![]() |
Как мне показалось, средними и короткими у тебя лучше получается, ) пока правда га телефоне посмотрел..
Добавлено через 1 минуту У тебя елан гс или сл Ростова? |
У кожної помилки є очевидні причини.
Якщо розібратися з причинами - тоді можна свідомо виправити помилки. З того що я бачу на відео 1. Руки опущені і відведені назад на рівень корпусу. Як наслідки - з'являється задня стійка в деяких фазах повороту. Це призводить до того, що неможливо завантажити лижу по всій довжині. Як результат - ведення лижі дуже нестабільне - і весь букет менших помилок такі як перекошені плечі чи зайва опора на внутрішню ногу - всі вони насправді - наслідки цієї причини. 2. Вибір лижі для навчання. Ви постійно вибираєте слаломну лижу. Радіус повороту такої лижі вимагає дуже інтенсивного руху. Ви не встигаєте зрозуміти що відбулося так або не так в повороті - як змушені швидко починати наступний. Намагаючись робити довші повороти - ви змушуєте лижу рухатися по не рідному радіусу, і на деяких кадрах видно зрив дуги в ковзання. Що робити. 1. Свідомо контролювати положення рук. Повільно покататися - і фокусуватись виключно на положенні рук (не дивитися на них візуально, а тільки відчувати що вони постійно спереду) . Зробити вправи "приціл" або "телевізор". Під час навчання вам повинні були їх демонструвати. Потрібно довести відчуття до стану коли вам не треба свідомо контролювати руки - але вони не опускаються і допомагають зберігати передню стійку протягом всіх фаз повороту. 2. Вибрати лижу з більшим радіусом повороту - наприклад лижу для GS слалом гіганту, у випадку поганого стану схилу - будь який універсал з більшим радіусом повороту. Такі лижі чудово пристосовані для дуг середнього і великого радіусу. У вас з'явиться час подумати і проаналізувати ваші помилки. Бажаю успіхів у катанні. |
ось на пологому, знято сьогодні.
https://m.youtube.com/watch?v=8bA7IIl0WNo Добавлено через 4 минуты Цитата:
|
Разножку убирай
|
Закину и себя на разбор. Откатал 11 дней в сезоне.
Мой оператор еще не катает по красным трассам по этому все видео с синих.: Кашпировские Онлайн № 9 - YouTube То что вижу я: - широкое ведение лыж; - часто опускаю внутреннюю в повороте руку вниз; - и смешные уколы/имитация. Дайте пару советов, в планах Бук в марте на 3-4 дня, буду исправляться.. :slalom: Ну и обещаю в следующий раз более активное видео. |
Как по мне - несколько мельчишь, глубже дорезай дуги, закрывай. Наверное, насмотрелся роликов, где спортсмены в свободном карвинге? Упахиваешься?;)
|
Цитата:
|
@Eni
У меня пара вопросов: - какие движения ты делаешь в начале поворота? - какая то школа была? про школу увидел. Сколько раз посетил школу? Катание стало более спортивное. |
У темі 1 додатків
Цитата:
Я очень слаб в теории.. я даже не смогу нормально объяснить как я делаю повороты, мне легче всего учиться глазами/визуально (упражнения само собой). Опыта/наката очень мало, но с годами все больше катаю. С 2011 года я на снегу провёл наверное не больше 50-70 дней, сюда вошли 2 школы у Чеслава (2015 и 2018 перед соревнованиями Bukovel cup), тренер дважды Макс. Какие движения я начинаю делать в повороте, попытаюсь: - начинаю грузить внешнюю лыжу; - подключаю колени; - добавляю бедро. Как-то так, может я и ошибаюсь. 🤗 Лыжа СЛ. Хочу попробовать в марте покатать на ГС лыже с радиусом 16-18 метров, но поворот скорей всего буду начинать делать с бёдра. Буду очень благодарен за пару советов или за упражнения. Мое любимое, не знаю правда название: Вкладення 24582 |
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 19:55. |