![]() |
@Skyclub , ще катнемо, бро. Моя в 15 ловить все дуже швидко. Будуть ганяти вдвох
|
Я не Томас, я не знаю. І взагалі такі скиди не люблю (
|
@Skyclub ,можливо, критикував за відсутність стабілізатора в смартфоні?🤔
|
@Skyclub , ну я б по Харбу доколупався б до ангуляції в попереку, а не в тбс. Але навряд чи Томас про це
|
я думаю, Томасу не подобається, що корпус вниз по схилу.
|
@Lyubomyr , це дуже короткий поворот, щоб вести по лижам. І, головне, навіщо? Це втрата часу. Чи я помиляюсь?
|
Можна і по лижам, Райлі так останні сезони їздить. Його навчив Річі Бергер. В них топові короткі повороти.
|
@Lyubomyr , а відос є?
|
Райлі? Так, ось наприклад:
short turns in slushy snow with the original + mod 6X 175cm - YouTube |
@Lyubomyr , в заиідленому а нього закидуються пятки, середина, відрив носків, вперед розгрезка і пятки в слідуючий? Продольний баланс?
|
Цей вид поворотів досягається за рахунок двох речей: вміння утримувати лижі розкантованими якомого довше, щоб дати їм проковзнути по далі від тіла. І друге, потім різко закантувати стопами, що призводить до швикдого блоку кантів і лижі завершують поворот карвінгом "вистрілюючи" на другу сторону і процес повтороюється. То як тримається таз по лижах чи ні це вже на мою думку другорядне питання. Основа механіки це закантовка. Ну і це вимагає згинання ніг замість вставання.
І лижа треба пружна. Я колись racetiger купив і зняв таке відео: Short Turns with rebound - YouTube |
@Skyclub, дочка молодець! фотки хороші:good:
просто невеликий комент, якщо дозволите з приводу Х - виглядає що він з двох моментів складається: недокантована внутрішня і перекантована зовнішня (завал зовнішнього коліна всередину) це якраз той випадок може бути від невирівняності ботінок, а не від недоліку техніки вона може просто кантуватись (не робити цю колінну ангуляцію), а зовнішнє коліно провалюється само але це таке, можна і не заморочуватись. Ліндсі Вон з іксом все повигравала) |
@mansrzv , я теж за боти би сказав, бо помітив перекант зовнішньої. Але треба відос чи вживу.
|
У темі 4 додатків
Скоріше за все, в мене вже просто криві ноги :help::shock::oops:
Звісно, я їм заважаю :ROFL: 2 роки тому були прямими ... |
Я вже не буду казати за ініціацію мізинцем, фантом, вагу і тд. Просто завали внутрішнє коліно більше. Фотки вже набагато краще (я не про якість). Респект, бро!
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 07:55. |