![]() |
@Sheridan , птичку в Буці бачив як летить? От так і невесомось стопи. Вона є но ти її не бачиш, поки не виїдеш з чашечкою кохфе на склон
|
Цитата:
Я только заинтересовываю подсознательно к восприятию самообразования теоретикой и практикой Реально нет времени даже катания вместе, я слишком устаю до 17.00 ты тоже хочешь отдых от своих учнів :) я знаю как сложно кому-то что дать, а потом иметь силы воспринимать и самообразовыааться.. Кароч все впереди, как это связывать.. |
@yuraja ,доречі, гарна вправа на ангуляцію...🤔
Додано через 23 секунди ...я про філіжанку кави, якщо що) |
@Korben Dallas , то вже краще з тазіком кави, + вправа для рук
|
@3dss ,мене більше всього "тішить", що хлопці впевнені, що в мене немає свого бачення і відчуття лиж...ну то й нехай так, можливо комусь стане від того розуміння легше))
|
Цитата:
1. Медвежонок Коуч 2. Свирид Петрович Голохвастов-"віше Лаврской калакольні" 3. "Я гуру, я учітель, несіть мены скоріш по 3 рубля, і мурості вам дам я дох""- Подервянський. 4-100. Хлопці, хто більше?:oops: |
@yuraja ,точно! На тазіку ще й донизу можна з'їхати, якщо що...)
|
Цитата:
Додано через 2 хвилини @3dss, я навіть і не допускав, що Валера може знати шось про цей новий термін. Я навіть не думаю, що chatGPT знає про це. Гугл дурачок показує таке всяке: https://cs10.pikabu.ru/post_img/2018...1151581862.png Я знаю, що ти не відповіш ) |
@Sheridan , ну, ти ж спеціально навіть тему цю прикрутив, як виявилось...)
Додано через 4 хвилини Добре, веселіться)) Але я всерівно до сих пір впевнений в тому, що максимальний тиск лижі на схил буде нижче апекса...оті мої жовті кружечки на смереках...от і живіть тепер з цим)) |
@Korben Dallas, прикрутив, щоб доказати, що в тебе немає свого бачення і відчуття лиж? Валера, ти мене лякаєш...
Я нарешті маю вільний час, отримав нагороду від Резнікова (не рахую, що заслужив таке, але йому видніше), вирішив використати повернення Ігруса на користь всім. Це було весело. Вибач, що стартанув з твоєї картинки. В Ігруса нема чогось такого, щоб з цього створити цікаву тему. Наскільки твоя картинка цікава, я вирішував сам. Саме мені ця тема до вподоби. І ти пам'ятаєш, я намагався знайти цю інфу про перевантаження за два дні до створення. Я не розібрався. Чому веселитися це погано? Не тебе ж стібуть. Взагалі ці два дня Форум був як в доковідні часи... |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 09:42. |