Кашпировские онлайн ставим технику по фотографии и видео :) |
11.03.2021, 09:40
|
#121 (посилання)
|
Всегда на форуме
Зараз: поза форумом
Снаряга: salomon: Roker2 11-12 \K2 obSETHed 11-12/Volkl Recetiger Speedwal Uvo SL 15-16\Stumpjumper FSR/Cube
|
Ты думаешь он сможет в этой форме катания поехать как на роликах харба, или ему все-же чего-то не хватает, о чем ты умалчиваешь предлагая 6 коротких поворотов для выполнения к действию?
Добавлено через 51 секунду
Цитата:
Коментар від Mik
@igrus, Все просто. Він відчув лижу та поїхав на відчуттях тіла а не на фантазіях в голові.
|
Значить по твоему тело должно ехать без головы?
|
|
|
11.03.2021, 09:50
|
#122 (посилання)
|
Я знаю, що я нічого не
|
@igrus, Спочатку тіло, а потім усвідомлення. А вже після усвідомлення голова вирішує , як саме використовувати попередній досвід тіла.
Добавлено через 4 минуты
@Mik, Вправи дають можливість тілу отримати новий досвід. Так це все працює. Неможливо поїхати на вєліку, або плавати прочитавши книгу, або по відео. Чому ви вирішили, що на лижах по іншому.
|
|
|
11.03.2021, 10:05
|
#123 (посилання)
|
Парапланерюга
Снаряга: ATOMIC SL 12 2008 спортцех
|
Цитата:
Коментар від Mik
@igrus, Спочатку тіло, а потім усвідомлення. А вже після усвідомлення голова вирішує , як саме використовувати попередній досвід тіла.
Добавлено через 4 минуты
@Mik, Вправи дають можливість тілу отримати новий досвід. Так це все працює. Неможливо поїхати на вєліку, або плавати прочитавши книгу, або по відео. Чому ви вирішили, що на лижах по іншому.
|
100%, спочатку щось нове потрохи накопичується , потім прорив і відчуваєш новий рівень. Навіть, не розуміючи, що саме відбулося -тому треба це нове прикатати до відчуття ногами і тушкою. І зібрати до купи, параллельно з теорією.
Бо теоретики постійно "путаются в паказаниях".
Може, саме на цьому єтапі і є сенс взяті урок у розумного інструктора карвінгу.
Може хтось когось конкретно порекомендувати?
Бук, ця суббота -неділя?
|
|
|
11.03.2021, 10:18
|
#124 (посилання)
|
Я знаю, що я нічого не
|
@Skyclub, Вам необхідно визначитися з вектором. Якщо це австралійці Рейлі, Пол то вам на Буку ніхто не допоможе.
Якщо Томас, то ...
|
|
|
11.03.2021, 10:22
|
#125 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: salomon: Roker2 11-12 \K2 obSETHed 11-12/Volkl Recetiger Speedwal Uvo SL 15-16\Stumpjumper FSR/Cube
|
Цитата:
Коментар від Mik
Так це все працює. Неможливо поїхати на вєліку, або плавати прочитавши книгу, або по відео.
|
ну где, блять, логика
ты ему несколько постов подряд советовал учится по упражнениям но харбу
сейчас ты пишешь кардинально другое!!!
где ты в упражнениях по харбу видел не совмещенность стоп по фронтальной линии?
какая уже значительно меньше, но еще очень присутствует у Саши
зачем ему эти упражнения, если он не сможет их правильно делать?
для начала нужны совершенно другие упражнения , а не тупое кидание харба, к харбу надо подготовится сначала головой , а потом приступать к выполнению
у тебя есть отличная возможность учится на снеге БЕСПЛАТНО!!
иди учись у знающей парней и девушек, а не сиди в юьтуб..
Добавлено через 1 минуту
Цитата:
Коментар від Mik
@Skyclub, Вам необхідно визначитися з вектором. Якщо це австралійці Рейлі, Пол то вам на Буку ніхто не допоможе.
Якщо Томас, то ...
|
полнейшая ДИЧЬ на сегодня..
Ден, забань его пока не научится!!!
|
|
|
11.03.2021, 10:23
|
#126 (посилання)
|
Парапланерюга
|
Цитата:
Коментар від Mik
Якщо Томас, то ...
|
Я не настільки вибагливий
Аби не школи "тіпа круто потусить с медальками"
igrus, дружище, , плиииз, ну хоть в разделе про меня, мною любимого , можно без мата и указаний, кому чего делать?
У нас тут обмен мнениями.
Дружеский,
|
|
|
11.03.2021, 10:47
|
#127 (посилання)
|
Всегда на форуме
|
ты прав, сорвало..(
|
|
|
16.03.2021, 20:43
|
#128 (посилання)
|
Їжджу на внутрішній лижі.
