Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Медпункт (https://extreme.com.ua/forum/70-medpunkt/)
-   -   Травмы коленного сустава (https://extreme.com.ua/forum/medpunkt/608-travmy-kolennogo-sustava.html)

Vredinka 28.04.2012 16:56

Йорданко, велкам ту зе клаб!)
Бажаю скорєйшого відновлення! Радію, що ти з позитивом підійшла до справи, і як досвідчена в цьому ділі скажу, що це пришвидшить набагато процес одужання і відновлення! Якщо будуть питання - звертайся! На днях склала програму реабілітації для прооперованих зв'язочок - тобі буде корисно ;)

jordik 28.04.2012 17:02

Дуже дякую за підтримку і за те, що програма реабілітації вже є!!!

jordik 29.04.2012 08:21

Маринко, програму реабілітації в студію!

Добавлено через 13 минут

Цитата:

Коментар від Vredinka (Коментар 160600)
jordik, http://80.76.156.79/images/big/4303841.jpg
Можна не купувати, а постаратися знайти в когось. Я взяла у знайомої в Ужгороді, якій рік тому робили операцію. Може й тобі десь знайдуть на нєдєльку поюзати.

О, мені такий ортез поклали одразу в операціній, навіть турбуватись не довелось цим питанням!
додому його теж треба буде?

Vredinka 29.04.2012 22:05

Програму зара скину в приват.
Цитата:

Коментар від jordik (Коментар 166271)
додому його теж треба буде?

Коли випишуть, дома можна без нього. Але з дому виходити бажано в ньому, доки не знімуть шви. А що пан дохтор каже, коли відпустять додому, коли шви зніматимуть?)

jordik 30.04.2012 10:10

додому в четвер або в пятницю, шви за 2-3 тижні.
маю красиві костилі- мої діти ними вчора в войнушки в палаті гралися))))
Потім прикинулись Сліпим П"ю і одноногим Джо з острова сокровищ, стрибали на одній нозі по палаті, обізвали балкон туалетом для голубів, з"їли мої банани і хотіли позаритись на шоколадіку. за це були відправлені до бабці в гори на виправні роботи.

jordik 05.05.2012 08:43

пофлудю-но я трохи)
вчора нарешті виписали додому з лікарні , правда вирішила зробити собі свято життя і перед тим.як додому, ще сходила в салон красоти, красоту, так сказать, поправити. нечасто там , звсіно, такі костиляги,як я , приходять, але чого не зробиш заради себе, хорошої)))потім вийшла з салону і сіла перед входом з милицями, жалібно протягнувши руку (...я сама з Закарпаття, після операції, нема грошей чим розрахуватись за послуги салону, поможіть чим можете...)) чоловік швидко запакував мене в машину, а син пригостив морозивом.видать, у мене получається, раз так швидко чоловік забрав з нового місця роботи)))
а вдома...вдома я зрозуміла, що в лікарні було краще!!!а-а-а,хочу назад!!!там було що їсти, холодильник коло ліжка, а не за тридев"Ять земель на кухні!всі хочуть допомогти, чоловік чемний. тепер думай як би тебе не збили з ніг власні діти, чого холодильник порожній і чоловік не такий любязний((.
може б то швидку викликати- назад вернутися?

Natusik 15.05.2012 22:42

...я тут поделюсь пИчалькой немного, ага?
Цитата:

МР картина частичного повреждения передней крестообразной связки. Повреждение внутреннего мениска (IIIв степение по Stoller). Повреждение наружного мениска (IIIa степени по Stoller). Последствия частичного повреждения наружной коллатеральной связки. Синовит.
... короче вот такой весенний букет у меня в левой коленке...схожу к врачу.. спрошу, может ничо страшного и с этим можно жить, бегать, прыгать и кататься...:(

Scorpion 21.05.2012 11:30

Цитата:

Коментар від Natusik (Коментар 167182)
...я тут поделюсь пИчалькой немного, ага?

