| 

| Кашпировские онлайн ставим технику по фотографии и видео :) |  

|  24.03.2023, 21:18 | #231 (посилання) |  
	| Всегда на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Луцк Снаряга: уже свои | @Korben Dallas , то добра лижа. На 13 її катав. Хоче щоб її любили,прогинали, а я лінивий😁. Спина впріла і я втік на свої "промокашки" |  
	|  |     |  

|  24.03.2023, 21:24 | #232 (посилання) |  
	| Bukovel Skischool 

Зараз: поза форумом Звідки: Kyiv Снаряга: Salomon X-Race SW/165 2017
Atomic Hawx Ultra 110 | @yuraja ,та вірю, жартую я)) |  
	|  |     |  

|  24.03.2023, 21:34 | #233 (посилання) |  
	| у кожного свій шлях 

Зараз: поза форумом Звідки: Київ Снаряга: Rossignol Hero Elite ST,  
Rossignol Soul 7 | 
	Цитата: 

| 
					Коментар від Sheridan  Знаю, що скріншот смішний. Вже повеселив всіх, крім форуму. Тут я колупав згинання в тбс. Поворот короткий різаний. Руки не коментуйте - там камераВкладення 46824 |  нра - углы закантовки, положение бедер 
не нра - положение плеч 
ЗЫ плечи развернуть в сторону поворота 
ЗЫ,ЗЫ камера не причем
Добавлено через 9 минут 
	Цитата: 

| 
					Коментар від Korben Dallas  @yuraja ,та вірю, жартую я)) |  дивись дожартуєшся ми то тобі замість цапки граблі дамо ) |  
	|  |     |  

|  24.03.2023, 21:45 | #234 (посилання) |  
	| Всегда на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Луцк Снаряга: уже свои | @Barkas , і ще табуретку ззаду, щоби кут 90 був, хоча дивлячись на 0.5 літ, то є гуд😛. Присісти, спинку назад, і оте все саме стане на місце.
 Моя думка!!!! Попереджую😁
 |  
	|  |     |  

|  30.03.2023, 20:21 | #235 (посилання) |  
	| Адепт Харбариума 

Зараз: поза форумом Звідки: Default City Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188 | Буковель був фантастичний. Заллється відос в ютуб, напишу в темі Бука все.   |  
	|  |     |  

|  |  
+
 NBomb , Korben Dallas , A888 , Mik , Lyubomyr , Джигит , Barkas , HappySkier , SergAnt , alexski , Sergiy.Gutiev , Skyclub , Eni |  

|  30.03.2023, 20:25 | #236 (посилання) |  
	| Всегда на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Луцк Снаряга: уже свои | @Sheridan , офігенно
 Добавлено через 2 минуты

@Sheridan , кут зовнішньої і кут внутрішньої. Добре видно що на зовнішній їдеш
 |  
	|  |     |  

|  30.03.2023, 20:55 | #237 (посилання) |  
	| Адепт Харбариума 

Зараз: поза форумом Звідки: Default City Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188 | Ти пам'ятаєш той схил. Найгірший за всі дні. Але фотограф був тільки там )Додано через 16 хвилин 
Короткі різані на 17й Бука. Нічого такого, але з середини гіпєр каунтер. Шо цікаво, що він дає дивну стабільність. Хоча виглядає смішним ) Пофіг. Дале буде.
 |  
	|  |     |  

|  30.03.2023, 21:26 | #238 (посилання) |  
	| Адепт Харбариума 

Зараз: поза форумом Звідки: Default City Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188 | 

|  
	|  |     |  

|  |  
+
 yuraja , NBomb , Korben Dallas , Джигит , Barkas , Kairos , HappySkier , Kirill , SergAnt , alexski , A888 , Skyclub |  

|  01.04.2023, 09:41 | #239 (посилання) |  
	| Ридонли 

Зараз: поза форумом Звідки: Буковель Снаряга: прокатные :) | а почему нет комментариев по видео?непонятно, что есть такое гипер каунтер, и стабильность в какой части тела ощущается интересно?
 |  
	|  |     |  

|  01.04.2023, 13:33 | #240 (посилання) |  
	| Ридонли 

Зараз: поза форумом Звідки: Буковель Снаряга: прокатные :) | вижу не многие могут с такого ракурса определить кинетику ошибок и правильности, но сейчас модно давать подсказки..   
здесь по моему, хороший код к разгадке   
если это интересно кому-то конечно, определять значимые пробелы техники, для большего понимания процесса катания..
 |  
	|  |     |  

| Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) |  
		|  |  
	| Параметри теми | Пошук у темі |  
	|  |  |  
	| 
	| Ваші права у розділі |  
	| 

Ви не можете створювати теми Ви не можете писати коментарі Ви не можете долучати файли Ви не можете редагувати коментарі 
 HTML код Вимк. |  |  |  
| 
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua  обов'язкове. |
 |  | |  | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites | 
|---|
 | Today | 0 | 0 | 2 | 1 | 1 (50%) | 1 (50%) | 2 (2%) | 
|---|
 | Yesterday | 0 | 1 | 69 | 204 | 64 (75%) | 21 (25%) | 2 (2%) | 
|---|
 | Month | 5 | 15 | 2165 | 5234 | 1424 (65%) | 729 (33%) | 29 (1%) | 
|---|
 | 

|  |