Мастерская ремонт и обслуживание снаряжения |
10.11.2014, 19:14
|
#141 (посилання)
|
Всегда на форуме
Зараз: поза форумом
Снаряга: Salomon 3V (SL, 165), Völkl Racetiger (SL, 165).
|
Я так понял, что подгонку скорлупы можно делать и дистанционно? Т.е. описать, где давит, и специалист приблизительно отформует ботинок (как Yell_NW)?
Себе я сам выдавливал скорлупку на одном из Саломонов в районе косточки большого пальца. Вырезал шаблон исходной поверхности из плотной бумажки. Снаружи грел аккуратно феном, а изнутри давил приспособленным для этого молотком для отбивки мяса))). Процесс контролировал шаблоном. Выдавил около 2 мм и забыл...
Если бы рядом был мастер, то лучше к нему.
|
|
|
10.11.2014, 19:44
|
#142 (посилання)
|
Новичок
Снаряга: не прокатні :)
|
Якщо можеш самостійно чітко визначити де тисне і відмітити цю зону на черевику то можна і дистанційно. Але мабуть краще все ж таки косультуватися з майстром, якщо є така можливість.
|
|
|
06.12.2014, 00:21
|
#143 (посилання)
|
Новичок
|
Подскажите пожалуйста горнолыжные ботинки Fischer VIRON 10 VACUUM CF с технологией VACUUM COMFORT FIT. В чем именно заключается термоподгонка ботинка и стоит ли ее делать в специализированном магазине?
|
|
|
06.12.2014, 07:57
|
#144 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Elan amphibio waveflex 14, Fischer HYBRID 12+ VACUUM
|
Цитата:
Коментар від Serhii
Подскажите пожалуйста горнолыжные ботинки Fischer VIRON 10 VACUUM CF с технологией VACUUM COMFORT FIT. В чем именно заключается термоподгонка ботинка и стоит ли ее делать в специализированном магазине?
|
О технологии много видео и информаци о принципе ее действия есть в нете, у меня фишер хайбрид 12 термоподгонку лучше сделать нога скарлупа ботинка лучше приймет форму ноги, темболее что она бесплатная в фирменом магазине, если нужна скидка пиши вличку у меня есть ну и здесь немного информации Fischer Sports - Alpine Home
|
|
|
06.12.2014, 15:13
|
#145 (посилання)
|
Новичок
|
Підгонка маст хев. Ці черевики розраховані на підгонку. Наскільки я знаю, в цих черевиках навіть настройок кантінгу нема. І кантінг і нахил вперед налаштовується через процедуру підгонки. Ну і зручність само собою. Якщо купувати черевики з такою можливістю то гріх не скористатися нею.
|
|
|
03.01.2015, 14:44
|
#146 (посилання)
|
Новичок
Снаряга: 24x-kart
|
как с вами связатся
|
|
|
03.01.2015, 17:06
|
#147 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: Боты FT DROP KICK
Лыжи FACTION CT 2.0 188
Specialized RH Pro & VW
|
@kappavu, Вы это кому ?
|
|
|
12.01.2015, 11:26
|
#148 (посилання)
|
Недавно на форуме
Снаряга: прокатные :)
|
А підкажіть будь-ласка мені відповідь на такі питання:
Маю боти Fischer Soma Viron 95.
Проблема 1. Правий треба чуть розширити, мізинець незовсім поміщається. З тим як робити все зрозуміло, а яку температуру на фені поставити?
Проблема 2. Якщо просто стояти на рівному місці, то лижі стоять не на всій пролощі скользяка, а на внутрішніх кантах. Зрозуміло, що мене криві ноги, але ломать їх і рівняти не хочу :-). Я так розумію це можна виправити скошеною на одну сторону устілкою між зовнішнім і внутрішнім черевиком?
Дякую.
|
|
|
12.01.2015, 11:44
|
#149 (посилання)
|
Новичок
|
Для кривих ніг на черевиках зазвичай є спеціальне регулювання. Називається кантінг. Це такі ексцентричні шайби на боках, обертаючи котрі, можна змінювати боковий нахил черевиків. Можна з ним погратися для початку.
|
|
|
12.01.2015, 12:07
|
#150 (посилання)
|
Недавно на форуме
Снаряга: прокатные :)
|
Цитата:
Коментар від roman_vid
Для кривих ніг на черевиках зазвичай є спеціальне регулювання. Називається кантінг. Це такі ексцентричні шайби на боках, обертаючи котрі, можна змінювати боковий нахил черевиків. Можна з ним погратися для початку.
|
З кантінгом ситуація наступна: Якщо викрутить одну максимально вліво, а другу максимально вправо то лижі майже вирівнюються, але всерівно чучуть невистачає :-(
|
|
|
Тут присутні: 5 (учасників - 0 , гостей - 5)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 1 | 8 | 12 | 7 (88%) | 1 (13%) | 1 (2%) |
---|
Yesterday | 0 | 5 | 156 | 671 | 99 (63%) | 55 (35%) | 2 (1%) |
---|
Month | 7 | 95 | 3791 | 11967 | 2343 (62%) | 1395 (37%) | 53 (1%) |
---|
|
|
|