Снаряга: Rossignol FIS GS 193, Dynastar FIS SL 165, O+ скітур, Blizzard Brahma 88, Salomon QST 106, HEAD Supe
|
Цитата:
Коментар від Skyclub
- на любом спортцехе -это вообще доски от забора, они вообще непродавливаемые ))
-на большом радиусе(больше 17)-обычно это длинные доски от забора, и они плохо идут в свой родной поворот, если вы не эксперт ))
-на фрирайд ластах глупо катать без фрирайда-это вообще неуклюжие бумажные двери для других задач))))))))
Вы просто остановите себе прогресс. Мне когда то напарили ATOMIC SL-12 спортцех, и я на нем застрял на годы.
На чем катать для прогресса?
На лыжах малого радиуса 11-15 метров, не безумно жестких, но ХОРОШО ЗАТОЧЕННЫХ. Мне зашло 13-15.
Я очередной шаг вперед сделал на Эрджиесе на мягком тупом убитом прокатном фуфле без кантов-открыл для себя очередной секрет Полишинеля )))))))))
И на Магнуме его закрепил
Сейчас у меня 2 лыжи Хед Магнум-13.1-170, 2019 и Хед Ребелс 15.5-177., 2016
Для Буковеля -Магнум 13.1-идеальная лыжа, ИМХО. И для прогресса тоже.
Тут очень важно понимать где мы находимся и чем занимаемся на самом деле, с точки зрения конструкоров лыжи, а не наших понтов ).
|
Тут skyclub все правильно написав. Взагалі, таких лиж є доволі багато. Краще всього, коли лижі вузькі (<70mm), як вже сказано короткорадіусні, рівномірний флекс по всій довжині лижі, без перекосів на пятці чи носку. Зазвичай це експертні high-end слалом карвери, у всіх виробників такі є.
В нас в сімї для таких цілей є head shupershape ispeed 19-20 (20-21 вже не підходить) -- для "brushed" карвінгу і павдера на курорті, head i.sl -- жінка катає, ніколи не пробував, dynastar speed zone 14 (троха ширша за 70мм, перекантовка повільніша) -- для твердішого снігу, так як тримає краще і має навіть raceplate. Ще є Racetiger SL неспортивний, який я думаю замінити на щось схоже (але без кріплень Маркер, бо це жах) — в них суттєво більше віддачі ніж в інших.
Спортивні лижі працюють на великих швидкостях -- на швикдостях спорту, тому на них вчитися погано -- прогрес повільніший і більше втомлюєшся, від того змушений пропускати і менше практикуватися. Також, вони мають задофіга віддачі і при неумілому релізі можуть підкинути вверх. Я от пропустив найкращий місяць сезону через це.
Востаннє редагував Lyubomyr: 16.03.2021 о 22:45.
|
|
|
17.03.2021, 10:35
|
#129 (посилання)
|
Парапланерюга
|
В дополнение про Хед Магнум супершейп 2019.
Я отлично катал на них на Буке 12 марта и удивлялся их возможностям держать на жестком на больших углах и их невероятной легкости входа в поворот, где то даже возомнил себя героем )
13 марта Бук закрыли и мы поехали на Драг. Там сверху креселки просто ледяной купол и ветер-там вообще делать нечего, а на бугелях вполне приятный мягкий снежок, совершенно неукатанный. Так вот, с карвингом я сразу распрощался, потому как затолкать Магнум в его родной поворот я так и не смог, кроме самого низа-там снег плотный.
На совсем мягком снегу на этой лыже только мести пятками, если умеешь, , ну, у меня так...
|
|
|
17.03.2021, 13:11
|
#130 (посилання)
|
Всегда на форуме
|
Цитата:
Коментар від Lyubomyr
Спортивні лижі працюють на великих швидкостях -- на швикдостях спорту, тому на них вчитися погано -- прогрес повільніший і більше втомлюєшся, від того змушений пропускати і менше практикуватися.
|
хотел бы дополнить - с вертикальной работой!
необходимо и вес тела использовать при загрузке и разгрузке этих лыж
если этот момент упускать, то она да, мина замедленного действия...
надо анализировать полученные травмы , чтобы впредь их не получать не из откуда
Востаннє редагував igrus: 17.03.2021 о 15:08.
|
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
Схожі теми
|
Тема |
Автор |
Розділ |
Відповідей |
Останній коментар |
К: Skyclub
|
Skyclub |
Кашпировские онлайн |
32 |
30.12.2016 00:54 |
Вода от SKYCLUB
|
Skyclub |
Водный Мир |
2 |
15.04.2010 09:32 |
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 0 | 0 | 0 | 32 (80%) | 8 (20%) | 1 (2%) |
---|
Yesterday | 0 | 8 | 68 | 156 | 78 (84%) | 15 (16%) | 1 (1%) |
---|
Month | 6 | 79 | 3643 | 11047 | 2279 (62%) | 1337 (36%) | 52 (1%) |
---|
|
|
|