![]() |
У темі 3 додатків
Ги :)))))))))))))
На малих кутах, як їде наш форумний розумник, то то Х, і вони шкідливі. Но великих кутах зовсім інша історія. |
У темі 1 додатків
У Томаса все ідеально. І нам з тобою до їх кутів ще катати і катати.
Вкладення 46793 Забери вагу з внутрішньої |
Хто взагалі приніс на цей форум бридку снобську звичку хейтити всіх, хто хоч трохи не схожий на топів з вищого світу, а?
Ми всі не схожі, і ніколи такими не будемо. Після звично "приємного" спілкування я для себе вирішив, з цієї миті, шо абідєлся как деффачка :ROFL: :oops:, фотки викладаю, відео викладаю, запрошення у поїздки також. Коменти по суті техніки не пишу, бо набридло... Бо якщо чомусь навчився, навчуся і зможу пояснити( а вже багато чого є) - хрін :Rose: вам, а не пояснення, :friends: Бо воно нікому не потрібно. Аби тільки захейтити, :shock: Читайте Ігруса, він навчить :crazy: |
@Skyclub, бльо, чому це хейт?
|
чому 90% коментів у всіх такі? я сам такий, аж соромно. це щось наше , рідне? і майже все ж не по темі.
якщо вже марнувати час, то може кращє у приємному спілкуванні? |
Я за. За нормальне спілкування.
|
@Skyclub, в кашпіровських завжди було по стандартній схемі. Фотка, хто визначив помилку - сказав, якщо шарить - сказав, як виправити. Інша схема неможлива. Крім тих варіантів, коли на фотці все вогонь і всі піщать взахваті )))
Цитата:
|
@Sheridan, як завжди, трохи часу треба. 90% нашої поведінки-імпульсивність. Тому і виходить те, що виходить. :pardon:
|
Для нормального спілкування треба кілька умов:
1. Поважати один одного. 2. Вміння щіро радіти успіхам інших. 3. Не шукати те, чого нема, щоб довести, що його не існує. Так містики, доведені до краю шуканням чорта, не помічають бога, аж раптом входить чорт у синіх галіфе, і самий час замислитись, якщо він є, то й Бог десь поруч ходить! 4. Заборонити Ігрусу коментувати когось, крім себе :))))))))))))))) |
@Mik, Саня пост про кути виклав в фб тиждень (імпульсивність) чи більше назад. Я там не коментував, бо там багато дивних людей. Тут всі свої. Я побачив аферйм, написав. Ти не підтримав практично: зовнішня кантується більше, якшо ослабити деякі м'язи і потягнути внутрішнє бедро (стегно) вверх.
Але ти не сказав, що афрейм з'являється при зайвій тазовій ангуляції. Томас більш в заклоні, ніж всі - тому в нього афрейму взагалі нема. Це я до того, що в лонгу треба більше заклону з адекватною ангуляцією. Пряма лінія від канта до протилежного плеча через ЦМ. |
@Sheridan, я притримуюсь такої думки. Заклон до лінії схилу. Ангуляція після.
How to Ski Groomers - with Performance - YouTube Але тут, як завжди. Джош може не всім подобатись Раджу коменти також читати. Там є цікаве питання, та відповідь на нього. |
@Mik, да, логічний таймінг, буду юзати, коли лижі побачу (
|
Цитата:
Взагалі, цей а-фрейм перебільшена проблема, я колись теж дуже парився а тепер собі дозволяю :-) |
Цитата:
Цитата:
|
Skyclub,
в тебе може бути троза "замякі" налаштування ботів. Внутрішня ноги лиш чу-чуть на тому фото недокантована, зато опорна трошка перекантована. На твому рівні це дуже часто саме погані налаштування бота, але треба дивитися відео щоб сказати точніше. Тобі хтось з ботами колись щось робив? П.С.: фото гарне. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 04:06. |