалом, але ще і не гарний all-mountain. Причому в обох цих варіантах радіус однаковий – 13 м. Тому, я думаю, з цих двох перевагу будуть мати лижі з талією 80. Поясню чому (вибачаюсь за деякі особисті деталі).
До позаминулого сезону я катався на слаломних, але вік і артроз таки даються взнаки і десь о 12-й годині суглоби вже просилися відпочити
. Перейшов на all-mountain Atomic Vantage X 80 CTI з талією 80 і чудово відкатав вже два сезони, в яких період комфортного катання збільшився на 1,5-2 години
. А з іншого боку, я при катанні короткими дугами в більш слаломному стилі також не відчуваю якихось особливих проблем на цих лижах. Проблеми відчуваю тільки від артрозу, який не дозволяє при слаломному стилі швидко крутити суглобами з великою амплітудою
. Якщо хочете, можете подивитися на можливості катання на таких лижах на моїх відео.
Якщо Ви – молода людина, то однаково, all-mountain лижі збільшують період комфортного катання на більш розбитих під обід трасах для будь-якого віку.
Тому треба спочатку вирішити, чого хочеться: слалом покрутити, чи подовше покататися не втомлюючись. Якщо хочеться саме слаломних лиж, то варто звернути увагу на лижі з талією менше 70. Якщо справа саме в акції до 10000, то, я думаю, на непогані моделі минулих років, повинні бути також акції і в інших магазинах, треба пошукати.
Сподіваюся, мій опус буде Вам корисним.