Карвинг: техника катания подготовленные склоны, вешки, фанкарвинг |
26.04.2024, 20:21
|
#571 (посилання)
|
Їжджу на внутрішній лижі.
Зараз: поза форумом
Снаряга: Rossignol FIS GS 193, Dynastar FIS SL 165, O+ скітур, Blizzard Brahma 88, Salomon QST 106, HEAD Supe
|
А можеш десь показати такий класичний поворот в когось щоб модна було уважно порівняти?
|
|
|
26.04.2024, 20:30
|
#572 (посилання)
|
Я знаю, що я нічого не
|
Лише при зустрічі, можу спробувати. Навряд, чи шось можу знайти для порівняння.
Мені по пам'яті просто нагадує.
Я ж не кажу, що катав як Харб. Або катаю.
Я більше катання таким і пам'ятаю.
У кого перед очима зкид п'ят та інші спогади, просто повірте, не всі так катали колись.
Ця тема точно лише на горі. Тут без варіантів, взагалі.
|
|
|
26.04.2024, 20:41
|
#573 (посилання)
|
Снаряга: Rossignol FIS GS 193, Dynastar FIS SL 165, O+ скітур, Blizzard Brahma 88, Salomon QST 106, HEAD Supe
|
Я знайду замість тебе (2:17 і далі ще є):
|
|
|
26.04.2024, 20:50
|
#574 (посилання)
|
Я знаю, що я нічого не
|
В чому я не правий? Поясни? Pls.
|
|
|
26.04.2024, 20:53
|
#575 (посилання)
|
|
Ти не неправий, ти просто не пояснюєш як це робиться. От в цьому фільмі автор все кіно намагається пояснити як робити такі експертні круглі повороти.
Ну в Харб там не так їде, хоче є така ж круглість.
|
|
|
26.04.2024, 21:00
|
#576 (посилання)
|
Я знаю, що я нічого не
|
В мене з поясненнями не дуже. Може живу не соціальне життя, хз.
Фільм клас, багатьом може очі привідкрити.
|
|
|
26.04.2024, 21:24
|
#577 (посилання)
|
|
Харб демонструє в себе всі Основні рухи і робить то саме що він робить і в карвінгу, і в горбах, і в павдері.
Він не встає, а навпаки згинає ноги щоб розкантувати лижі. Він утримує каунтер, щоб коли він відпустить його лижі додатково крутилися в супер короткий радіус (я раніше плакат кидав рейсерський плакат coiling/котушка). Але головне, що треба вміти користуватися всіма чотирьма кантами лижі, щоб вона проковзувала а не зарізалася аж поки ми не закінчимо поворот. Він спеціальним зусиллям утримує зовнішню лижу розкантовану а внутрішньою збільшує кут закантовки.
Це харб нащиває Brushed Carving.
До речі, в цьому кіні автор теж каже, що поворот кругилий за рахунок геометрії лижі і правильних рухів, що вона завантажена і згинається.
Добавлено через 3 минуты
І ще як Харб тяне ногу назад так само як в слаломі. Можна по побачити що той Lito так не робить і в нього нога попереду так.
Добавлено через 1 минуту
До речі, а тут впізнаєте:
Добавлено через 2 минуты
Добавлено через 1 минуту
Часові мітки щось не спрацювали. 2:06 і 23:56.
Добавлено через 6 минут
На 32:22 він коментує Харба, шо карвінг і скіддінг можуть відбуватися одночасно, як суміш обох. Це і є брашд карв, коли лижа їде по дузі і піддається зносу обночасно, лишаючи замість тоненьких канавок ніби як слід від щітки, але все ще дуговидний. В Харба видно в відео часто ці сліди коли він робить брашд карвінг.
Добавлено через 8 минут
І це саме Даяна робить тут, тільки на крутішому, майже спортивному рівні:
|
|
|
26.04.2024, 21:33
|
#578 (посилання)
|
Я знаю, що я нічого не
|
Стільки бази за раз не можна, плати поплавить в голові)))
Треба було дозувати, по одному фільму в день.
|
|
|
27.04.2024, 10:03
|
#579 (посилання)
|
Я знаю, що я нічого не
|
Для мене перший фільм, це як холодний душ. Я навіть не міг уявити, що це потребує обговорення. Думав, що це загальновідомі речі. Вчора зрозумів, що все трохи не так. Мабуть більшість про класику знають щось зовсім інше. Хороший урок для мене.
Нові методики навчання на лижах, це як водійські посвідчення на автомат трансмісію. Я прихильник класичних, універсальних посвідчень.
Що це мені дає? Мені байдуже які лижі: фіс слаломка, фіс гс, фрірайда з р35 талія 108 довжиною195.мені на любих комфортно та цікаво. (виняток москвич з люфтом, це прокатна промокашка, яка взагалі не слухається.)
|
|
|
27.04.2024, 11:56
|
#580 (посилання)
|
|
Я взагалі маю сумнів, що термін "класика" взагалі існує в експертних дискусіях про лижі. Я мабуть це чув лише ту на форумі.
|
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 0 | 2 | 3 | 3 (75%) | 1 (25%) | 3 (4%) |
---|
Yesterday | 1 | 10 | 178 | 730 | 106 (60%) | 71 (40%) | 1 (1%) |
---|
Month | 3 | 112 | 5057 | 16372 | 2639 (53%) | 2252 (45%) | 124 (2%) |
---|
|
|
|