| 

| Кашпировские онлайн ставим технику по фотографии и видео :) |  

|  02.04.2023, 16:54 | #241 (посилання) |  
	| Адепт Харбариума 

Зараз: поза форумом Звідки: Default City Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188 | Гоупро360 на моті прикольніше, ніж на лижах. Чи я катати не вмію. Скоріше друге бґґ   

|  
	|  |     |  

|  03.04.2023, 17:13 | #242 (посилання) |  
	| Ридонли 

Зараз: поза форумом Звідки: Буковель Снаряга: прокатные :) | 
	Цитата: 

| 
					Коментар від Sheridan  
Короткі різані на 17й Бука. Нічого такого, але з середини гіпєр каунтер. Шо цікаво, що він дає дивну стабільність. Хоча виглядає смішним ) Пофіг. Дале буде.
 |  
	Цитата: 

| 
					Коментар від Sheridan  Її не існує, чувак ) |  она есть, и тебе это будет доступно после 3000 евро занятий у лучших инструкторов 

а пока от аматора 
прибери свой харбоаквариумный стиль  
это когда нижняя часть тела с жопой разгружается вверх, а верхняя часть тела упрямо этому противится.. 
и правду смешно выглядит, но кто этого видит в принципе..   |  
	|  |     |  

|  03.04.2023, 17:26 | #243 (посилання) |  
	| Адепт Харбариума 

Зараз: поза форумом Звідки: Default City Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188 | @3dss , мене декілька разів похвалив сам Любомир, і мені цього достатньо ) |  
	|  |     |  

|  03.04.2023, 20:06 | #244 (посилання) |  
	| Всегда на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Ужгород Снаряга: Atomic D2 SL | Імхо по останньому відео 
ритм слаломний, дуга чисто різана   
1) не хватає уколів 
2) по корпусу (друга половина відео) - на мою думку це зовсім не те, що треба( в запущеному випадку це буде "табуретка", звал тазу |  
	|  |     |  

|  03.04.2023, 20:18 | #245 (посилання) |  
	| Адепт Харбариума 

Зараз: поза форумом Звідки: Default City Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188 | @mansrzv , я вмію уколи, але тут за них забув. А про другу половину то експерімент, я писав. Я знайду своє, але це все дінамічне, ти знаєш. Головне - в кайф. Думаю, за три проїзди я б зробив шість різних техник цього. І цей на відосі був би гіршим. Але ми завжди кудись ломимся. Тому що є то є ) Пофіг. Для сезону довжиною два дні все взагалі вогонь |  
	|  |     |  

|  03.04.2023, 20:29 | #246 (посилання) |  
	| Всегда на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Луцк Снаряга: уже свои | @Sheridan , то ви все кудись ломитесь😛. Як би не Любомир, думаю цей раз те саме було би. Янін чого так помалу, давай скоріш😁 |  
	|  |     |  

|  03.04.2023, 20:36 | #247 (посилання) |  
	| Всегда на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Ужгород Снаряга: Atomic D2 SL | на аватарі, до речі, корпус найкращий. Момент, здається, зразу після апексу - корпус по лижам, так і має бути 
знаю, що тут присутні дві течії - ротаційна і контрротаційна) і нікого не переконаєш 
але я скажу)) нікуди корпус крутити не треба. В лінії падіння він має дивитись вниз, по лижам (це і є маркером, що ним не крутили) 
а розходження лиж і корпуса відбувається в кінці повороту, коли лижі самі приїхали поперек корпуса 
просто вы еще не поняли как использовать внешние силы и катать с сигаретой, не напрягаясь, а потом чтобы осознать будете платить 100500 денег!   (с) |  
	|  |     |  

|  03.04.2023, 20:46 | #248 (посилання) |  
	| Всегда на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Луцк Снаряга: уже свои | @mansrzv , не з цигаркою а з філіжанкою кофію. Ви неуважні в прочитані настанов коучів😁😛
 Добавлено через 30 секунд

Перечитати з першої сторінки😁
 |  
	|  |     |  

|  03.04.2023, 20:56 | #249 (посилання) |  
	| Адепт Харбариума 

Зараз: поза форумом Звідки: Default City Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188 | @mansrzv , мені перекрут два роки назад дав зменшення радіусу по відчуттям. Але зараз це за рахунок кутів простіше робити. 
 Хочу 25 років назад і на Бук інструктором. Найкраща робота в світі
 |  
	|  |     |  

|  03.04.2023, 21:03 | #250 (посилання) |  
	| Всегда на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Луцк Снаряга: уже свои | @Sheridan , 400+ учнів, мінімум на 2 год. 800 год в плузі? Ти? Я хочу це бачити😁 |  
	|  |     |  

| Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) |  
		|  |  
	| 
	| Ваші права у розділі |  
	| 

Ви не можете створювати теми Ви не можете писати коментарі Ви не можете долучати файли Ви не можете редагувати коментарі 
 HTML код Вимк. |  |  |  
| 
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua  обов'язкове. |
 |  | |  | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites | 
|---|
 | Today | 0 | 0 | 3 | 2 | 2 (67%) | 1 (33%) | 2 (2%) | 
|---|
 | Yesterday | 0 | 1 | 69 | 208 | 65 (75%) | 22 (25%) | 2 (2%) | 
|---|
 | Month | 5 | 15 | 2167 | 5239 | 1427 (65%) | 730 (33%) | 29 (1%) | 
|---|
 | 

|  |