... короче вот такой весенний букет у меня в левой коленке...схожу к врачу.. спрошу, может ничо страшного и с этим можно жить, бегать, прыгать и кататься...:(

Вам давно пора.....к врачу.
А с коленкой конечно же ничего, только больно немножко, наверное, когда бегаешь, а особенно прыгаешь. Это же ваша коленка, и вам решать как над ней поиздеваться.... ВЫ хорошо преуспели в последнем.

Prokurat 25.05.2012 14:45

Может кому нужен брейс CTI2 на правую ногу
Товарищу не подошел размер, между подушечками 12см (размер наверное XL)
C лыжным ботинком нормально становится
1500 грн
http://cs11400.userapi.com/v11400270...tnX9UlLISk.jpg

IgorM67 27.05.2012 19:08

Цитата:

Коментар від Prokurat (Коментар 167842)
1500 грн
http://cs11400.userapi.com/v11400270...tnX9UlLISk.jpg

Эх, на левую б!

malder 27.05.2012 19:12

Цитата:

Коментар від Prokurat (Коментар 167842)
1500 грн

У меня правая ... вот только поможет ли брейс от воспаления сустава после катания, которое возникает по причине "хреново" заживших менисков (внутренего и внешнего)? (
П.С. This knee support protects against meniscus tearing, which can occur in its rotation. CTI Knee Brace - Why Is It Good For You? - General Knee Brace Information - Knee Brace Reviews | Knee Brace Review Information Source
Может латеральному мениску и поможет ... Кто-то пользовался брейсами в подобных ситуациях?

Prokurat 27.05.2012 19:48

Цитата:

Коментар від malder (Коментар 167921)
У меня правая ... вот только поможет ли брейс от воспаления сустава после катания, которое возникает по причине "хреново" заживших менисков (внутренего и внешнего)? (
Может латеральному мениску и поможет ... Кто-то пользовался брейсами в подобных ситуациях?

Не знаю насколько мой случай похожий. Раньше после дня катания лыжах или попрыгаю на вейке постоянно колено подпухало. Пил таблетки нестероидные, мазал мазями. C брейсом намного лучше для колена. Катаю в брейсе уже 2 года зимой и летом. Сначала был CTI Edge, а потом CTI2.
А тут товарищ в моем брейсе попробовал катнуть после травмы, сразу себе захотел. Но приехал совсем не тот размер.

malder 27.05.2012 20:01

Цитата:

Коментар від Prokurat (Коментар 167925)
Не знаю насколько мой случай похожий. Раньше после дня катания лыжах или попрыгаю на вейке постоянно колено подпухало. Пил таблетки нестероидные, мазал мазями. C брейсом намного лучше для колена. Катаю в брейсе уже 2 года зимой и летом. Сначала был CTI Edge, а потом CTI2.
А тут товарищ в моем брейсе попробовал катнуть после травмы, сразу себе захотел. Но приехал совсем не тот размер.

А где эти "примерно 12 см" мерить на ноге, и как? Есть опыт, .... может какую-то конструкцию из проволок смастерить и прижать к ноге (куда?), а потом замерить результат?
П.С. Прикинул линейкой на уровне сустава (приблизительно там где врач мениски пальпирует), ... где-то 10-11 см. (

Prokurat 27.05.2012 20:27

http://kneebraces.com.ua/images/sizing.jpg
Если 10-11 см, тогда этот брейс большой
CTi OTS коленный ортез стандартный | Коленные ортезы

malder 28.05.2012 09:15

Вдруг размер у кого-то совпадет, нашел правая нога 9,5 см ...
CTi2 Right Knee Brace .. CTi Lite | eBay

По моему колену, если померить штангенциркулем ссзади (до самого широкого места штангенциркуль немного не достает в глубину) то выходит 11-12 см (11,5 в среднем).
Есть надежна на брейс 12-см? там на 0,5 см есть регулировка?

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 06:48.