Гірськолижний форум
Горные лыжи ArmadaГорные лыжи Armada Горные лыжи Elan Маски и одежда Oakley Горнолыжные маски Bolle
Защита Dainese Термобельё Craft Спортивные носки X-Socks Термобельё X-Bionic
Реєстрація Головна Розділи Нові Біржа Транспорт
МОБІЛЬНА ВЕРСІЯ : НАШ FACEBOOK : RSS : Гірськолижний форум > Новости > Инкубатор > Выбор горных лыж. Общие вопросы
Инкубатор Раздел для новых пользователей, которые не могут создавать темы в других разделах. Если Ваша тема будет актуальна - модераторы перенесут ее в профильный раздел.

Відповідь

Параметри теми Пошук у темі
Старий 06.01.2021, 10:54   #5221 (посилання)
Всегда на форуме

Зараз: поза форумом

Снаряга: HEAD ADVANT EDGE 125S 2019, Elan Amphibio 18 Ti2 2020. Specialized RH.
@Olexnev,
Цитата:
Коментар від Olexnev Переглянути коментар
На рахунок Амфібіо, продавець Elan мені чомусь їх не пропонував. Радив саме Wingman. З Інтернету я зрозумів, що там теж є ця "технологія", але це "суміш", щось середнє між трасовими та фрірайдними. Також асиметричні. Що варто глянути з Elan тоді?
Це Амфібіо - щось середне між трасою та фрірайдом? оце насмішили))) Амфібіо - це універсал, блищій до спорт цеху... як для мене то одна з кращих ліж для Буковелю, з ранку і вельвет катне, а після обіду по розколбасу саме то... Як собі обирав, то ще розглядав Хеди Магнум Супершейпи (по характеристикам воні подібні) але всеж таки обрав Елани)))
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Старий 06.01.2021, 11:11   #5222 (посилання)
Всегда на форуме

Снаряга: salomon: Roker2 11-12 \K2 obSETHed 11-12/Volkl Recetiger Speedwal Uvo SL 15-16\Stumpjumper FSR/Cube
Цитата:
Хочу слаломки.
Völkl Racetiger SL 11 (127, 68, 103 R=11)
последние годы эта лыжа закроет все твои страхи и по универсальности
она (было много) еще должна остаться в Стрию (магаз у дороги окружной) до 10000гр

Добавлено через 2 минуты

на всем остальном ты останешься в туризм сегменте по всем показателям, пока не сменишь лыжи
Старий 06.01.2021, 11:16   #5223 (посилання)
Всегда на форуме

Снаряга: Elan Amphibio 16Ti; Atomic HAWX Ultra 110; Elan Amphibio Waveflex 78
Цитата:
Дякую всім хто відписав. Не дарма я цей форум шукав з тиждень (місце де можна запитати в людей, що не є продавцями).

Я вас почув. Хочу слаломки. Тоді, що би ви порадили з Fischer для моїх потреб? Точних аналогів тих Völkl та Rossignol, я не знайшов, плюс ви зазначили, що то юніорські.

На рахунок Амфібіо, продавець Elan мені чомусь їх не пропонував. Радив саме Wingman. З Інтернету я зрозумів, що там теж є ця "технологія", але це "суміш", щось середнє між трасовими та фрірайдними. Також асиметричні. Що варто глянути з Elan тоді?

На рахунок, того, чого прагну. Перепрошую, що одразу не дав нормальних вхідних даних. Правда, на рахунок відео, не знаю навіть. Себе зі сторони не бачу, щоб порівняти. Хочеться навчитися технічно керувати. Зараз впевнено катаюся на синіх трасах. Червоні теж не зупиняють, хоч і не всі "на одному диханні" прохожу. На чорні не лізу. Хочеться гарної керованості та комфорту. Швидкість не головне. Мені майже сорок, але форму трошки тримаю, щодня 7-8 кілометрів бігаю. Тобто, готовий фізично працювати і опановувати нові лижі.)
Я конечно не гуру, но 3 года назад, когда пришёл выбор своих лыж, пользуясь форумом выбрал ELAN Amphibio Waveflex 78, для моих ТТХ мягковата, но как первая своя лыжа, да и цена на Б/У была отличная взял. Ни разу не пожалел!!!!
Но по прошествию 3 сезонов уже перерос...
Сам смотрю на Wingman 86 (СТI возможно), и нужно брать тестить обязательно....
Почему талия 86 - катаю не только Бук, но и Драгобрат, Тростян, Пилипец - там есть много вне трасс, послеобеденные бугры никто не отменял...
Старий 06.01.2021, 11:24   #5224 (посилання)
Всегда на форуме

