![]() |
Уважаемый Sheridan. пасибо за сочуствие. Тут как бы хочется думать шо потяну Waveflex 12 но как бы не перебрать реальным положением вещей. Лыжи то первые. И катаюсь я первый год. Может вё таки 78TI ???
|
Цитата:
В першомц році катання Ви можете незрозуміти жорсткішу лижку, а після 30-50 і ростовку >170cm. |
Цитата:
|
На яких лижках накатані 30днів?
|
Самые разные прокатные самое то - 9,5 -9 близарды
Добавлено через 1 минуту с радиусом 14 |
idoc, с таким радиусом по вечерним склонам кататься некомфортно. Бери 78TI и всё будет ок. Для подготовленных склонов (даже вечерних) 168 ростовка подойдёт на твой рост.
|
Блін, відео би. Тут така справа. Можна і 10 років катати нетехнічно, і тоді люба лижка буде дровами.
Якщо у Вас получаються різані повороти без зриву п'яток, якщо при виході з повороту відчуваєте віддачу лижки і Вам її бракує типу "Малавата будєт" (с), якщо при Вашій швидкості блізард 9 з хорошими кантами не тримав на сильноспресованому снігу (йшов в бокове проскальзування), Якщо Ви здатні сильно закантувати лижку. Ну тоді дванадцятку беріть. ПС і якщо Вас пре від коротких дуг :good: |
Цитата:
Добавлено через 1 минуту наче про мене писано Добавлено через 57 секунд а про вечырны катання так це я так --- "образно " Добавлено через 8 минут мабуть таки http://www.mount.com.ua/upload/catal...ex-78-Ti_m.jpg Waveflex 78 Ti Щоб не переплутати бажане за дыйне Добавлено через 31 секунду дійсне Добавлено через 42 секунды Щиро дякую. Добраніч. Юрка |
Народ, а мені хто-небудь, щось підкаже, чи поради вибіркові? Пост #1158
|
Цитата:
Цитата:
але з ТТХ висновок 78Ті і Зеніт - не бери. Хоча :oops: |
Цитата:
|
2kvitkar:
Я б порекомендовал: Elan WaveFlex 10, в ростовке 152; Elan WaveFlex 78, в ростовке152; |
Я бы брал около 160см , если есть в линейке...Или то что рекомендуют , а через пару годков сделать абгрейд.
|
Приобрел на распродаже лыжи Elan Wavemaster ,белые, дома рассмотрел ели читаемые из точек номера 8021679 и 8021681 . Критично ли это ? Я привык что на паре стоит один номер.
|
Завтра мне напомни в личку, узнаю что к чему...
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 12:19. |