@andry.demyanenko, наперед вибачаюсь, що звертаюсь в цій темі і навожу, як приклад.
Так, показовий приклад, дуже показовий приклад, як для цього форуму.
В темі "Кашпіровських" не пишу, бо: "Исключительно техническая тема. Флуд, красиво-некрасиво - запрещены. Комментировать фото и видео могут только те, кто без лишней скромности на Нашем Форуме считается реально катающим и разбирающимся в технике карвинга."
В приват теж не пишу, бо це не особисто і не тільки для Вас.
Мені соромно, але я не знаю, що значить "правильний карвінг".
Також я не знаю, що значить "Правильно кататься".
А тому пишу, як аматор для аматора(ів).
Оця послідовність... "Відео - поради - останнє відео". Навіть не знаю, як сказати... Пару слів за "Блакитне небо і жовте сонце".
1. Навантаження/розвантаження;
2. Перенос ваги;
3. Уколи палицями;
4. Кутове положення корпусу;
5. Розворот корпусу в долину;
Все це є невід*ємними елементами
будь якої техніки. Виразність кожного з них напряму залежить і прямо пропорційна куту нахилу схилу і обернено пропорційна радіусу повороту.
Чому я це пишу. Вам дають поради, мозок їх накопичує. Але м*язи не мають можливості це відчути в тій мірі, яка треба для формування м*язової пам*яті. Я не кажу, що ви не вивчите правильні рухи. Я кажу, що на похилих схилах це буде довго і без практичного розуміння. І м*язи, хоч і вивчаться, але все одно не зрозуміють "нашо, в якій мірі і де воно треба?".
З огляду на відео (17А) кажу вам... Тікайте звідти!!! Тікайте бігом і назавжди! На цьому етапі для вас створили 2А! Це
самий похилий схил для Вашого теперішнього рівня. А з огляду на те, що Вам вже зараз пропонують стати "на кант", кажу Вам... Не поспішайте! Ну... хіба що Ви хоче поповнити зграю "декоративних карверів" і
роками шугати мамунь з дітлахами на навчальних схилах.
І... як каже нам народна мудрість... "Не понижуй градус!"
Хай щастить!