Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Карвинг: техника катания (https://extreme.com.ua/forum/105-karving-tehnika-kataniya/)
-   -   Правильно кататься (https://extreme.com.ua/forum/karving-tehnika-kataniya/34-pravilno-katatsya.html)

igrus 04.02.2021 00:01

да будет тебе известно, что короткий поворот у всех техник по корпусу одинаков - только строго вниз по склону. биомеханически это по другому никак не возможно!

mansrzv 04.02.2021 00:27

Цитата:

Коментар від igrus (Коментар 350412)
биомеханически это по другому никак не возможно!

ну если главная из наук против...

но мне что то кажется, что большая половина буковеля биомеханику не изучала и просто не знает что это невозможно

а так бы никогда не посмели такое вытворять!))

igrus 04.02.2021 08:27

Отличается лишь загрузкой { вверх, низ или рельефом}

Добавлено через 5 минут

Если крутить корпусом (тазом или плечевым отделом) произойдёт разбалансировка масс, что пагубно скажется на ритме и скорости перекантовки.
И это уже не будет короткий поворот, а где-то средний или какой-то ещё там, но не короткий

Sheridan 04.02.2021 12:38

Почему клипсы застёгнуты? ;)

https://scontent-iev1-1.xx.fbcdn.net...15&oe=6042F538

Dobermann 04.02.2021 12:49

Цитата:

Коментар від Sergiy.Gutiev (Коментар 350319)
Вот здесь с вами полностью соглашусь! Я сам часто бываю в а..ї от некоторых тутошних записей.
Да, думал, что подзабыл геометрию 7го класса. Не поленился, проверил себя. Оказывается, не забыл. :mosking:
Дуга— участок кривой между двумя её точками.
Дуга окружности — кривая линия, лежащая на окружности и ограниченная двумя точками.

Ви почали розігрувати комедію ще зі свого попереднього допису, коли дуже здивувалися, чому я в розмові про дуги згадав карвінг, хоча добре розумієте, що ми знаходимося в темі Карвинговая территория > Карвинг: техника катания > Правильно кататься. Замість того Ви почали повчання про коректні запитання і відповіді.
Зараз Ви продовжуєте розігрувати комедію приводячи в приклад різні визначення дуги з підручників. Хоча я не вірю, що Ви настільки далекий від теми, що не розумієте, що термін «карвінг» пов'язаний саме з овальними дугами. Якщо Ви хочете побачити в слідах від повороту в плузі, чи повороту на бігових лижах якусь-там дугу – будь ласка, я не проти. Але прошу не забувати, що це тема про карвінг і ліпити сюди якісь ламані криві, які згідно підручника можна назвати дугам – як мінімум не розумно і забирає час на нікому непотрібну переписку.
Але якщо Ви дійсно не розумієте про які дуги йшла суперечка, то для прикладу подивіться хоча б крайнє відео від Роман_ЛВ – це дуги (на всякий випадок уточню – йдеться про сліди від лиж), які акурат відповідають даній темі – темі карвінгу. Такі дуги на бігових лижах не зробити. Цього і стосувалося моє перше зауваження.

Прошу не здивуватися, якщо я не відповім на якийсь з Ваших чергових дописів. Дискусія на цю тему явно затягнулася.

Dobermann 04.02.2021 12:54

У темі 1 додатків
Цитата:

Коментар від igrus (Коментар 350288)
Да, я не люблю трико на парнях не имеющих ни какого отношения к соревновательной деятельности и горнолыжному спорту
Да и холодно в нем, мне кажется ;)

А чому «не имеющих»? Ті хлопці в тріко, що з Євроспорта, якраз пряме відношення до змагальної практики і гірськолижного спорту мають. Тим не менше Ви їх постійно критикуєте. Чому так?
Хоча, я з Вами частково погоджуся – мені хлопці в тріко також не дуже подобаються. Дівчата в тріко виглядають значно краще!

Dobermann 04.02.2021 13:12

Доречі цікаво, вона цей різаний поворот робить ступнею, зовнішнім мізинцем, чи може таки гомілки-коліна-бедра? От би з нею подискутувати на цю тему... Я б не проти!

Добавлено через 14 минут

Цитата:

Коментар від mansrzv (Коментар 350290)
тіло переміщається по дузі, але лижі не описують цю дугу, якщо це не карвінговий поворот, а поворот з "проскальзыванием"

Напевно що так. Просто коли я бувало вів розмову про дуги (в розрізі карвінгу), то завжди малося на увазі лише сліди від лиж. Тому я й не уточнюю цього ніколи.

Skyclub 04.02.2021 13:50

Цитата:

Коментар від Dobermann (Коментар 350453)
Дівчата в тріко виглядають значно краще!

Яка краса!
Ща єксперти напишуть, що розножка і лижі непаралельні і тазом не крутить-вертить :ROFL:

Sheridan 04.02.2021 13:56

@Skyclub, это ты на фотке, что ли? Клёвая задница!

Skyclub 04.02.2021 15:10

Sheridan, А что, разгибатель бедра ты не заметил?

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 16:08.