Dobermann |
04.02.2021 12:49 |
Цитата:
Коментар від Sergiy.Gutiev
(Коментар 350319)
Вот здесь с вами полностью соглашусь! Я сам часто бываю в а..ї от некоторых тутошних записей.
Да, думал, что подзабыл геометрию 7го класса. Не поленился, проверил себя. Оказывается, не забыл. :mosking:
Дуга— участок кривой между двумя её точками.
Дуга окружности — кривая линия, лежащая на окружности и ограниченная двумя точками.
|
Ви почали розігрувати комедію ще зі свого попереднього допису, коли дуже здивувалися, чому я в розмові про дуги згадав карвінг, хоча добре розумієте, що ми знаходимося в темі Карвинговая территория > Карвинг: техника катания > Правильно кататься. Замість того Ви почали повчання про коректні запитання і відповіді.
Зараз Ви продовжуєте розігрувати комедію приводячи в приклад різні визначення дуги з підручників. Хоча я не вірю, що Ви настільки далекий від теми, що не розумієте, що термін «карвінг» пов'язаний саме з овальними дугами. Якщо Ви хочете побачити в слідах від повороту в плузі, чи повороту на бігових лижах якусь-там дугу – будь ласка, я не проти. Але прошу не забувати, що це тема про карвінг і ліпити сюди якісь ламані криві, які згідно підручника можна назвати дугам – як мінімум не розумно і забирає час на нікому непотрібну переписку.
Але якщо Ви дійсно не розумієте про які дуги йшла суперечка, то для прикладу подивіться хоча б крайнє відео від Роман_ЛВ – це дуги (на всякий випадок уточню – йдеться про сліди від лиж), які акурат відповідають даній темі – темі карвінгу. Такі дуги на бігових лижах не зробити. Цього і стосувалося моє перше зауваження.
Прошу не здивуватися, якщо я не відповім на якийсь з Ваших чергових дописів. Дискусія на цю тему явно затягнулася.
|