Снаряга: salomon: Roker2 11-12 \K2 obSETHed 11-12/Volkl Recetiger Speedwal Uvo SL 15-16\Stumpjumper FSR/Cube
Цитата:
Коментар від @Rusja Переглянути коментар
Почему талия 86 - катаю не только Бук, но и Драгобрат, Тростян, Пилипец - там есть много вне трасс, послеобеденные бугры никто не отменял..
слишком большой диапазон универсальности
сейчас много возможностей даже одежду менять по назначению и приоритету нахождения в этих почетных местах

Добавлено через 3 минуты

Цитата:
Коментар від GDM Переглянути коментар
Цікаво було почекати. Ніхто з "старожилів" нічого не написав)) Дивно...
Років 8-10 тому, тут би вже таке було б "гай шумів"
я прочитал это сообщение и мне нечего было ответить, я не вижу смыла особого по универсальности лыж.
ты много теряешь на трассе и много теряешь в пухляке
зачем?
Старий 06.01.2021, 11:31   #5225 (посилання)
Всегда на форуме

Снаряга: Elan Amphibio 16Ti; Atomic HAWX Ultra 110; Elan Amphibio Waveflex 78
Цитата:
Коментар від Stealthe76 Переглянути коментар
@Olexnev,

Це Амфібіо - щось середне між трасою та фрірайдом? оце насмішили))) Амфібіо - це універсал, блищій до спорт цеху... як для мене то одна з кращих ліж для Буковелю, з ранку і вельвет катне, а після обіду по розколбасу саме то... Як собі обирав, то ще розглядав Хеди Магнум Супершейпи (по характеристикам воні подібні) але всеж таки обрав Елани)))
Амфібіо - це не назва лижі - це профіль лижі....
а в Амфібіо є як універсали так і лижі із меншою талією...
Ось у Вас Elan Amphibio 18 Ti2, там талія 73мм
Доречі Wingman теж профіль амфібія там талія 86-78
Хоча обидві лижі Elan позиціонує як All Mountain

Добавлено через 5 минут

Цитата:
Коментар від igrus Переглянути коментар
слишком большой диапазон универсальности
сейчас много возможностей даже одежду менять по назначению и приоритету нахождения в этих почетных местах

Добавлено через 3 минуты

я прочитал это сообщение и мне нечего было ответить, я не вижу смыла особого по универсальности лыж.
ты много теряешь на трассе и много теряешь в пухляке
зачем?
Полностью согласен, но к сожалению хранить кучу снаряги нет места (я, жена, сын)
Все снегозависимы, всё храню дома....
Увы пока так, поэтому пока универсалы
Старий 06.01.2021, 12:33   #5226 (посилання)
GDM
Давно на форуме

Снаряга: прокатные :)
Цитата:
Коментар від Stealthe76 Переглянути коментар
Це Амфібіо - щось середне між трасою та фрірайдом? оце насмішили))) Амфібіо - це універсал, блищій до спорт цеху... як для мене то одна з кращих ліж для Буковелю, з ранку і вельвет катне, а після обіду по розколбасу саме то...
А під вечір вони ще й до парковки віднесуть чо...то ж бо всюдеходи/амфібії.))

Цитата:
це універсал, блищій до спорт цеху
ну от навіщо це? Ви ж начеб то не дилер Елана?

Добавлено через 12 минут

Років 3-4 тому, в годин так 18-19, вечірня двійка Буковелю, піднімався я в одному кріслі з двома інструкторами. На одному були Хед СЛ РД, на другому Фелкл Уво СЛ. Я на своїх чергових "універсалах" Хєд пік. Я вирішив поїхати за ними - по спостерігати. Вони поїхали на 2А, а там якраз був вечірній центр Тростяна, в його кращі часи, горби вище пояса, "раскалбасище". І як вони поїхали...то було "заглядєніє". А я на своїх всюдеходах - так і шкрябав позаду. Більше я в ту "всєсезонку" не вірю.)

Добавлено через 5 минут

Цитата:
Völkl Racetiger SL 11 (127, 68, 103 R=11)
последние годы эта лыжа закроет все твои страхи и по универсальности
Що це за лижа?
Старий 06.01.2021, 12:41   #5227 (посилання)
Всегда на форуме

Цитата:
Коментар від GDM Переглянути коментар
Що це за лижа?
если ты не знаешь эту лыжу
тогда жми эту кнопку

http://extreme.com.ua/forum/login.ph...efac49e46ba3e9
Старий 06.01.2021, 13:27   #5228 (посилання)
GDM
Давно на форуме

Цитата:
если ты не знаешь эту лыжу
тогда жми эту кнопку

http://extreme.com.ua/forum/login.ph...efac49e46ba3e9
Спасибо, что не по лицу...

Добавлено через 10 минут

Цитата:
Дякую всім хто відписав. Не дарма я цей форум шукав з тиждень (місце де можна запитати в людей, що не є продавцями).

Я вас почув. Хочу слаломки. Тоді, що би ви порадили з Fischer для моїх потреб? Точних аналогів тих Völkl та Rossignol, я не знайшов, плюс ви зазначили, що то юніорські.

