Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Кашпировские онлайн (https://extreme.com.ua/forum/34-kashpirovskie-onlain/)
-   -   К: Skyclub (https://extreme.com.ua/forum/kashpirovskie-onlain/13082-skyclub.html)

Skyclub 28.02.2023 12:48

Друзі, гірськолижники! А це мой останній проїзд у старій техниці, вчора вдень. Тут майже нема головного елементу, але тссс

Тут вже є майже все, що треба, я бачу проблему у двох елементах.
Менш важливий -встаю у поворотах, це зовсім просто побороти, якщо постійно бачиш відео. Не мав такої можливості, бо постійно працював з учнем.
Більш важливий - тут відсутня робота тазом.
Мав паузу у роботі і поїхав поганяти.
Ввечері я їх виправив і вже наступного дня півдня закатував, як мені здається вже без помилок.
Маю надію через 2 тижні повторити і зробити відео , до речі маю 2 вільних місця у тур в Доломіти, 11-18 березня

Sheridan 28.02.2023 14:26

@Skyclub , буду чекати наступного відео. Хочу побачити різницю. Зніми нормально тільки )

Skyclub 28.02.2023 15:07

Дай ідею, як зробити гарне відео андроїдом без стабілізатора та людиною, яка катосить гірше за мене?
У хвіст, чи їхати на нього стоячого, чи повз нього? Чи як?...

Sheridan 28.02.2023 15:41

@Skyclub , враховуючи твої дуги, я б їхав позаду в плузі. Але я вмію знімати близько. Це критично...

В лоб треба камеру з зумом. Так шо телефон чи гоупро ззаду. Стабік на андроіді дууууже бажано (

Mik 28.02.2023 15:55

Тут все добре видно. :oops:

Skyclub 28.02.2023 19:12

Цитата:

Коментар від Mik (Коментар 417794)
Тут все добре видно. :oops:

Точно! От і скажи, що бачиш. Я бачу 2 помилки, а скільки бачиш ти?

Mik 28.02.2023 20:28

Я помилками це не вважаю. Це еволюція.
Крім привставання в перекантовці та відставання тазу в повороті, тобто таз навіть не за лижами, а трохи назовні повороту. Це виправити трохи легше.
Наступне, це відсутня робота ніг. Рухи сковані через те, що ноги ніби заблоковані в тазостегнових суглобах. Після лінії схилу внутрішня нога повинна розслаблятись в наслідок чого згинатись. Не важливо якій техніці віддавати перевагу. Цей рух є у всіх, у Томаса також.

3dss 20.03.2023 12:27

У темі 2 додатків
@Skyclub ,
Саша, ты чётко наступвешь на мои раскинутые грабли
я тебе писал в ФБ о 3й фазе, Баркас давал распечатку..
Я намеком грил что тебя отличает от хорошего лыжника к идеальному лыжнику, это были намёки...
Я показал тома видео, где он разбирает именно твою проблему,
Я ложу эти распечатки здесь, так как их мало кто увидит.. но делать дывод должен ты, а не я

Вкладення 46782

Вкладення 46783

это два кадра последовательных двух поворотов
это глобальный тормоз в развитии
сори но никакие элементы тебе не помогут эсли эти повороты постоянно повторять 45 дней в сезон

Skyclub 20.03.2023 13:11

У темі 1 додатків
Пока кто то занимается поиском чужих ошибок, кто тот катет в свое удобвольствие , :pardon:

Mik 20.03.2023 13:16

:good:@Skyclub, ти рік тому писав, що ноги вже не згинаються. Бачиш? Згинаються.
:good:

Skyclub 20.03.2023 13:20

У темі 1 додатків
Игорек, найди ошибку здесь, веселун ты наш

Skyclub 20.03.2023 13:23

Добавлено через 2 минуты

Цитата:

Коментар від Mik (Коментар 418253)
:good:@Skyclub, ти рік тому писав, що ноги вже не згинаються. Бачиш? Згинаються.
:good:

тут коліно забагато лягає на схил і псує пірамідку :))

Mik 20.03.2023 13:33

@Skyclub, думаю, що так здається через кут з якого зроблено фото.

3dss 20.03.2023 13:35

@Skyclub ,я предостаточно открыл тебе проблему, с таких ракурсов, шо даже женщина бальзаковского возраста и то поймёт..
По этой фотке хороший миг катания для плоскоэкранного дрочера..(имеется ввиду того кто смотрит с экрана монитора. и восхищается этим фото сидя на диване, но детали думаю не такие хорошие будут по видео} но детали далеко
в целом я бы ставил в аватар
ошибка - ты видимо закрыл раза.. с этого ракурса не видно просто..
эще не довернут таз по моему, я с телефона ниче не вижу..

Добавлено через 1 минуту

лыжа была тебе, шоб не очень задовался /))

Sheridan 20.03.2023 13:36

@Skyclub, можливо навіть в цьому сезоні ти будеш ржати з цієї фотки. Може мене хтось виправить, бо я ненастоящий сварщік, але я бачу вагу на внутрішній. Ізза цього афрейм. Призвела до цього помилка в ініціації - це не мізинець і навіть не стопа внутрішньої ноги спрацювала.

Катай, все буде збс

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 05:41.