Красия отзывы, жильё, трансфер, цены |
25.12.2016, 20:29
|
#41 (посилання)
|
Давно на форуме
Зараз: поза форумом
Снаряга: монолыжы HEED, ROSSIGNOL и много всякого
|
@SOUZmultFILM,
Цитата:
Коментар від SOUZmultFILM
ти верх, а як завжди запустили гівняний низ, кататись по "гречці" з ризиком знищити лижі.
|
А я подивився на фото з форума Красії і верх мені показався тоже не дуже, краще не ратрачили би, та поїхав на Ужок!
|
|
|
25.12.2016, 21:42
|
#42 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: ELAN wingman 82 CTI 2020р., Tecnika mach1 HV110 2020р., Kellys viper custom
|
@vasyl 57, А там що? Був там років 20 назад. Можна детальніше?
|
|
|
26.12.2016, 22:38
|
#43 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: монолыжы HEED, ROSSIGNOL и много всякого
|
SOUZmultFILM, працює один бугельний підйомник "швабра" довжиною 700-800м, перепад висоти десь 180-200м. Підйомник починаеться зразу біля тунелю, а закінчується вище раніше демонтованого 2-го підйомника, трохи нижче лісу, якщо пам'ятаєшь! Верхня частина схилу сама крута, десь як крута частина бугеля на Красії, нижня третина полога, для відпочинку та початківців. Вся фішка Ужка- нератрачені траси, тому зараз наверху з'явились невиликі горбикі, це звісно не Тростян, але все одно деякі шанувальники Буковелю через годину "здаються"! А для фрирайдерів необмежені схили трохи далі від підйомника. Ще один "+" Ужка- великій теплий павільон, де можна переодягнутися, поїсти та відпочити. Переночувати мож у невеликому готелі або вагончику. З вечірніх розваг- непогана сауна або ресторан, чани
неподалік у с. Ужок. Доїхати з Ужгорода можна електричкою в 8.50, назад у 17.10 або машиною.
|
|
|
28.12.2016, 16:53
|
#44 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Atomic RT TI 130.
Atomic FIS D2 GS 2013,
Atomic FIS SL 2016
Atomic Redster S9 2019
|
А че тут так тихо? Красия ожила! Все работает, все трассы в снегу.Новый большой ратрак,после которого склон явно лучше, чем во всех предыдущих сезонах.С утра, когда я уезжал, он поехал наверх готовить трассы.Всю ночь шел снегопад.Может я ошибаюсь, но уже лет 10 такого не помню.Вообщем и погода способствует и руководство наконец раздуплилось. Ложка дегтя в этом позитиве разве что инструкторская школа(тема,особенно болезненная для горнолыжной школы "Оленей" и для меня ). Ничего не изменилось,99% инструкторской работы обеспечит месное население.Ну да и хрен с ним,главное сезон полноценно начался уже в декабре.
Востаннє редагував Gojko: 28.12.2016 о 18:28.
|
|
|
28.12.2016, 17:03
|
#45 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: HEAD Monster 82, 188cm
|
От думаю завтра поїхати і подивитись що там робиться (фото буде). Якщо з таким снігом низ буде в гавно (лед-земля) то мабуть поїду кудись далі... і більше не повернусь цього року.
|
|
|
28.12.2016, 22:25
|
#46 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Atomic Supercross SX7.2 Snow Skis 170cm Orange Blue 2007
|
@Gojko, У мене інша інформація про сьогоднішній день...
"Людей небагато,в обід більше,по обіді кріселка стояла майже хв.45,люди почали здавати скіпаси,"
".Місцями траса вузенька,посередині насипана гора снігу,напевно,"про запас" 🙂 ,що втоптали,то ваше, ратрак їхав раз з гори і назад,і то ніби йому десь з'їхати треба було"
"Деколи таке враження,що керівництво працює на конкурентів,а деколи,що їм просто пофігу гірка,а шкода"
|
|
|
28.12.2016, 22:33
|
#47 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: ELAN wingman 82 CTI 2020р., Tecnika mach1 HV110 2020р., Kellys viper custom
|
@Gojko, Навіть якщо пішки траси топтати... то все рівно буде краще ніж в усіх останніх 5 сезонах.
|
|
|
29.12.2016, 08:45
|
#48 (посилання)
|
Всегда на форуме
Atomic FIS D2 GS 2013,
Atomic FIS SL 2016
Atomic Redster S9 2019
|
Цитата:
Коментар від Voyager
@Gojko, У мене інша інформація про сьогоднішній день...
"Людей небагато,в обід більше,по обіді кріселка стояла майже хв.45,люди почали здавати скіпаси,"
".Місцями траса вузенька,посередині насипана гора снігу,напевно,"про запас" 🙂 ,що втоптали,то ваше, ратрак їхав раз з гори і назад,і то ніби йому десь з'їхати треба було"
"Деколи таке враження,що керівництво працює на конкурентів,а деколи,що їм просто пофігу гірка,а шкода"
|
ГРУДЕНЬ місяць і все працює, каміння нема. Крапка. А говна на вентилятор кинути вже нормальна традиція...Був би ратрак внизу нили б: "чого
верхом не займаються!".Нижня траса далека до ідеалу але в цілому нормальна.Новий ратрак тільки 4-ий день на горі.
|
|
|
29.12.2016, 09:02
|
#49 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: Armada JJ 2014 года рождения,
Elan, зеленые такие 2010 г. рождения, TECNICA DRAGON 100.
|
Игорь, как там верх, скоростная и швейцария ?
|
|
|
29.12.2016, 09:18
|
#50 (посилання)
|
Всегда на форуме
Atomic FIS D2 GS 2013,
Atomic FIS SL 2016
Atomic Redster S9 2019
|
Цитата:
Коментар від dr_che
Игорь, как там верх, скоростная и швейцария ?
|
Чесно - сам не был на тех трасах.Я только завтра уже прописываюсь на Красии надолго.Пока что только мотаюсь туда-сюда.Думаю, что все там нормально для фрирайда - мерзлая подложка была еще 3 недели назад
|
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 1 | 0 | 34 | 89 | 39 (76%) | 12 (24%) | 1 (2%) |
---|
Yesterday | 0 | 4 | 133 | 351 | 73 (55%) | 58 (44%) | 2 (2%) |
---|
Month | 7 | 62 | 3305 | 9097 | 2146 (64%) | 1168 (35%) | 37 (1%) |
---|
|
|
|