![]() |
И в догонку к предыдущему посту.Только что разок спустился.Еду на кресле.Так вот - трасса просто супер!!!
|
Підтримую Gojko - Красія - має потужний потенціал, і вона ще його розкриє. Більше оптимізму. :)
|
Буду їхати машиною по трасі Київ - Чоп. Куди краще звертати? Навігатор малює звертати на Бориню в сторону Турки. Інші говорять, що краще з Нижніх Воріт направо. Хто знає про стан дорожного покриття?
|
Добрый вечер ! Ни в одну ни в другую сторону . Одна - старая трасса Ужгород-Львов . Вторая - эксклюзивное эротическое путешествие . Как по мне так ехать надо через Ужгород , по ужгородской окружной ( если нет дел и встреч в Унгваре , что само по себе сомнительно и маловероятно :) ) до поворота на Перечин . Поворачиваем направо и рулим аж до Кострино , там через переезд направо и 6 км до Вишки .
Если я правильно понял, что вы едете на Красию. А то все посты в этой ветке я читаю между строк " Я еду на Красию " . Удачи ! Привет Красии . Я когда в отпуск- так сразу домой , в Вишку :) |
А як на рахунок переїзду на Перечин зі Сваляви ч-з Поляну? Теж еротика?
|
Теоретически проезжаемо . Недавно один добрый человек :) ездил там . И вроде бы не сильно разбита трасса . Но у меня как обычно любимые и родные люди в Ужгороде и выбор дороги не так мучителен как у вас . Я последние десять лет езжу только через Ужгород .
|
Цитата:
|
|
Сумно - слабо сказано. Это п...ц. "Стою на асфальте я в лыжи обутый. То ли лыжи не едут, то ли я ..."
|
Я наверно был один из последних оптимистов относительно развития Красии.Но после такого чемпионата Украины оптимизм иссяк. Лично наблюдал за этим полным ПИЗ**ЦОМ. Тут только матом, иначе никак. Одни спортсмены ехали по "нутелле"(новый горнолыжный термин скорее всего красийского происхождения, не слышали ? :mosking: ), другие топали с лыжами на плечах, чтоб добраться до этого несчастного узкого 250-метрового куска трассы.
Возможно в следующем году будут новые менеджеры.Но нет.Уже не верю.Это чемпионат лакмусовая бумажка всего происходящего на горе.У руководства нет ни денег,ни желания,ни возможности относительно нормально отработать хоть один сезон. |
А на Драгобраті тим часом під два метра снігу.
І це лакмусова бумажка не тільки всього що відбувається на Красії, а й всього, що відбувається в міністерстві молоді і спорту, та і загалом у всіх інших "жирних" державних структурах. |
Цитата:
|
Цитата:
Це стосується, як керівництва курорту, так і спорт комітету, який проводить там чемпіонат. З керівництвом курорту все зрозуміло - був там в 2013 і бачив їхнього директора (місцеві так сказали) - бичара рідкісний. Це звичайно моя суб'єктивна думка, можу помилятися. Керівництво федерації г/л спорту - їхні мотиви також зрозумілі. Їм пох... Бюджет "освоїли" вчасно. До теми чемпіонату - на минулому тижні приїхав з Ясна. Вони відразу після етапу КС провели свій чемпіонат. На тій самій трасі. Чемпіонат був відкритий. Були поляки, чехи, серби, ... Всі крім наших. Питання - чому б не спробувати себе серед таких конкурентів на нормально підготовленій трасі? |
У Мінспорту заявляють, що траса на Красії для проведення гірськолижного чемпіонату відповідала всім стандартам
Пішов за поп-корном :snezhok: |
@MIC, Бан?;)
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 18:39. |