по перше перший день не рахуется взагалі, бо то час 'впрацювання" перед основною діяльністю горнолижника.
перші дні (скільки, то индівідуально) залежить яки навики та досвід був напрацеван в минули виїзди..
проводити слід взагалі в ростібнутих ботах ( якшо ти є прихильником здорового катання.. )
якшо в минулому було перенавчання на други навыки, то до періоду впрацювання дуже треба ставитись з відповвдальностью, бажанно з тим, хто це робив (тренером) , бо є велике бажання твого организму не відтворювати твій напрацеваний досвід..
По-друге система карв вимагає присутності завжди в кожному повороті потужної центробіжноі сили та відчуття тиску завжди. від зміни канта до зміни. на зовнішній нозі.. це доволі складно, я так рахую, по твоїм висловам по червоних трасах
)
тому ти мене поки не розуміешь чому мені, та моїм учням нудно на червоних трассах в середньому, та довгому повороті, та який допис має бути в тому вислову..
Є один виняток, тільки короткий поворот не дає нудьгувати на любых трасах по колору ..
))