Наша жизнь вне Форума любые темы и идеи |
30.12.2009, 12:29
|
|
Адепт Харбариума
Зараз: поза форумом
Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
|
Достойные фильмы: наш выбор
Смотрим/делимся
|
|
|
27.01.2010, 17:56
|
#11 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: калярові...пласмасові
|
Давно і безуспішно шукаю фільм, який змінив життя цілих поколінь...
Зокрема, мого батька, який став екстремалом задовго до початку використання цього терміну.
Назва фільму "Happening in weiss", "Happening in white" , або "Хеппенинг в белом"
Деталі :
Рік випуску: 1969
Режисер Gunter Sachs
Runtime: 47 min
Country:Liechtenstein
Color:Color
Актори:
Nino Bibia (as Nino Bibbia)
Art Furer
Hermann Göllner
Ludwig Leitner (as Luggi Leitner)
Tom Leroy
Günther Matzdorf
Sonja Pfersdorf
Roger Staub
З розпоівідей знаю, що фільм був знятий на замовлення Lufthansa як напів- рекламно-оглядовий. Лижі там часів хотдоггерів (перскакування залізнодорожних колій в аспені, перший фрірайд). Але не лише лижі, там є дельтаплан, водні лижі і тд.
В савку він блиснув через московський кінофестиваль, і здається шось там взяв в категорії док. фільмів (точно не знаю) і як призер коротко пройшов в кінотеатрах.
Уявіть собі двох молодих пацанів (мій старий і його дружбан), що катають на лижах, які попали на такий сеанс в савку в 1969 або 1970 рр. -кришку зірвало обом наглухо. Результат: обоє КМС по водних лижах, гірськолижники без башні, дельтапланеристи (з досвідом випробування). Через них, я теж став таким вже понад 20 років тому.
Зараз фільм буде виглядати наївно трошки, але це реальна ікона і прорив в мозгах на той час. По впливу і резонансу, який він здійснив в радянському і пострадянському екстремальному спорті він еквівалентний до зустрічі сучасної цивілізації з інопланетянами.
На торрентах знайти не реально-хоча може вже шось змінилось -не знаю.
Мабуть, потрібно вихід на людину, яка би мала доступ до архівів телебачення або кіно.
Звертаюсь до всього форума про допомогу у пошуках.
|
|
|
27.01.2010, 18:20
|
#12 (посилання)
|
Адепт Харбариума
Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
|
rosty, нету этого фильма нигде. Уже обыскались.
|
|
|
27.01.2010, 18:21
|
#13 (посилання)
|
Рождённый в СССР
Снаряга: Salomon Roker2 122 192 13/14, Fischer RX 8 180 05/06,
Line Prophet 90 179 11/12
|
Народ, кто знает где можно раздобыть фильм "La Bamba", с известной заглавной песней?
|
|
|
27.01.2010, 18:28
|
#14 (посилання)
|
Стропобалансер
Снаряга: K2 Public Enemy 176см
|
А к моему любимому фильму даже трейлера нет.
Есть только самый известный отрывок, который лучше не смотреть, если таки собираешься посмотреть фильм.
Crossroads/Перекресток 1986го года выпуска.
Я когда то статейку писал, правда там был уклон музыкантам, а не лыжникам, но может кому то будет интерестно .
Журнал о киевской рок музыке! - Фильм Перекресток(Crossroads) 1986 года.
|
|
|
28.01.2010, 10:41
|
#15 (посилання)
|
Давно на форуме
|
Цитата:
Коментар від Sheridan
rosty, нету этого фильма нигде. Уже обыскались.
|
Шкода, мабуть треба виходити на міжнародний рівень... Знайомі деколи їздять в Швейцарію -прийдеться грузити ше й їх.
Може виловлять там. Тоді поділюсь зі всіма...
|
|
|
28.01.2010, 12:02
|
#17 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: ,,, но свои
|
Цитата:
Коментар від rosty
Давно і безуспішно шукаю фільм, який змінив життя цілих поколінь...
Зокрема, мого батька, який став екстремалом задовго до початку використання цього терміну.
