![]() |
Не ну юмористы ж бывают!
"Для них - не только катание на лыжах, но и различные акции и шоу-программы."------------------ вот это мне больше всего понравилось, шоу-программы, я чуть под стол не сползла....умереть не встать, убиться веником....ну какие на фиг шоу-программы, в где????? сервиса минимум. разве что балет на ступеньках,вместо пуант ботасы? если смотреть как народ по стпенькам чапает, практически шоу????? может это мы чего не понимаем????? ШЕДЕВРАЛЬНАЯ СТАТЕЙКА!!!!! врать надо умеючи, хотя бы красиво получится. а этт бред полный.... |
Цитата:
да уж....да уж..... а горка то изумительная!!!! с руководством не везёт очень, бесстолково всё до ужаса! |
І як нам впливати (допомогти) на :pleasantry:керівництво:pleasantry:?
Як зробити щоб вони прислухалися до наших побажань?:unknown: Весь прикол в тому шо б ми не писали не говорили вони не чують нас. можливо хтось із апарату управління підказав би (на форумі)!?:scared: Чому хтось безпосередньо із бази не дає інфу прямо на форум.:unknown::unknown::unknown: Останнім часом про поломки,стан траси, погоду і т.п. ми дізнаємося від лижників. я хочу шоб Красія росла, розвивалася, а ви? Москва не один день будувалася. треба починати з малого (дрібничка мала але приємна) Благоустрій території наприклад (кафе, шашлична, столики, лавочки, сходинки(може вони чекають доки хтось собі шию зверне) санвузол (на даний момент на таку кількість людей того будуара(в страшному сні шоб їм приснився) нехватає)) вода. за таку ціну, сервіс (кажучи сервіс я маю на увазі не шоу програми і борделі) мінімальний. ладно я потерплю :aha:але зімною ходять діти. Бажання навчити їх перевищує вище сказане, але як надовго :unknown: |
2 Жук
Так мы тут это и делаем. "Про прислушивания" . Если я правильно понимаю они очень активно просматривают это сайт. Поверь мне. Только насколько это все нужно? Им? Бузинес идет. Зачем что-то менять? Наверное не время. Пока. Всему свое время. Я тебя понимаю. |
КРАСИЯ
С 9 по 20 марта 2009 года Чемпионат Украины 3 Всеукраинская Спортивная Спартакиада Национальный Кубок Украины 9 марта - 14 марта - Горные Лыжи 15 марта - 19 марта - Сноуборд Такая вот проверенная инфа по соревнованиям. Пока больше информации не имею. Буду иметь - Выложу. :Yahoo!: ЗЫ И говорят впервые за 20 лет |
вони зривають капусту зараз, але як довго? :unknown:кріселка крутиться перший сезон а поломок і простоїв було немало + відключка електр.:cry:
В прошлу неділю наблюдав картину: троє здорових пацанів залізли на одно крісло. :fool::fool::fool:як довго кріселка протяне такі знущання?:unknown: Да забув сказати шось місце для злізання з кріселки мале. чуть шооось, случайнооооо ти наліво а там труба обрив, такого бути не має. (якась техніка безпеки має бути). деколи мужикам впадло розкласти матраси. :evil: В прошлому році одна дівчинка зацепилася за кріселку та її зтянула з другої сторони і вона неудачно впала вродіби хребет зламала. історія прямо свідчить про халатне відношення типу сьгодні капуста а завтра хоть потоп. :fool: уточню відношення мужиків. інвестору таке недуже треба (напевно).:No: Десь проявляється закарпатський менталітет. |
1. Уволить всех, кто имел отношение к Красии последние 10 лет.
2. Обьяснить новым контролёрам, что они никто, а клиент всегда прав. 3. Очень сильно подумать над ценообразованием. |
Цитата:
|
Хлопці та дівчата! Повністю з Вами солідарний. Не піднімається рука писати про Красію поганою. Гора чудова!!! А решта ?????
Поки власники підйомників, кафешок, готельчиків не перестануть дивитися на Красію лише як на бізнес - нічого не поміняється. Менталітет Вішки - для чого старатися -клієнти будуть завжди . ГОРУ ЛЮБИТИ ТРЕБА !!! Красію врятує лиш КОНКУРЕНЦІЯ !!!! Шкода , що не було снігу у нас на Термачові . Sheridan , дякую за відзив про Термачув. Є велике бажання зробити з Термачова маленьке , гарненьке місце зимового та літнього відпочинку. |
Є свіжа інфа з гори? Завтра підйомник буде працювати чи всежтаки ні?
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 19:20. |