Цитата:
Коментар від Skyclub
Так, це саме ЗЕЛЕНА.
|
в нас нема зелених трас, і не буде я так розумію.. бо в украіні карпати, не альпи
Цитата:
Коментар від Skyclub
Ігрус, я так думаю, на 100% зациклений на розножці
|
ігрус забув вже це слово, ігрусу головне опора та іі пятно
Цитата:
Коментар від Skyclub
Але в нього майже нема ангуляції
|
в цьому відео звичайно так, бо мета того відео друга, та концентрована на дуже малих речах
Цитата:
Коментар від Skyclub
Нема вертикальної роботи.
|
вона є іі достатно до показу другог руху, який мало хто поиічае.. там багато сагитальноі праці ЦМ по відношенню плями опори
Цитата:
Коментар від Skyclub
Це малий радіус, чи великий?
|
музичний радіус ))
Цитата:
Коментар від Skyclub
Якщо малий, то тушка має бути в бетоні і дивитись ВПЕРЕД. А сніг летіти вверх.
|
це ду-у-уже вузьке бачення повороту малого радиусу
))
навязана ппихата думка
світ та веселка (радуга) ризноколорові
))
Цитата:
Коментар від Skyclub
Але лижа спочатку взагалі не повертає(це радіус 50 метрів), а потім іде на зкид, особливо там, де стало трошки крутіше.
|
так то не проблема а вихід з деяких ситуацій .. зложивати цім не варто, бо нема методу класичного повороту.. трева більше робии дугу, чи два банани ще по класиці..
Цитата:
Коментар від Skyclub
Тобто тут поєднані ПОМИЛКИ від сімбіозу техніки великого радіусу та малого.
|
з биомеханічного погляду це не помилки, це помарки.. яки не протирічать логиці та змісту вірного .. та погодитись можно, що гівно виглядають
Цитата:
Коментар від Skyclub
Роботи стопи не видно взагал
|
з якого боку?) в який площині?))) як вчать бачити роботу стопі?)) коліночник ніколи в житті так не поіде
)) сагітальна площина тільки робота гомілкостопного суглоба
Цитата:
Коментар від Skyclub
З цієї техники простіше перейти на малий радіус з просковзуванням- тут для нього вже майже все є, крім стабільності тушки.
|
для мене не є проблема іхати як завгодно.. мені не треба себе на відео бачити, я все відчуваю, просто мало знімаю - да, але згодом все буде в дуже якісном форматі..
Цитата:
Коментар від Skyclub
В цілому - це непогана демонстрація того, що побороти розножку, це зробити лише один крок
|
так всого один.. для розуміння тільки один.. але побороти.. ))) одного ворогоа, всі решта здаються без бою, бо то дуже просто після розуміння
Додано через 6 хвилин
Цитата:
Коментар від Skyclub
До речі, що це за траса і який шматок на ній?
|
13 а
Додано через 2 хвилини
Цитата:
Коментар від Skyclub
нормальні траси для цього 13с та 13д
|
чим вони відрізняються від 13а?)