![]() |
Цитата:
Rio, могу расчитывать на обучение?:oops: |
wwa, пока не организовали официальную слэклайн школу - да. :)
А потом скидки по программе лояльности :) . |
Всё, Rio уходит в бизнес?:good: Удачи тебе!:friends:
|
Два года пытаемся. Пока никак :( .
|
Rio, Место надо ! У Петровича самое оно )))
Я теперь буду ходить . |
Цитата:
|
Цитата:
|
|
Цитата:
|
Сергей Базаров рассказывает о тренировках после травм. А так же о важности восстановления и периодизации тренинга.
https://www.youtube.com/watch?v=3P-aBb4tgW0 |
Цитата:
|
Цитата:
А чи не підкажете ще, чи є різниця між цими двома, і якщо є, то яка? Universal Nutrition, Animal Flex Powder, Orange, 381.47 g - iHerb Animal Flex 44 пакета (анимал флекс) |
Цитата:
Кількість порцій в упаковці, форма (порошок/пілюлі), частка певних складових... |
Ну, на порцію, різниці великої у складі не бачу. Правда, не всі, а кілька параметрів первірив. Не бачу на сайті, наприклад, вмісту колагену в таблетках, оскільки перекривається рекламкою. Якщо хочете точніше знати, знайдіть сайт без рекламної картиник на місці заднгьої етикетки та перевірте самі усі параметри - порівняйте вміст речовин по задніх етикетках на одну дозу. Але, мені здається, що технічно легше розбити все по окремих таблетках, ніж змішати в порошку, оскільки деякі речовини можуть гірше поєднуватись. Тому я би обирав з цих двох у таблетках. Але якщо обирати між нашими магазинами і Айхербом, я би обирал Айхерб, оскльки я більш довіряю іноземним відомим платформам з продажу, аніж нашим магазинам.
|
@kotyuk, Дуже дякую за розгорнуту відповідь! :good:
Є ще одне питання. Мені тут знайомі порекомендували ще ось таку штуку Купить Куркума и бромелайн (Now Foods, Turmeric & Bromelain), 90 капсул в Киеве, Украине. Що можете сказати гарного чи не дуже про цей препарат? |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 17:57. |