![]() |
Цитата:
Да, еще не добавил про ИЗЛИШНЮЮ разножку. Там еще есть, что добавить. :) |
Так добавте будь ласка.
|
Не увидел работы ног и входа в поворот. Вы просто переваливаетесь с канта на кант.
Ну, пока остановлюсь на этом. :) |
Простими словами, що б чайники як я могли зрозуміти. Тут багато народу сидить.
|
Скажите, при спуске по длинной трассе у Вас забиваюся ноги?
|
@Sergiy.Gutiev ,какой хитрый вопросец ;)
|
Яка у вас категорія ?
|
Цитата:
Добавлено через 1 минуту Цитата:
|
Я трохи бігаю коли снігу нема . Так , не багато, 200-300км що місяця. Тому не кисну, ну може перші пару днів.
Добавлено через 1 минуту Цікавить пюльс в сезон без снігу? Ок. Відповідь 43-45. |
Цитата:
|
Перші дні сезону квадри киснуть .але вони втримують навантаження підчас зміни напрямку
І на мою думку данне відчуття є кожного в період Вказування, тобто 3-5 днів. Добавлено через 1 минуту Пишу з телефону , соррі за очепяткі. |
Цитата:
Если после проезда квадры устают - 100% задняя стойка.:agree: Дальше. Можете ли Вы во время ведения дуги (берем среднюю скорость) в любой момент поднять пятку (только пятку) внутр. лыжи? Если нет, или не очень уверенно - то перегруз внутр. лыжи. Ладно, давайте на этом пока закончим. Разница с Грузией 2 часа. :) Спокойной ночи. Если про категорию то у меня "С" Буковеля, АПГИ и НЛИ России. |
На любу відстань можу закласти внутрішню. Доказів не маю, але абсолют можу скинути, якщо цікавить.
|
Цитата:
|
Я не намагаюся вас переконати в чомусь. Навпаки очікував поради, чи я в чомусь не правий . Є дві версії карвінгу. Тобто , майже прямі ноги в повороті та зігнуті в перекантовці. Та другий варіант повністю протилежний. Спортvsтуризм. Ви за який?
Добавлено через 10 минут Я розумію, що бізнес , це туризм , але зверніть увагу на так звану перекантовку. Може через рік вас це зацікавить не |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 23:27. |