На рахунок, того, чого прагну. Перепрошую, що одразу не дав нормальних вхідних даних. Правда, на рахунок відео, не знаю навіть. Себе зі сторони не бачу, щоб порівняти. Хочеться навчитися технічно керувати. Зараз впевнено катаюся на синіх трасах. Червоні теж не зупиняють, хоч і не всі "на одному диханні" прохожу. На чорні не лізу. Хочеться гарної керованості та комфорту. Швидкість не головне. Мені майже сорок, але форму трошки тримаю, щодня 7-8 кілометрів бігаю. Тобто, готовий фізично працювати і опановувати нові лижі.)
Якщо Ви хочете максимально швидко прогресувати і еталоном катання для Вас буде, наприклад Томас Марниц. Нажаль пан igrus не показує, як він катає)), тому не можемо в приклад поставити.
Вам однозначно потрібно брати SL. Що то буде: Völkl, Fischer чи Head. Питання вже релігіозне). Зараз вибір і нових і б/у - не маленький.
:) dimbo
Старий 06.01.2021, 19:32   #5229 (посилання)
Новичок

Чергове дякую всім, хто відписав. Сьогодні був у локальному магазинчику. В них здебільшого колекції не нові, деякі товари ще з нульових. Правда, продавці кажуть, що тоді спорядження було більш якісне в плані матеріалів. Не знаю, щодо лижного спорядження, а щодо туристичного обладнання, можу погодитися. Хоч зараз і мембрани цікаві є, і утеплювачі, але якість та виконання спорядження для туризму зі старих колекцій, дійсно здебільшого краще. Знаю по власному досвіду. З лижним спорядженням це теж правда?

В цьому магазині мені пропонують лижі Salomon Aero GT (ціна за 20К) та чоботи Salomon Impact 100 cs (ціна біля 11К). Перепрошую, що про чоботи пушу в цій темі, просто для порівняння. До речі, в цих чоботах було найзручніше, переміряв декілька, зупинився на цих, хоч вони і доволі жорсткі. Пропозиція вартує уваги?

Стосовно Völkl Racetiger SL 11, брав такі прокатні, отримав масу задоволення. На жаль, у Стрий заїхати не вдасться. 8 січня вже виїзд до Буковелю. Там здебільшого продають HEAD та ROSSIGNOL, або Fischer. Тобто або знову брати прокатні, або вже на своїх поїду в в кінці зими, чи замовляти по Інтернету. До речі, буду радий, якщо підкажете хто в Україні продає Völkl офіційно через Інтернет. Знайшов лише у Фанатік Sport. В них зараз є схожа модель VOLKL AW 18-19 RACETIGER SL, це щось подібне? Ціна зі знижкою 16К. В теорії, можна спробувати замовити Новою Поштою, щоб відправили одразу на Буковель.

Якщо вже не поспішати, то як варіант Fischer, в мене як раз є можливість скористатися знижкою у 25 відсотків. Може підкажете, щось аналогічне у цього виробника?

Стосовно Head Magnum, колега з яким катаємося, їх колись дуже хотів, але потім йому вдалося випробувати їх перед купівлею. Йому не сподобалися. Правда він важить біля 120 кг, може просто не його. В решті решт, він купив Fischer PROGRESSOR F19 TI RACETRACK, і дуже задоволений.

Перепрошую за "простирадло тексту", якщо підсумувати:

Чи варто витрачатися на Salomon Aero GT (154 см.)?
Де купити в Інтернеті Völkl Racetiger SL 11?
Що аналогічне є у Fidcher?

Щасливого Різдва усім!
Старий 06.01.2021, 19:39   #5230 (посилання)
Всегда на форуме

Цитата:
Чи варто витрачатися на Salomon Aero GT (154 см.)?
это лыжи для уверенного катания для женщин и подростков, и то.. бывают исключения и будут малы
Відповідь Є непрочитані сторінки Головна Новi 

Тут присутні: 3 (учасників - 0 , гостей - 3)

Ваші права у розділі

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній коментар
Выбор лыж для фрирайда. Общие вопросы vadsura Снаряжение для фрирайда и бэккантри 2253 30.07.2021 15:35
Общие вопросы по коллекции Elan 2010 mopo3 Горные лыжи Elan 09/10 344 16.10.2010 09:48
Тесты горных лыж Worldskitests 0910 elannews Выбор горных лыж 26 07.12.2009 22:23
Тесты горных лыж Worldskitest 0809 elannews Выбор горных лыж 36 16.02.2009 13:23

При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
New UsersNew PostsVisitsPageviewsSearch EnginesDirect TrafficReferring Sites
Today000041 (69%)17 (29%)1 (2%)
Yesterday039621999 (74%)33 (25%)1 (1%)
Month51053806126122363 (61%)1461 (38%)57 (1%)