![]() |
В Подобовец попробуйте поехать. там справжня казка)
|
@dr_che, Це якщо з погодою пофартить. Але так... там гарно.
Добавлено через 2 минуты @Pe_Na, Не погано було б, якби Бук мені за думки платив.. Хоча б скі-пасами. ) Але нажаль На сьогодні, Красія "униле гівно".. Вибачте за сленг. А на тепер взагалі стрьомно, в Ужгороді дощ падає. |
@Pe_Na, як бачите, за день не знайшлося душі, щоб рекомендувати красію в її сьогоднішньому варіанті. Зараз красія програє багатьом іншим, навіть менш значимим місцям зимового відпочинку в Закарпатті, хоч колись гордо писали про себе "Курорт №1 в Закарпатті".
Окрім Буковеля і Подобовця (по вашим запитам) можете також подивитися: - Воєводино, є тема тут на форумі, можливо, що дороге проживання, але є на рівні підготовлений лижний схил з бугельним (бюджетним) підйомником та багато іншого для розваг, відпочинку; - Турбаза Великий: можливий тихий та спокійний сімейний відпочинок, є 2 схили із штучним осніженням, доволі все пристойно. |
У темі 1 додатків
Цитата:
|
@Pe_Na, Що б не казали що мій відгук про Красію проплачений, ОСЬ ВАМ посилання на відгук з фотозвітом про каталку на Красії.
|
Цитата:
(Яле дякую за посилання, я його покажу своєму свекрові, який рекомендує Красію) |
Такая предварительная инфа, может кому интересно.Лично мне не очень.Так вот.Прямо сейчас ремонтируют эстакаду на 9-ой опоре старого кресла.Делают это просто активисты, а не руководство.Возможно заработает кусок верха.Дам знать, что получится с этой затеи.
|
Цитата:
|
@Gojko, Чимось можна допомогти?
|
Цитата:
|
Усім привіт !!! Плануємо в суботу перший раз (завтра)приїхати покататись :) Сніжок бачу падає ... В якому стані траси ??? Чи буде працювати 2 підйомник?? Чи є прокат поблизу чи краще про це попіклуватися завчасно по дорозі ??? Якщо хтось у змозі відповісти - буду вдячний !!! І :) в карму за відповідь !!!
|
@Taras.Lion, трассы в плохом состоянии, 2-ой не работает, прокат есть на горке. Если не будет возможность уехать домой в любое время, то придется целый день бухать, потому что катание по таким трассам не принесет удовольствия + травмоопасно, особенно для тех кто учиться
|
Между прочим на нижней трассе последние несколько дней очень даже неплохо.Есть всего одно "протертое" место.Льда почти нет.
|
Цитата:
|
Понятно...Если речь о Красии ,то нужно обязательно сказать, что все плохо и травмоопасно даже если все нормально....Традиция такая уже
сложилась.Не без помощи местных менеджеров конечно :) P.S. А вообще слишком много негатива на Красию.Не хочу быть защитни ком руководства.Но. Гора будет нормально функционировать при наличии хотя бы одного из главных факторов,а лучше сразу двух : снежная зима и реально мощная система оснежения.Даже с этим менеджментом.5 пушек никаким образом не обеспечат 3-ох километровую трассу.Нужно вливать ещё много денег с такими зимами.Владельцы, судя по всему, не готовы потратить несколько сотен тысяч долларов. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 22:19. |