![]() |
:friends:Игорь, будь так добр, уйди отсюда. Ну сколько можно намекать уже. И убери свои комменты будь любезен.
ВСЕ! забудь про мою страницу, плиииизззз. не заставляй меня материться, :friends: сменя пиво при встетче вживую :beer::beer::beer::beer::beer::beer: |
комент пусть Ден заберет, ты спросил я ответил..
|
:pleasantry:@Sheridan, якщо це лонг, то це найлегший шлях забрати всю вагу з внутрішньої ноги. Так виглядають більшість фоток в цьому ракурсі навіть у топів. Кут зовнішньої більший, наслідки ще більший цей ефект з внутрішньою
.Geri Tumbasz on Instagram: "HEAD e-Speed Pro ? 180cm R20.5 1??0??8??-6??5??-9??3?? ? @mediaproductionbk ? @head_ski ? @cardo_outdoor ? @carvesport_com ? @outofoptics #skiinstructo |
Цитата:
|
Це джидайска.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
это был стеб.. |
@Sheridan, зовнішня кантується більше, якшо ослабити деякі м'язи і потягнути внутрішнє бедро (стегно) вверх. Мова про довгий поворот.
|
@Mik , факт, але не настільки, як у Сані
|
@Sheridan, все залежить від мети. На кого людина хоче бути схожа. Різні стилі, школи.
|
Цитата:
Це занадто дешева провокація :friends: Я вибрав саме цей ракурс, бо його полюбляють всі топи. На тій фотці в мене майже немає помилок, і є все, що треба. Про вагу на внутрішній -а звідки такі ідеї? |
@Skyclub , афрейму не буває без ваги на внутрішній
|
Цитата:
И убери за собой весь мусор, плиииизззз!!!! Добавлено через 1 минуту хто такий афрейм? |
@Skyclub , Тамас мав використовувати цей термін замість совкового "Ікс"
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 11:45. |