Назва фільму "Happening in weiss", "Happening in white" , або "Хеппенинг в белом"
З розпоівідей знаю, що фільм був знятий на замовлення Lufthansa як напів- рекламно-оглядовий. Лижі там часів хотдоггерів (перскакування залізнодорожних колій в аспені, перший фрірайд). Але не лише лижі, там є дельтаплан, водні лижі і тд.
В савку він блиснув через московський кінофестиваль, і здається шось там взяв в категорії док. фільмів (точно не знаю) і як призер коротко пройшов в кінотеатрах.
Уявіть собі двох молодих пацанів (мій старий і його дружбан), що катають на лижах, які попали на такий сеанс в савку в 1969 або 1970 рр. -кришку зірвало обом наглухо. Результат: обоє КМС по водних лижах, гірськолижники без башні, дельтапланеристи (з досвідом випробування). Через них, я теж став таким вже понад 20 років тому.
Зараз фільм буде виглядати наївно трошки, але це реальна ікона і прорив в мозгах на той час. По впливу і резонансу, який він здійснив в радянському і пострадянському екстремальному спорті він еквівалентний до зустрічі сучасної цивілізації з інопланетянами.
На торрентах знайти не реально-хоча може вже шось змінилось -не знаю.
Мабуть, потрібно вихід на людину, яка би мала доступ до архівів телебачення або кіно.
Звертаюсь до всього форума про допомогу у пошуках.
|
В Київі його показували в кінотеатрі "Орбіта".
Теж дивилася не раз! Там ще був серфінг на великій хвилі...
Результат не такий, як у Вашого батька та його товариша, але відчуття польоту та свободи лишилося на все життя. „Кришку зірвало наглухо” не тільки їм.
А наївно виглядає фільм „Серенада Солнечной Долины”.
Хотя цитата "Я надену лыжный костюм, и все подумают, что я лыжница" не раз вспоминается на Буковеле.
Отправляясь в очередное неизвестное путешествие, говорю любимому: "Тебе не будет ни с кем так весело, как со мной!"…
|
|
|
28.01.2010, 13:54
|
#18 (посилання)
|
Давно на форуме
|
Цитата:
Коментар від li_
В Київі його показували в кінотеатрі "Орбіта".
Теж дивилася не раз! Там ще був серфінг на великій хвилі...
Результат не такий, як у Вашого батька та його товариша, але відчуття польоту та свободи лишилося на все життя. „Кришку зірвало наглухо” не тільки їм.
А наївно виглядає фільм „Серенада Солнечной Долины”.
Хотя цитата "Я надену лыжный костюм, и все подумают, что я лыжница" не раз вспоминается на Буковеле.
Отправляясь в очередное неизвестное путешествие, говорю любимому: "Тебе не будет ни с кем так весело, как со мной!"…
|
+100.
Серенада фільм теж забойний -і сцени з катанням я теж не ра згадував. кожен раз коли в славську дивлюсь на старі плакати і мозаїки в залах динами і ресторана- згадую цей фільм -техніка тих часів (кутове положення, вузьке ведення, довгі палки зі шкіряними ременями і бамбуковими кільцями...)
|
|
|
10.02.2010, 21:31
|
#19 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: ...
|
Драйв с пятой минуты, запил с седьмой.
Хороший добрый фильм.
nep4uk! Намёк понял, "спец. для..." убрал
|
|
|
10.02.2010, 21:41
|
#20 (посилання)
|
Хочу в райдери. Навчіть?
Снаряга: Dynastar Cham 117;
Armada ARG;
Honda CBF 600S
|
Цитата:
Коментар від SMR
Специально для Rio!!! Драйв с пятой минуты, запил с седьмой.
Хороший добрый фильм.
|
Єдиний фільм який в мене на харді вже 4-6 років
|
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 1 | 0 | 34 | 89 | 39 (76%) | 12 (24%) | 1 (2%) |
---|
Yesterday | 0 | 4 | 133 | 351 | 73 (55%) | 58 (44%) | 2 (2%) |
---|
Month | 7 | 62 | 3305 | 9097 | 2146 (64%) | 1168 (35%) | 37 (1%) |
---|
|
|
|